Hamile miyiimm??

tugce0903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
23
2
26
aciiiiiilllll yardımm kızlaaaarr!!!
En son âdet olduğum tarih 31 Ekim. O süre zarfından sonra korunmaz ilişki yaşandı. Kist kaynaklı duphaston adet sökücü kullandım. İlaç 25 kasımda bitti. En geç 7 gün içinde olmam gerekirken hala adet olmadım. 3/4 gündür karın ağrısı ve yorgunluk belirtilerim vardı. Geciken adet için erken gebelik testi yaptım iki kez. İki test sonucu da silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyimm?? Daha önce bu durumu yaşayanlar var mıı???

Eklentiler

• IMG_9438.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_9429.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 67
Teste göre var inşallah vardır kaset yap lütfen ondada cıkarsa hemen kan ver nöbetcı varsa yakında alın hemen inşallah vardır güzel haberler gelır

Kızlaaar iğne olalı 16. Gün aşılama olalı 14 gün oldu bugün regl gunumdu henüz olmadım testler evde negatif çıkıyor adet sancılarım vardı hep bugün yok oldu gebelik olabilirmi

Kızzlarrr benden sabahh kahverengi lekelenme geldiii sizce ne oluyor düşük riskim mii varr doktora gideceğim amaa sizlerde bana bi şey söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…