- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Tamam canım çok teşekkür ederimSevgicik kuzum bazen Lh larda böyle dalgalanmalar olabiliyor Sen zaten değerlendirmişindir teste de devam et Bir sonraki testinden sonra daha net anlarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım çok teşekkür ederimSevgicik kuzum bazen Lh larda böyle dalgalanmalar olabiliyor Sen zaten değerlendirmişindir teste de devam et Bir sonraki testinden sonra daha net anlarız
inşallah daha önce uzun süre denemeler sonrasında bi gebelik elde ettim fakat kalbi durdu devam etmedi üstüne kimyasal da yaşadım, o yüzden allah isteyen herkese çok aratmadan kolayca sağlıkla versin. Haftasonuna kadar bekleyeyim madem olmazsa bi test daha yaparım bana birden hissiyat gelince belki çıkar diye direkt olarak gidip kan baktırdım. :) ama forum konularında 1.20 den yükselen çok var. :)Merhaba canım. Evde kaset testle 2 gün sonra ilk idrarla dene istersen cübkü yumurtlamadan 14 gün sonra anca cıkıyor diye biliyorum sen biraz erken yapmıssın inşaAllah bu ay güzel haberi alırsın bizide haberdar et olur mu
Kasıklarınızda batmalar ne zaman başladı acaba benim bat 28-29 ağustos şuan hiçbir belirtim yok yumurtlamam anca bitiyor diye biliyorum akıntıma göreKızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım sayılır, benim sat 23 Temmuzdu; 2 Ağustos yumurtlama 3 ağustos çatlama oldu öncesini ve sonrasını değerlendirdik. Dayanamayıp 12 Ağustos da kandan baktırdım malesef 1.20 çıktı ; bazı forumlarda artanlar olmuş sonrasında başına böyle bişey gelen ya da duyan var mı ? kendimi nedense çok hamile hissediyorum kasıklarımda çok batmalar var. Yorumlarınızı bekliyorum, herkes sağlıcakla kavuşsun bebeğine
Rica ederim çiçeğim sonu güzel olsun inşallah aminnnTamam canım çok teşekkür ederim
Sanmıyorum canım sıkıntı olmaz değerlendirmelerini yapKızlar ovulasyon testim pozitif çıktı ama başım çok ağrıdığı için arveles içtim bitane zararı varmıdır ?
Çok sağol canımSanmıyorum canım sıkıntı olmaz değerlendirmelerini yap
11-12 ağustos gibi başladı bugün daha yoğun ve beyaz akıntım var :) benim de düzenim bozuldu bat 18-22 ağustos gibi :)Kasıklarınızda batmalar ne zaman başladı acaba benim bat 28-29 ağustos şuan hiçbir belirtim yok yumurtlamam anca bitiyor diye biliyorum akıntıma göre
Benimde dün ağrım olunca kasıkta çatladı diye yordum bu sabah tamamen kesildi batmalar bazı yerlerde devam ederse hamilesiniz diye okudum da seninde yumurtlamadan sonra devam etti onu merak ettim ama sanırım 1 hafta sonra başlamış batmaların11-12 ağustos gibi başladı bugün daha yoğun ve beyaz akıntım var :) benim de düzenim bozuldu bat 18-22 ağustos gibi :)
hsgden sonra antibiyotik mutlaka kullan. doktor verdi ve ben kullanmadım sonucunu ağır ödedim. haftaya tekrar hsa çekilicem mesela enfeksiyon olduğum için belkide tüplerde sıvı birikmesi olmuştur :/Peki çok teşekkür ederim hsg cekilcek galiba ilk önce bakalım zaman gosterecek
Ayyy Amin inşaAllahRica ederim çiçeğim sonu güzel olsun inşallah aminnn
Merhaba Benim de yarın 10. Günü dayanamıyorum garın sabah test yapmayı düşünüyordumKızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım sayılır, benim sat 23 Temmuzdu; 2 Ağustos yumurtlama 3 ağustos çatlama oldu öncesini ve sonrasını değerlendirdik. Dayanamayıp 12 Ağustos da kandan baktırdım malesef 1.20 çıktı ; bazı forumlarda artanlar olmuş sonrasında başına böyle bişey gelen ya da duyan var mı ? kendimi nedense çok hamile hissediyorum kasıklarımda çok batmalar var. Yorumlarınızı bekliyorum, herkes sağlıcakla kavuşsun bebeğine
Sizinde kasıkta batmanız var mı acabaMerhaba Benim de yarın 10. Günü dayanamıyorum garın sabah test yapmayı düşünüyordum
İnşallah yükselir sizinki Ara bir değer olmuş
İyi düşünelim iyi olsun inşallah
Benim de elim testlere gidiyor gidiyor geliyor zor tutuyorum kendimi bu surecler cidden sabir isi allah biran once sabrimizin karsiligini versin bugun yumurtlamanin 14.gunu bakalim pazartesiyi bekleyebilir miyim bilmiyorumMerhaba Benim de yarın 10. Günü dayanamıyorum garın sabah test yapmayı düşünüyordum
İnşallah yükselir sizinki Ara bir değer olmuş
İyi düşünelim iyi olsun inşallah
Evet baya baya var ama gerçekten mi var yoksa psikolojik mi belli olur bir kaç güneSizinde kasıkta batmanız var mı acaba
Ayyy amiiinnnn aminnnnn inşallahhhBenim de elim testlere gidiyor gidiyor geliyor zor tutuyorum kendimi bu surecler cidden sabir isi allah biran once sabrimizin karsiligini versin bugun yumurtlamanin 14.gunu bakalim pazartesiyi bekleyebilir miyim bilmiyorum
Benim de elim testlere gidiyor gidiyor geliyor zor tutuyorum kendimi bu surecler cidden sabir isi allah biran once sabrimizin karsiligini versin bugun yumurtlamanin 14.gunu bakalim pazartesiyi bekleyebilir miyim bilmiyorum
Ne güzel rabbim sonunu hayırlı etsin ne zaman başladı acaba kasık batmalarınızEvet baya baya var ama gerçekten mi var yoksa psikolojik mi belli olur bir kaç güne
Amiiin inşallah yumurtlamadan 1-2 gün önce başladı sonrasında geçmeden devam ettiNe güzel rabbim sonunu hayırlı etsin ne zaman başladı acaba kasık batmalarınız
valla 2.5 senedir evliyim hiç korunmadım ama hamile de kalmadım 1 kere gecikmem oldu hastane ye gittim yumurtaların yavas calısıyor dedi oyuzdn adeti gec oluyorsun dedi sadece ama 6 7 ay oluyor suan adetim 11 gun gecikti bizde deniyoruz ama olmuyo blmiyorum neden ovulasyonn testi ile baktım sureklı pozitif geliyor anlamadım yumurtlama olmaz sanırım bu ay var galıba ama eminde degilim tabikiNeler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah