Ahh bilirim o kadar çok doktora gittim o kadar çok zaman kaybettirdilerkiBundan önceki doktorlar hep yanlış teşhis koydu ya o yüzden bu doktora çok güveniyorum, o da aynı şekilde 3 ay dene çocuğun olmazsa gel hsg çekelim dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh bilirim o kadar çok doktora gittim o kadar çok zaman kaybettirdilerkiBundan önceki doktorlar hep yanlış teşhis koydu ya o yüzden bu doktora çok güveniyorum, o da aynı şekilde 3 ay dene çocuğun olmazsa gel hsg çekelim dedi
Hoşgeldin ben de 3.bebeğim için bu ay başladım girişimlere. Allahım hepimize sağlıklı yavrular nasip etsinMerhaba guzel kızlar bende 2 cocuk annesiyim 3. Bebegi cok istiyorum ve yaklasik 7-8 aydir deniyoruz. Rahim filmi cektirdim 3 ay önce, 2 ay önce klomen kullandim. Bu ay letu kullandim yarin kontrolum var. Gerci hala yumurtlama goremedim döngümün 16. Gunundeyim normalde erken yumurtlama görürüm 9-13. Döngü günleri arasi.
yumurtlama öncesi beyaz kremsi akıntı ve yumurtlama testinde yumurtlama gününe yaklaştıkça koyulaşma. son aşama olarak yumurtanın çatlaması ve yumurta akı kıvamında akıntı olması. yumurta çatladıktan sonra test silikleşir. benim bildiklerim bunlar. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinEvet simdi gördüm fotonu. Benim daha silik seninkinden. İlk defa bu ay böyle oluyor. Bide yumurtlama akintisi görmüştüm aslinda ama test yaptigimda cikmamisti cok silikti testim
İlk gebeligimde bende test kullandım ve olmuştu.gecen ay yine denedim nasip olmadı .bu ay test olmadan deniycem bakalimÇook teşekkür ederim darısı başınıza inşallah Hiçbir şey yapmadım desem akışına bıraktım. Sadece ovülasyon testi yaptım ilk yumurtlamamda tutmuş ve bol bol yürüdüm onun etkisinin olduğunu düşünüyorum
Hosbuldum canim AminnHoşgeldin ben de 3.bebeğim için bu ay başladım girişimlere. Allahım hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin
Evet aylardir ovu testi yapiyorum genelde pik oldugu gunler hafif kahverengi yumurta akı kivaminda akinti oluyor. Klomen kullandiktan 2 ay sonrasi hep bu sekildeydi. Bu ay lekesiz gördüm cok hafif yumurta aki kivaminda akinti ama testim silikti pik degildi. Daha yumurtlama olmadi sanirim yarin doktor söyler sanirim. İnsallah olmamistir diger akintim oldugu gün degerlendirememistmyumurtlama öncesi beyaz kremsi akıntı ve yumurtlama testinde yumurtlama gününe yaklaştıkça koyulaşma. son aşama olarak yumurtanın çatlaması ve yumurta akı kıvamında akıntı olması. yumurta çatladıktan sonra test silikleşir. benim bildiklerim bunlar. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
Benim normal akintim hic olmaz yani bir kulodu 3 gun giysem tertemiz cikaririm o derece klomen sonrasinda 2 aydir hafif sari akintim oluyor bazen cogalip azaliyor dengesizmerhaba..benim adetin 9.gününden beri beyaz kremsi şekildeydi. bugün 13.günüm ve sabah yumurta akına döndü akıntım. çatlama belirtisi diye bugünü değerlendirdim. umarım doğru yapmışımdır. inşallah sağlıkla tutar
İnsallah hepimiz bu ay nasipleniriz bebekten. Senide cok uzun suredir goruyorum topiklerde canim. Ne zamandir bebis bekliyosunOlur kuzum sıkıntı olmaz düşün benim arkadaşım Yumurtlamadan sadece bir gün önce değerlendirdi sonrası kaldı boş geçti ama hamile yanii nasip giriyor devreye
Aşkim yaşını bilmiyorum ama şey yap yani testlere göre davranma ona atma bilmesin sen kendin cilvenle hallet işi aşkom kuşkom yap kitle herifini strestende spermler cok etkileniyorBen resmini yolladım aglama ifadesi yollamıs bana Allahtan yenş evli değiliz de beni azms falan diye düşünmüyor ciddi anlamda garip davranıyor bu konularda şu erkekler
Ay hadi bebis olsun insallahKuzum bugun değerlendirildi bu arada seninde baya koyulasmıs bir kaç güne sende piki görürsün bence
6 kız - 3 oğlan. seninkiler kaç yaşında? Rabbim bağışlasın tüm yavrularımızıHosbuldum canim Aminn
Seninkiler kac yasindalar Allah bagislasin.
Helal olsun vallahi iyi ki vazgeçmemişsin yakaladın pikiEki Görüntüle 3113952 kızlar az, önce yaptık 2 dk da cıktı bu kesin pik demi birde degerlendirme yi 6 bucuk ta yapmıstık bu arada resimde tam cıkmıyo ama t cizgisi, c den koyu
Oy masallah kız kucukler seninkiler baya. Benim oğlan 11 bucuk oldu kız 8 yasinda kocaman oldular teyzesi masallah6 kız - 3 oğlan. seninkiler kaç yaşında? Rabbim bağışlasın tüm yavrularımızı
Yarınıda degerlendir canim mutlaka bence yarin daha da koyu olacakEki Görüntüle 3113952 kızlar az, önce yaptık 2 dk da cıktı bu kesin pik demi birde degerlendirme yi 6 bucuk ta yapmıstık bu arada resimde tam cıkmıyo ama t cizgisi, c den koyu
Belkide yerlesme kanamasidir kuzumKızlar merhaba konuyla çok alakasız olabilir ama bi sorum olacak :) bende pcosum. 2 gün önce lekelenme gördüm ardından adet olmam gerekiyordu normalde ama hala olamadım. Karnım çok şiş ve ağrım var :) bitkisel olarak ne içsem soğan , hayıt gibi etki eder mi ? Yardım ederseniz çok sevinirim
Yasım 28. Halledicem bir sekilde bugun degerlendir din aksam 6 bucuk ta yeter heralde bu arada benim pik oldu galiba 9 da test yaptım ama degerlendir 6 bucuk ta olduAşkim yaşını bilmiyorum ama şey yap yani testlere göre davranma ona atma bilmesin sen kendin cilvenle hallet işi aşkom kuşkom yap kitle herifini strestende spermler cok etkileniyor
Gebelik düşünmüyorum henüz :)Belkide yerlesme kanamasidir kuzum
Kesin pik dimi ilk defa kullanıyorum ya testleri tam emin olamadım hevesşm kaçmıstı silik cıktıkca ama testler bitsin elimde kalmasın diye yapıyordumHelal olsun vallahi iyi ki vazgeçmemişsin yakaladın piki