Evet 21 veya 23. Gün olması lazım halbuki ovulasyonda pik görmüştüm 14. Günü yumurtlama oldu sandim değerlendirdik de o günleri ama doktor istersen bı bakalım dedi emin olmak için öyle gittim kan verdim o kadar emindim ki yumurtlama olduğuna sonucu böyle görünce şok oldum sanırım büyüdü ama çatlamadı neyse artık önümüzdeki aya dedim ama korktum da bı yandan acaba hep böyle mi bu yüzden mi olmuyor falan diye öylesine test yaptım yine iki gün sonra pik oldu ve hamile kaldım
Hamilelik takibi için başka bir doktora gidiyorum adet tarihine gore çocuk bir hafta geride dedi evet çünkü yumurtlama geç oldu dedim yani geç döllenme takip mi ettin dedi evet dedim tam test yaptığım tarihle uyumlu gidiyor şuan bebek o yakaladığım gün oldu yani nasip işi gerçekten normalde adetlerim hep düzenli olur her ay aynı tarihlerde pik görürdüm ilk kez adete yakın takip ettim yani doktor öyle diyince gerçekten bir ayda bikac kez yumurtlama olabiliyormuş çoklu test alın ve devam edin tavsiyem veya gün aşırı ilişki önemli biz açıkçası pik gördükten sonra birakiyorduk adete yakın zamanlarda