- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.642
Neeeee djdmskslzbzhKlLalnsbjsSen anne olmami istemiyorsun benim. KISKANÇ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neeeee djdmskslzbzhKlLalnsbjsSen anne olmami istemiyorsun benim. KISKANÇ
Neeeee djdmskslzbzhKlLalnsbjs
-1 IQSen anne olmami istemiyorsun benim. KISKANÇ
-1'in ne olduğunu bildiğinden şüpheliyim.
Negatif, hamile degilsinizKan testi verdim.
Sonuc boyle çıkdı acaba nedir ?
Üç aylık evlisiniz, olmasa da olur diyorsunuz ama konu açıyorsunuz. HımmCanim ben 3 aylik evliyim zaten hayir olmasam ne farkeder bu senin cok dusunmus halin mi sen anne olsan ne olur!
pamuk musun nesin sizin eltiniz mi?Sen anne olmami istemiyorsun benim. KISKANÇ
Gözlerim senden özür dilerim.Sen anne olmami istemiyorsun benim. KISKANÇ
Gerçekten hcg değerini ve olması gereken değer aralıklarını vermiş. Üstüne Bilal’e anlatır gibi sonucuna “hamile olmayan kadın” yazmış. Ben de ilk defa böyle bir sonuç raporu görüyorum.Ilk kez bir testte açık açık hamile olmayan kadın diye bir bilgi olduğunu görüyorum. Konu açacak kadar kafanızı karıştıran nedir?
Olmasam ne farkeder dedim hamile oldugumu 3 ay sonra farketsem o zaman ne diyecektiniz? Umrumda mi sence? Onemli olan benim bu konuda ne kadar hassas oldugum. Bambaska dersler aliyorsunuz resmen bendenÜç aylık evlisiniz, olmasa da olur diyorsunuz ama konu açıyorsunuz. Hımm
Öğretmenim canım benimOlmasam ne farkeder dedim hamile oldugumu 3 ay sonra farketsem o zaman ne diyecektiniz? Umrumda mi sence? Onemli olan benim bu konuda ne kadar hassas oldugum. Bambaska dersler aliyorsunuz resmen benden
Kes sesini kıskanç kadınGerçekten hcg değerini ve olması gereken değer aralıklarını vermiş. Üstüne Bilal’e anlatır gibi sonucuna “hamile olmayan kadın” yazmış. Ben de ilk defa böyle bir sonuç raporu görüyorum.
Al birini vur ötekine
Senden ders almak mı hshdjsj aynen "çıkdı" canım.Olmasam ne farkeder dedim hamile oldugumu 3 ay sonra farketsem o zaman ne diyecektiniz? Umrumda mi sence? Onemli olan benim bu konuda ne kadar hassas oldugum. Bambaska dersler aliyorsunuz resmen benden
Konu sahibini kıskanmam için öncelikle biraz tanıyor olmam gerekmez mi? Basit bir çıkarım bak bu agahsgshKes sesini kıskanç kadın
Öğretmenim canım benim
Sen de ne zalim çıkdınÖğretmenim canım benim
Hadi 0.62'yi anlamadın, hamile olmayan yazıyor ya insaf gerçekten.0.62 ile ne hamileliği ya Kağıtta açık açık hamile olmayan kadın yazıyor gelmiş sonuç negatif yazanlara kızıyor. Eee negatif işte yazıyor zaten