- 26 Ağustos 2019
- 29
- 22
- 26
Hahahaİnşallah amiinnn. Son yaptıgim testi 3 gün atmadimesimden sakliyorum artık . Zira delirdigimi düşünüyor
Pozitif olabilir ama yaaa inşallah vardırGecikmediki 6 gün var adetime ben test yaptım tek çizgi çıktı içini acınca silik çizgi vardı git gide koyulaştı acaba testmi hatalı
Tek olmadığıma sevindimHahahabende saklardım hep eşim görmesin diye görünce bana deli misin çizgi yok orda dersi psikoloji ni bozdun derdi
BendeeTek olmadığıma sevindim
Hiç içini açıp baktınızmı sizPozitif olabilir ama yaaa inşallah vardır
Aynısını bende defalarca yaşadım dışardan bakınca hiç bişey yok içinş açınca sanki hayali çizgi görüyorsum ve hep umutla beklerken adet olmuştum inşallah sen yaşamazsın seninkisi çıkar hem daha 6 günde varmışCnm ya bşy sorucam dışardan negatifti içini acınca silik çizgi vardı bu noluyo 6 gün var adetime
3 ay daha çok yeniymis ama ovulasyon testi deneyebilirsin . O kadar ağlayacak bişey yok. Yalnız olduğun için olabilir mi biraz da ??Ben uc aydır istiyorum teste verdiğim paranin haddi yok zaten senin gibi kocadan sakliyom valla bende napim hep takma diyor olur diyor kızıyor bende bugün hasta oldum oturdum hickira hickira agladim parka gidip oturdum bilmiyom burda doktorada gidemiyorum turkiyedeyken keşke kontrolden geçeydim doktorda ah salağım işte
Hep bakıyorum :)) 2 kere pozitif gördüm birinde hamile çıktım diğerinde cikmadim . Onun dışında hep negatif .Hiç içini açıp baktınızmı siz((
Siz kaç gün kala yapıyordunuz acaba ben çokmu erken yaptım testi ama şuan testi tekrar çubuğa takınça dışardanda hayali çizgi gözüküyorAynısını bende defalarca yaşadım dışardan bakınca hiç bişey yok içinş açınca sanki hayali çizgi görüyorsum ve hep umutla beklerken adet olmuştum inşallah sen yaşamazsın seninkisi çıkar hem daha 6 günde varmış
Ne kdr zamandır deniyorsunuz napmak lazım bilemedim çok üzülüyorumHep bakıyorum :)) 2 kere pozitif gördüm birinde hamile çıktım diğerinde cikmadim . Onun dışında hep negatif .
2018 eyluldeylülde hamile kaldım 6+5 te düştü kürtaj oldum hatta korunurken hamile kaldım sonrasında kist falan oldu . Marttan beri korunmuyoruz daha hamile kalamadim 1 senelik evliyim 27 yaşNe kdr zamandır deniyorsunuz napmak lazım bilemedim çok üzülüyorum
Hayırlısı cnm olur inş bnm çok olmadı ama bn şimdiden evham yapıyorum sanırım2018 eyluldeylülde hamile kaldım 6+5 te düştü kürtaj oldum hatta korunurken hamile kaldım sonrasında kist falan oldu . Marttan beri korunmuyoruz daha hamile kalamadim 1 senelik evliyim 27 yaş
Senin durumun nedir .Hayırlısı cnm olur inş bnm çok olmadı ama bn şimdiden evham yapıyorum sanırım((
Evet yanlizim ailemden daha yeni ayrildim yurtdışına geleli 3 ay oldu cevremde kimsemde yok ama bide cok istedimden dolayi olmazsa korkusu sariyor sürekli beni3 ay daha çok yeniymis ama ovulasyon testi deneyebilirsin . O kadar ağlayacak bişey yok. Yalnız olduğun için olabilir mi biraz da ??
Geçen ay denemeye başladık kimyasal gebelik oldu bu ay 2.denemem çok istiyorum stres yaptımSenin durumun nedir .
Ay hadi inşallah çıkar ben 5 gün kala yapıyordum her gün yapıyordum eczaneye gittiğimde 3 4 tane alıyordum hatta hep stresten geç geldiği zamanlarda ben hamileyüm diye sevinirsim sonra hep hüsean desim ki bir daha asla kusana kadar mide bulantıları olana kadar yapmam sonra ben adet olmadım desim ki kendime yapmıcam belirti beklicem sonra kahverengi bi akıntı oldu 3 4 gün sürdü normaldede adetim o kadar sürer dedüm heralde stresten eşinlede artık sorunlar olmaya başlamltı sonra yüne adet olmadım adet tarihimde yine akıntı geldi ertesi gün peçeteye sildim pembe kan geldi dedüm ki lanet olsun yine adet oldum meğersem kendimi çok yormuşum ağır kaldırmışım hafif kanama olmuş e bidaha da gelmesi bekledim dur desim ertesi sabah gideyim bi test yapayım aldı. Eve geldim ama nasıl eminim hayatta çıkmaz diyorum anaaa anında çıktı 2 3 saniye içindeSiz kaç gün kala yapıyordunuz acaba ben çokmu erken yaptım testi ama şuan testi tekrar çubuğa takınça dışardanda hayali çizgi gözüküyor
Ay canim bnm çok sevindim ya hamile kalmak için yaptığınız belli başlı bşy varmı kusura bakma ama özel olucakAy hadi inşallah çıkar ben 5 gün kala yapıyordum her gün yapıyordum eczaneye gittiğimde 3 4 tane alıyordum hatta hep stresten geç geldiği zamanlarda ben hamileyüm diye sevinirsim sonra hep hüsean desim ki bir daha asla kusana kadar mide bulantıları olana kadar yapmam sonra ben adet olmadım desim ki kendime yapmıcam belirti beklicem sonra kahverengi bi akıntı oldu 3 4 gün sürdü normaldede adetim o kadar sürer dedüm heralde stresten eşinlede artık sorunlar olmaya başlamltı sonra yüne adet olmadım adet tarihimde yine akıntı geldi ertesi gün peçeteye sildim pembe kan geldi dedüm ki lanet olsun yine adet oldum meğersem kendimi çok yormuşum ağır kaldırmışım hafif kanama olmuş e bidaha da gelmesi bekledim dur desim ertesi sabah gideyim bi test yapayım aldı. Eve geldim ama nasıl eminim hayatta çıkmaz diyorum anaaa anında çıktı 2 3 saniye içinde
Bide ben ilk adet olmadığım ay test yaptım çıkmadı hemde kaç kere yaptım sonraedetimi 12 gün geçti sağlık ocağına lan verdim aldım o zamanda kadın gebelik yok demişti değerlerim düşüktü sanırrım geç döllenme olmalı bebeğimSiz kaç gün kala yapıyordunuz acaba ben çokmu erken yaptım testi ama şuan testi tekrar çubuğa takınça dışardanda hayali çizgi gözüküyor
Bide ben ilk adet olmadığım ay test yaptım çıkmadı hemde kaç kere yaptım sonraedetimi 12 gün geçti sağlık ocağına lan verdim aldım o zamanda kadın gebelik yok demişti değerlerim düşüktü sanırrım geç döllenme olmalı bebeğim