HAMİLE MİYİM DEĞİL MİYİM ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk kez bir testte açık açık hamile olmayan kadın diye bir bilgi olduğunu görüyorum. Konu açacak kadar kafanızı karıştıran nedir?
Gerçekten hcg değerini ve olması gereken değer aralıklarını vermiş. Üstüne Bilal’e anlatır gibi sonucuna “hamile olmayan kadın” yazmış. Ben de ilk defa böyle bir sonuç raporu görüyorum.

Üç aylık evlisiniz, olmasa da olur diyorsunuz ama konu açıyorsunuz. Hımm
Olmasam ne farkeder dedim hamile oldugumu 3 ay sonra farketsem o zaman ne diyecektiniz? Umrumda mi sence? Onemli olan benim bu konuda ne kadar hassas oldugum. Bambaska dersler aliyorsunuz resmen benden

Olmasam ne farkeder dedim hamile oldugumu 3 ay sonra farketsem o zaman ne diyecektiniz? Umrumda mi sence? Onemli olan benim bu konuda ne kadar hassas oldugum. Bambaska dersler aliyorsunuz resmen benden
Öğretmenim canım benim

Senden ders almak mı hshdjsj aynen "çıkdı" canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…