Çok teşekkür ederim inşallahBencede hamilesin canim hayirli olsun inşallah
Bizlere de dua et canimÇok teşekkür ederim inşallah
Amin canım inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ederim inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder.Bizlere de dua et canim
Amin kuzum insallahAmin canım inşallah
Ederim inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder.
Bence de hamilesin canım hayırlı olsunAdet 1 gün geçti . Ben üç tane test yaptım ,ikinci çizgiler görünüyor ama diğeri kadar değil tabi ki. Herkes pozitif diyor ama ben inanamiyorum halen. Yarin kan testi yaptırcam.
teşekkür ederim. Bende emin olmak için üç kere yaptım testi de farklı eczanelerden aldım çünkü bazı testler yanıltıyor dediler. Ama ucu de aynı sonucu verdi. Hayırlı artık sabah doktora gidiyorum inşallah randevu aldım .Yarın kesin sonucu alacagim inşallah .Bence de hamilesin canım hayırlı olsunBenim de o şekilde gözle görülür silik çizgi çıkmıştı. Sonradan tekrar test yaptım hiç çizgi çıkmadı . Hamile değilmişim . Sen de hamile olmasan benim gibi olurdu diye düşünüyorum . 3 testin de birden yanlış sonuç verme ihtimali yok denecek kadar az bence ..
Bal gibi hamilesin cnmAdet 1 gün geçti . Ben üç tane test yaptım ,ikinci çizgiler görünüyor ama diğeri kadar değil tabi ki. Herkes pozitif diyor ama ben inanamiyorum halen. Yarin kan testi yaptırcam.
Yaaa çok teşekkür ediyorum canım amin inşallahBal gibi hamilesin cnmgözün aydin olsun, Rabbim tamamina erdirsin insallah, sag salimm kucagina almayi nasip etsin insallah cnm bnm
Aynı benimki gibi çıkms canm hamilesin :) degerim 113 çıkmstı suan 5000 üzeri allah nasip edersen hayırlısıylada yarın kese görmeye gitcez ❤Adet 1 gün geçti . Ben üç tane test yaptım ,ikinci çizgiler görünüyor ama diğeri kadar değil tabi ki. Herkes pozitif diyor ama ben inanamiyorum halen. Yarin kan testi yaptırcam.
Hadi bakalım rabbim hayırlısını versin inşallahAynı benimki gibi çıkms canm hamilesin :) degerim 113 çıkmstı suan 5000 üzeri allah nasip edersen hayırlısıylada yarın kese görmeye gitcez ❤
Evetttt kan testi sonucu aldım KESİN HAMİLEYİHadi bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza aminnnAdet 1 gün geçti . Ben üç tane test yaptım ,ikinci çizgiler görünüyor ama diğeri kadar değil tabi ki. Herkes pozitif diyor ama ben inanamiyorum halen. Yarin kan testi yaptırcam.
Ya benimde 6 gün gecikti ve ilk yaptığım zaman 5 dakika içerisinde çok silik çizgi vardı puan da daha netleşmiş acaba hamilemiyim yardımcı olun lütfenAynı benimki gibi çıkms canm hamilesin :) degerim 113 çıkmstı suan 5000 üzeri allah nasip edersen hayırlısıylada yarın kese görmeye gitcez ❤
Canım şuan teste göre hamilelik söz konusu.Benimde öyle silik çıkmıştı.Yarın sabah ilk idrarınla testi tekrarla :) inşallah hamişsindir:)Ya benimde 6 gün gecikti ve ilk yaptığım zaman 5 dakika içerisinde çok silik çizgi vardı puan da daha netleşmiş acaba hamilemiyim yardımcı olun lütfen
Seninde öyle çıktıktan sonra gebelik oldu mu inşallahCanım şuan teste göre hamilelik söz konusu.Benimde öyle silik çıkmıştı.Yarın sabah ilk idrarınla testi tekrarla :) inşallah hamişsindir:)
Evet oldu şuan 8. Hafta içindeyim :) benim ki o kadar silikti ki lambanın içine girmiştim neredeyse,seninki silikte olsa gözüküyorSeninde öyle çıktıktan sonra gebelik oldu mu inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bebişimizi ay heyecanlandım şimdi er tabi birazda korku sardı kan tahlili yaptırdım Pazartesi sonucumu alıcam merakla bekliyorumEvet oldu şuan 8. Hafta içindeyim :) benim ki o kadar silikti ki lambanın içine girmiştim neredeyse,seninki silikte olsa gözüküyor
Hiç stres yapma canım benim.Allahın izni ile olur.İnşallah bian önce keseyide bebişinizide görürsünüz.Rabbim sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsinHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bebişimizi ay heyecanlandım şimdi er tabi birazda korku sardı kan tahlili yaptırdım Pazartesi sonucumu alıcam merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?