• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acilll

Adet 1 gün geçti . Ben üç tane test yaptım ,ikinci çizgiler görünüyor ama diğeri kadar değil tabi ki. Herkes pozitif diyor ama ben inanamiyorum halen. Yarin kan testi yaptırcam.
Bence de hamilesin canım hayırlı olsun ☺️ Benim de o şekilde gözle görülür silik çizgi çıkmıştı. Sonradan tekrar test yaptım hiç çizgi çıkmadı . Hamile değilmişim . Sen de hamile olmasan benim gibi olurdu diye düşünüyorum . 3 testin de birden yanlış sonuç verme ihtimali yok denecek kadar az bence ..

Bence de hamilesin canım hayırlı olsun ☺️ Benim de o şekilde gözle görülür silik çizgi çıkmıştı. Sonradan tekrar test yaptım hiç çizgi çıkmadı . Hamile değilmişim . Sen de hamile olmasan benim gibi olurdu diye düşünüyorum . 3 testin de birden yanlış sonuç verme ihtimali yok denecek kadar az bence ..
teşekkür ederim. Bende emin olmak için üç kere yaptım testi de farklı eczanelerden aldım çünkü bazı testler yanıltıyor dediler. Ama ucu de aynı sonucu verdi. Hayırlı artık sabah doktora gidiyorum inşallah randevu aldım .Yarın kesin sonucu alacagim inşallah .

Adet 1 gün geçti . Ben üç tane test yaptım ,ikinci çizgiler görünüyor ama diğeri kadar değil tabi ki. Herkes pozitif diyor ama ben inanamiyorum halen. Yarin kan testi yaptırcam.
Bal gibi hamilesin cnm:halay: gözün aydin olsun, Rabbim tamamina erdirsin insallah, sag salimm kucagina almayi nasip etsin insallah cnm bnm:anneadayı::KK200::dua:

Aynı benimki gibi çıkms canm hamilesin :) degerim 113 çıkmstı suan 5000 üzeri allah nasip edersen hayırlısıylada yarın kese görmeye gitcez ❤

Eklentiler

• 20181130_174042.jpg
    20181130_174042.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 88
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza aminnn

Aynı benimki gibi çıkms canm hamilesin :) degerim 113 çıkmstı suan 5000 üzeri allah nasip edersen hayırlısıylada yarın kese görmeye gitcez ❤
Ya benimde 6 gün gecikti ve ilk yaptığım zaman 5 dakika içerisinde çok silik çizgi vardı puan da daha netleşmiş acaba hamilemiyim yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• 39002AFF-D5CD-41F3-9EBB-DAB1EC7FDDA4.jpeg
    39002AFF-D5CD-41F3-9EBB-DAB1EC7FDDA4.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 92
Ya benimde 6 gün gecikti ve ilk yaptığım zaman 5 dakika içerisinde çok silik çizgi vardı puan da daha netleşmiş acaba hamilemiyim yardımcı olun lütfen
Canım şuan teste göre hamilelik söz konusu.Benimde öyle silik çıkmıştı.Yarın sabah ilk idrarınla testi tekrarla :) inşallah hamişsindir:)

Evet oldu şuan 8. Hafta içindeyim :) benim ki o kadar silikti ki lambanın içine girmiştim neredeyse,seninki silikte olsa gözüküyor :KK48:
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bebişimizi ay heyecanlandım şimdi er tabi birazda korku sardı kan tahlili yaptırdım Pazartesi sonucumu alıcam merakla bekliyorum

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bebişimizi ay heyecanlandım şimdi er tabi birazda korku sardı kan tahlili yaptırdım Pazartesi sonucumu alıcam merakla bekliyorum
Hiç stres yapma canım benim.Allahın izni ile olur.İnşallah bian önce keseyide bebişinizide görürsünüz.Rabbim sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin

Back