Kizlar ozetliyorum herkes icin
bugun normalde adet gunum aslinda test yapmayacaktim cunku bu ay korunmayi biraktim tamamen ama yumurtlama gunu vs hic bakmadim tamamen akisina biraktim,illa cocuk olucak diye dusunmedim ne zaman nasipse olur dedim biraz eski kafa dusundum yani.. iliskimiz de oyle cok olmadi tas catlasa bi ayda 4 kere olmustur bir tanesi telefon uygulamasina baktigimda yumurtlama gunumden 2 gun sonra olarak gorunen tarihti,ama o gun akintim gelmisti sanirim yumurtlama gunumdu.. bi 10 gun sonra gibi adetime 6-7 gun kala idrar yolu enfeksiyonu yasadim asiri yanmam ve surekli idrar yapma istegim vardi.O ara hatta 1-2 bardak maydanoz suyu da ictim.. ama en buyuk belirtim gaz
yaklasik 2 haftadir surekli gazim var ama sureklliiiiii… bugun adet gunumdu
Sevgicik dun gece beni gaza getirdigi icin sabah uyandigimda yaptim ve cift cizgiyi gordum.. daha sonra kan testine gittim 1 saat icinde cikti doktor 4 haftalik daha cok yeni carsamba bir daha test yaptir artarsa sikinti yok dedi.. normal hayatima devam etmemi soyledi.Yillardir duzenli bir spor hayatim var spora devam edecegim,2 aydir folik asit kullaniyordum doktor tavsiye etmisti dusunuyorum diyince simdilik ona da devam.. Carsamba gunu guncelleyecegim hepinizi.Ben bu kadar kolay olmasinin tek sebebinin takmamak oldugunu dusuyorum kizlar.Hic stres yapmadim olur mu olmaz mi beklemedim.. akisina biraktim..suan kasiklarimda igne batmasi gibi agrilarim oluyor baska bir belirtim yok