Merhaba,
Bu postu açtım. Çünkü tahmin ettiğiniz gibi bende gebe kalmak isteyen bir anneyim. Anneyim diyorum çünkü Allah bağışlarsa 6,5 yaşında bir kızım var. 2. bebeğe eşimi zar zor ikna ettim malum yaş ilerliyor zaman akıp gidiyor ( 34,5 oldum
)
Haziran ayında sadece 1 korunmasız ilişkimiz oldu. Yeni karar vermiştik. Ama ona rağmen ovulasyon testine kadar denedim. yumurtlama günümü buldum diye düşünüyorum değerlendirmeye de çalıştık. Velhasıl olmadı. Adetim son 3 aydır hep 3 gün öne gelmiştim hesaplarıma göre de 28 günde bir adet görüyorum. Adetlerimde hep düzenlidir. bu ay 7.7 de olmam gerekirken 1 gün attı 8.7 de oldum doktora gittim 3. gün hormon testleri istedi yaptırdım temiz çıktı çok şükür bunu yaptırmamın nedeni de prolaktinim daha önce yüksek çıkmıştı gebeliğe engel olmasın diye tekrar yaptırdım. Şimdi doktorum gün aşırı ilişki ile adetin hemen bitiminde başla demişti. Bende bunu dikkate aldım adetim 8.7 de başladı ben 11.7 de temizlendim ve birliktelik oldu. sonraki birliktelik 16.7 de oldu o gün bir tuhaftı çünkü işten yürüyerek dönmüştüm ve çok yorgundum geldiğimde baya büyük bir şeffaf akıntı geldi benden öyle ki çok net hissettirdi kendini bende bunun yumurtlama belirtisi olabileceğini düşünüp değerlendirdim. O gün hamile kalma şansım var mıdır ? yani inşallah vardır
diyceksiniz ki eeee yani şimdi bizden ne bekliyorsun !! Benim gibi aynı şeyleri yaşayıp erken gebelik yaşayan var mı ? yada yumurtlama tarihleri değişkenlik gösterir mi bir de bir kaç gün önce doktorun verdiği İNFOLIC ilaca başlamıştım.
Bu zor bekleyişte insan en yakınına anlatamadıklarını anlatabilecek birini arıyor. Sonra 22.7 yani bu pazartesi benim sol kasığımda ağrı oldu gaz sancısı gibi ama beni çok zorladı bir sure sonra akıntım geldi sandım 50 kuruş para büyüklüğünde bir sarı damla değmiş çamaşırıma ki lekesi kaldı. Acaba bu tutunma yada yerleşme ile alakalı mıdır bununda bu tarihlerde olmayacağını yazmış bir çok arkadaş. Dün akşamda yine bir sancı girdi aynen sol kasığıma ve belime yine umutlanmama sebep oldu. O gün INNOVITA ovulasyon testi yaptım büyüteçle baksam ancak görebileceğim kadar silik bir çizgi gördüm varla yok arası bi başkası olsa kesin göremezdi bu da benim yumurtlamış olduğum olasılığını arttırdı.
Bu son iki ayda yaptığım ovulasyon, gebelik, erken gebelik testlerinin sayısı yok. O kadar çok yani. Bir de benim bu gebelik testleri durdukça silik çizgi beliriyo herkeste oluyo mu bu benim hormonlardan mı anlamadım.
Bu arada benim kızımdan önce bir düşüğüm olmuştu onda adetim gelmeden kopkoyu çizgiyle beklemediğim anda öğrenmiştim. o zamanda erken döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum. Kızımda da testi 3 gün önce falan yapmıştım çok silik çıkmıştı.
Ne uzun yazdım değil mi ? OKUYANLAR, HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN!! Bu kadar uzun olsun istemezdim ama benim durumunda da çok insan var İÇİMİZİ DÖKELİM. BU BEKLEYİŞİ GEBELİKLE SONUÇLANAN ANNE VE ANNE ADAYLARI TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM.