- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 27
Sen hamile misin beklemede misin kuzumBende Sakaryalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hamile misin beklemede misin kuzumBende Sakaryalıyım
Benimde kız o yüzden ister istemez daha hecanlıyız benceBu ilk ayım daha canım
Oooo senin daha erken ayyy test ne zaman yapmayo düşünüyorsun peki :)Benimde 7 kaldı belirtim yok hayırlısı
Hamileyim canım darısı başınıza inşallahSen hamile misin beklemede misin kuzum
Adetim gecikirse yaparım canımOooo senin daha erken ayyy test ne zaman yapmayo düşünüyorsun peki :)
Yaa çok mutlu oluyorum böyle toprağımdan insanların olduğunu görünceeeBendeee
Evet daha bi yakınlık oluyorYaa çok mutlu oluyorum böyle toprağımdan insanların olduğunu görünceee
Hay masallah aminn senin belirtilerin nelerdi bizide aydınlatsanaHamileyim canım darısı başınıza inşallah
Helall olsun kız ben galiba 3 gün kala falan yapıcam adetime durabilecegimi sanmıyorumAdetim gecikirse yaparım canım
Ben 4 aydır bikere yaptım test canım ondada çok ağlamıştım o sebeple bidaha gecikmem olmadan yapmıcam dedimHelall olsun kız ben galiba 3 gün kala falan yapıcam adetime durabilecegimi sanmıyorum
Benim çok belirtim olmadı ya küçük tuvaletimi 1 saniye bile tutamıyordum kramp giriyordu olduğum yerde kala kalıyordum, sivilce çok çıkarttım birde duman iz kokusu geldi burnuma saçma gelicek ama eşimi uyandırdığım oldu biyer yanıyor diyeHay masallah aminn senin belirtilerin nelerdi bizide aydınlatsana
Kesinlikleee cansınızEvet daha bi yakınlık oluyor
En güzeli zaten :) ben hem aglarım hem giderim hesabı duramam kendimi biliyorumBen 4 aydır bikere yaptım test canım ondada çok ağlamıştım o sebeple bidaha gecikmem olmadan yapmıcam dedim
Ciidden de herkes de etkisi cok baska ya mangal aşermişsin sen ama ben anladımBenim çok belirtim olmadı ya küçük tuvaletimi 1 saniye bile tutamıyordum kramp giriyordu olduğum yerde kala kalıyordum, sivilce çok çıkarttım birde duman iz kokusu geldi burnuma saçma gelicek ama eşimi uyandırdığım oldu biyer yanıyor diye
Helall olsun kız ben galiba 3 gün kala falan yapıcam adetime durabilecegimi sanmıyor
Yapı meselesi o canım benim ben ilk 3 ay adet olunca yatak yorgan ağlardım günlerce sanırım onada alıştım yavaş yavaş 5.adetim olacak eğer olursam rabbim nasip eder olmam inşallah hepimiz olmayalım hayırlısıyla hamile kalalımEn güzeli zaten :) ben hem aglarım hem giderim hesabı duramam kendimi biliyorum
Aminnn inşallah beeeYapı meselesi o canım benim ben ilk 3 ay adet olunca yatak yorgan ağlardım günlerce sanırım onada alıştım yavaş yavaş 5.adetim olacak eğer olursam rabbim nasip eder olmam inşallah hepimiz olmayalım hayırlısıyla hamile kalalım
Artık bilmiyorum neydi o ama bugün de burnuma haşlanmış patates kokusu geldi eşime, anneme diyorum patates mi kokuyor diyorum garip garip bakıyorlar hesaplamalarıma göre daha az önce 3+0 oldu en son adet tarihimi baz almadımCiidden de herkes de etkisi cok baska ya mangal aşermişsin sen ama ben anladım
Tadını cıkar olsun hamileliğinArtık bilmiyorum neydi o ama bugün de burnuma haşlanmış patates kokusu geldi eşime, anneme diyorum patates mi kokuyor diyorum garip garip bakıyorlar hesaplamalarıma göre daha az önce 3+0 oldu en son adet tarihimi baz almadım
Darısı başınıza inşallah dua ediyorum sizler için bol bolTadını cıkar olsun hamileliğin