Teste göre var inşallah vardıraciiiiiilllll yardımm kızlaaaarr!!!
En son âdet olduğum tarih 31 Ekim. O süre zarfından sonra korunmaz ilişki yaşandı. Kist kaynaklı duphaston adet sökücü kullandım. İlaç 25 kasımda bitti. En geç 7 gün içinde olmam gerekirken hala adet olmadım. 3/4 gündür karın ağrısı ve yorgunluk belirtilerim vardı. Geciken adet için erken gebelik testi yaptım iki kez. İki test sonucu da silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyimm?? Daha önce bu durumu yaşayanlar var mıı???
Ayyy inşallaah bundan 7 ay önce düşük yaptım ondan korkuyorummmmmTuğçe hamilesin
İnşAllaah vardıırr kaseti de deneyeceğiiimm o zamaanTeste göre var inşallah vardırkaset yap lütfen ondada cıkarsa hemen kan ver nöbetcı varsa yakında alın hemen inşallah vardır güzel haberler gelır
mutlaka onlada teyit et cıkarsa ztn tamamdır gözun aydın inşallah mutlu haberler alıyoruz sukur bugun yaİnşAllaah vardıırr kaseti de deneyeceğiiimm o zamaan
Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasınmutlaka onlada teyit et cıkarsa ztn tamamdır gözun aydın inşallah mutlu haberler alıyoruz sukur bugun ya
Ayyy inşalllaaah ağzınız şifaa balll olsunnHamilesin canım bariz belli
Darısı başımıza inşallahAyyy inşalllaaah ağzınız şifaa balll olsunn
İnşallaah kuzuumDarısı başımıza inşallah
bence direkt kan verin bu kaset testler düşük değerleri algılamıyorGalibaaa hamile değilimm
Kaninizdaki beta hcg seviyesi henuz kaset testin algilayabilecegi duzeyde degil bence, erken test algilamis, bence hamilelik var yaaGalibaaa hamile değilimm
Sanırım biraz daha bekleyeceğimm direk kan verip bakacağım ama yinede içime şüphe düştüü bir hevesle girmiştikKaninizdaki beta hcg seviyesi henuz kaset testin algilayabilecegi duzeyde degil bence, erken test algilamis, bence hamilelik var yaa
sanırımm daha çoook erken biraz sabredeceğim mecburenbence direkt kan verin bu kaset testler düşük değerleri algılamıyor
Hemen düşük riski diye yorumlama yahu belki yerleşmedir bilemeyiz ki sen bi doktora git bakalımKızzlarrr benden sabahh kahverengi lekelenme geldiii sizce ne oluyor düşük riskim mii varr doktora gideceğim amaa sizlerde bana bi şey söyleyin
içimde aşırıı korku var aşırıHemen düşük riski diye yorumlama yahu belki yerleşmedir bilemeyiz ki sen bi doktora git bakalım