- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Hımm. İnşaAllah kuzum baba yorgun bayaYarınıda degerlendir canim mutlaka bence yarin daha da koyu olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm. İnşaAllah kuzum baba yorgun bayaYarınıda degerlendir canim mutlaka bence yarin daha da koyu olacak
Askerler hazir bekler iyisini yapmissin Yarinda degerlendir mutlaka bak gecen ayki pik olan testlerim ne kadar koyu c kismiYasım 28. Halledicem bir sekilde bugun degerlendir din aksam 6 bucuk ta yeter heralde bu arada benim pik oldu galiba 9 da test yaptım ama degerlendir 6 bucuk ta oldu
Sevgicik yanlis atmisim bak kuzumAskerler hazir bekler iyisini yapmissin Yarinda degerlendir mutlaka bak gecen ayki pik olan testlerim ne kadar koyu c kismi
Hayirlisi olsun kuzum ozaman bi fikrim yokGebelik düşünmüyorum henüz :)
Tamamdır kuzum inşaAllah yapıcaz o bebişi Allah izin verirse sartlı olunca cidden cok geriliyor insan ben bile suan cok gerildimAskerler hazir bekler iyisini yapmissin Yarinda degerlendir mutlaka bak gecen ayki pik olan testlerim ne kadar koyu c kismi
Su en üstteki gibi kuzum benim testim t cizgisi c den, koyu suan yani kesin pik ama yarın catlar mı onu görücezSevgicik yanlis atmisim bak kuzum
Ben sadece 2 ay ovülasyon kullandım birde artık akışına bırakmıştım 1 senedir uğraşıyoruz çünkü kafa rahatlığı da oldu hepsi birer etkendi benceİlk gebeligimde bende test kullandım ve olmuştu.gecen ay yine denedim nasip olmadı .bu ay test olmadan deniycem bakalim
Ben sadece 2 ay ovülasyon kullandım birde artık akışına bırakmıştım 1 senedir uğraşıyoruz çünkü kafa rahatlığı da oldu hepsi birer etkendi
Birde hanımlar beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz peki
Aminn canım beniimm evet ya ne zaman anne topiklerine geçeriz acaba Benim 2yıla yaklaşıyor artık saymıyorum kuzum yurtdışındayım döndüğümde başlayacağım inşAllah tedaviyeİnsallah hepimiz bu ay nasipleniriz bebekten. Senide cok uzun suredir goruyorum topiklerde canim. Ne zamandir bebis bekliyosun
Bence sanki yarına net pik olur gibi kuzummEki Görüntüle 3113952 kızlar az, önce yaptık 2 dk da cıktı bu kesin pik demi birde degerlendirme yi 6 bucuk ta yapmıstık bu arada resimde tam cıkmıyo ama t cizgisi, c den koyu
Canım bugünü de değerlendirin mutlakaEki Görüntüle 3113952 kızlar az, önce yaptık 2 dk da cıktı bu kesin pik demi birde degerlendirme yi 6 bucuk ta yapmıstık bu arada resimde tam cıkmıyo ama t cizgisi, c den koyu
Ben de üçüncü için buralardayımHoşgeldin ben de 3.bebeğim için bu ay başladım girişimlere. Allahım hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin
Başınız sağolsun sağlıkla nasip etsin Allah'ım ins.Merhaba hanımlar bende 5ay önce bebeğimi kaybettim ve yeniden gebelik düşünmeye başladık .1ay önce folik asite başladım .testlerimde sorun çıkmadı şükür. Bakalım artık ne zaman nasip olursa
İnsanın elinde olmuyor ama kuzum ben o yüzden yürüyüşe çıktım ve eşimden rica ettim kamp sandalyesi aldırdım hergün dışarı oturmaya gittik arkadaşlarlaStres her şeyin düşmanı .Ben çok stres yaptım sanırım
İnşaAllah kuzum peki sıvı alımını en fazla kaç saat kesmeliyiz?Bence sanki yarına net pik olur gibi kuzumm