- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Ay keşke ama benim hiç umudum yok kendimi Türkiye’ye saklıyorum sanki sevgitoşummmAynen ama bence 1 haftaya göreceksin inşaAllah bu ay sendende çok ümitliyim bebiş haberi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay keşke ama benim hiç umudum yok kendimi Türkiye’ye saklıyorum sanki sevgitoşummmAynen ama bence 1 haftaya göreceksin inşaAllah bu ay sendende çok ümitliyim bebiş haberi için
İnsallahhh hemen hemen ayni zamanlarda bat. Haber verelim birbirimizeAynen öyle yap kuzum az kalmıs yumurtlamanada inşaAllah bu ay güzel haberler alırız hepimiz
Kuzum hiç belli olmaz biliyorsunAy keşke ama benim hiç umudum yok kendimi Türkiye’ye saklıyorum sanki sevgitoşummm
Tamam kuzum ben hep burdayım Aten haberleri illa alırsın sende haberdar et olur mu?İnsallahhh hemen hemen ayni zamanlarda bat. Haber verelim birbirimize
Tamam insallah guzel haberlerle gelirimTamam kuzum ben hep burdayım Aten haberleri illa alırsın sende haberdar et olur mu?
offf yaa onu ben hep yapıyorumEvet biliyorum ama sirf meraktan yaptim sonra dedim icimden lan niye harcadim ki simdi bunu belliydi bide erken gebelikte degil dandik bi strip test vardi evde
Napiyim dayanamiyorumofff yaa onu ben hep yapıyorum
Merhaba bir şey sorabilir miyim mlpa ve rt pcr testinin de güvenilirlikleri aynı mı bende özelde sordum mlpa 1200 TL dedi 15 20 günde çıkar rt pcr 600TL 7 10 günde çıkar güvenilirlikleri aynı dedi ama aradığım laboratuvarda yine emin olamadımBir de 4 aydır sma testinin çıkmaması çok ilginç rt pcr yöntemiyle çalışıyorlar sizde taşıyıcılık mı vardı acaba mlpa yöntemiyle mi çalışıyorlar? Gerçi bizde mlpa da 20 günde çıkıyor
5 gün kala çıkmayabilir ama idrar yolu enfeksiyonu için şase ilaç ya da antibiyotik verir Dr maydanoz filan denemeyinidrar yolu enfeksiyonu icin maydanoz suyu kaynaticaktim fena bi haldeyim cunku bat a 5 gun var erken gebelik testi yaptim negatif cikti.. olsaydi cikardi diye dusunuyorum kafamda deli sorular icmeli miyim
Bugün catalama günün muhtemelen bugünü değerlendirinEki Görüntüle 3115111
Kızlar çatlama olmuşmu sizce
Yanlış bilgi. Kesinlikle var çok fark çıkıyor denedim. Lh yaptığınız zaman sabah ilk idrar olamamak kaydıyla yapılıyor ama öğlen gibi yapıyorlarsa 2 saat boyunca sıvı tüketmeyi kesicekler.Lh testinin su tüketimi ile ilgisi yok, o HCG testi için geçerli sadece saatlere dikkat etmek gerek, bir de ilk idrar olmayacak lh testinde
Çatlamaya başlamış canım değerlendirmelerini yapınnEki Görüntüle 3115111
Kızlar çatlama olmuşmu sizce
Bence maydonoz kullanmayın aile hekimliğinde ilaç yazılabilir bunun için tek seferlik şaseler var onlar çok iyi geliyor bende kullanmıştımidrar yolu enfeksiyonu icin maydanoz suyu kaynaticaktim fena bi haldeyim cunku bat a 5 gun var erken gebelik testi yaptim negatif cikti.. olsaydi cikardi diye dusunuyorum kafamda deli sorular icmeli miyim
Çatlamaya başlamış canım değerlendirmelerini yapınn
Evet evet kuzum gayet güzel çatlamış hayırlısı olsun aminnEki Görüntüle 3115513
Kuzum bugünde en sondaki gibi oldu kesin çatlamış değil mi