Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende normal akıntı geliyor o da çok azBen stres olurum diye akıntıyla takip etmeye çalışıyorum canım senin ne durumda akıntın benim 5-6 gündür beyaz akıntım var dün bitti sandım bu sabah yine sarımsı beyaz epey akıntı geldi
Geçen ay çok stres oldu testlerleBen stres olurum diye akıntıyla takip etmeye çalışıyorum canım senin ne durumda akıntın benim 5-6 gündür beyaz akıntım var dün bitti sandım bu sabah yine sarımsı beyaz epey akıntı geldi
merhaba biz hiç korummadan ilişkiye giriyoruz daha öncesinde sağ tüpüm alındı ve hiç bir. proplem yok dedi doktor tekrar olabilir dedi adetime daha 22 gün var ve test aldım çıkmadı ama 3 gündür aşırı halsizlik uykusuzluk baş dönmesi yaşıyorum miydemde yanmalar oluyor sol tarafımada kramplar giriyor napmam gerekiyorBen başlıyorum öyleyse. Geçen sene bir kaybım var ve geçen ay bebek düşünmeye başladık tekrardan. Pco hastasıyım reglm normalde düzenlidir senede bir kez falan 1 döngümü kaçırır tarlusalla regl olurum bu ayda ilaçla regl oldum. Doktor bir problemim olmadıgını söyledi proxyfemin Diye takviye ilaç verdi bugun reglmin son günü. Ovülasyon testi sipariş verdim ilk defa bu ay deniycem
Merhaba Hoşgeldin canım inşaAllah bu ay güzel haberler alırsın cok üzüldüm kaybin için Allah birdaha yasatmasınMerhaba hanımlar bende 5ay önce bebeğimi kaybettim ve yeniden gebelik düşünmeye başladık .1ay önce folik asite başladım .testlerimde sorun çıkmadı şükür. Bakalım artık ne zaman nasip olursa
Kuzum daha anca yumurtlama dönemindesindir hatta onun için bile erken 22 gün cok var daha adetine degerlendirme lere devam et bu ay güzel haberler alıcaz hepimiz inşaAllahmerhaba biz hiç korummadan ilişkiye giriyoruz daha öncesinde sağ tüpüm alındı ve hiç bir. proplem yok dedi doktor tekrar olabilir dedi adetime daha 22 gün var ve test aldım çıkmadı ama 3 gündür aşırı halsizlik uykusuzluk baş dönmesi yaşıyorum miydemde yanmalar oluyor sol tarafımada kramplar giriyor napmam gerekiyor
Olur kuzum sıkıntı olmaz düşün benim arkadaşım Yumurtlamadan sadece bir gün önce değerlendirdi sonrası kaldı boş geçti ama hamile yanii nasip giriyor devreyePeki illa o piki görüp mü degerlendirme iz lazım mesela diyelim ki değerlendirdik ama 4 saat sonra pik oldu ertesi gün degerlendirsek tekrar olur mu
Program dan takip ediyorsan o tamamen yanlıs kuzum. O ortalama gösteriyor mesela telefonumdaki programda ayın 10 unda gösteriyordu ben Ovülasyon yanş yumurtlama testi yapıyorum ama anca giriyorum yumurtlama dönemine. O yüzden suan ki belirtilerin Baska sebeplerdendir vucudun belirti verir yumurtlama döneminde uzayan akıntın olur kasık agrısı vs olur onları takip et yada hiç te olmayabilir 2 günde bir ilişki en güzeli ama dediğim gibi gebelik belirtisi bile yumurtlamadan 14 gün sonra baslıyor en erken 12 günyumurtlama dönemime 3 gün var diye gösteriyor abla bilmiyorum hemen kendimi heveslendirmekte istemiyorum çok kötü şeyler yaşadık çünkü ama hiç doymuyorum baş agrım var ve çok uyuyorum hiç yataktan kalkasım gelmiyor sol tarafımdada agrı var
Ay hadi inşaAllah zor kısım eşimi ikna etmek planlı olunca cok asırı geriliyor yeni gelin gibi kacıyorOlur kuzum sıkıntı olmaz düşün benim arkadaşım Yumurtlamadan sadece bir gün önce değerlendirdi sonrası kaldı boş geçti ama hamile yanii nasip giriyor devreye
Evet kuzum çatlama olmuşOvulasyon canım dün buraya attım
Bugün de yüne şimdi aynı saate yaptım
Sizce çatlama olmuş mu ?
Eki Görüntüle 3113864
Ben testi yaptığımı Söylemeyecem sevgitoşşAy hadi inşaAllah zor kısım eşimi ikna etmek planlı olunca cok asırı geriliyor yeni gelin gibi kacıyor
Ben resmini yolladım aglama ifadesi yollamıs bana Allahtan yenş evli değiliz de beni azms falan diye düşünmüyor ciddi anlamda garip davranıyor bu konularda şu erkeklerBen testi yaptığımı Söylemeyecem sevgitoşş
birde eşimle ilişkiye girerken bu ara aşırı acıyor abla yani böle sanki bişilere dokunuyorda ordan acı yapıyor gibi hemen bıraktırıyorum normalmi çözemiyorumProgram dan takip ediyorsan o tamamen yanlıs kuzum. O ortalama gösteriyor mesela telefonumdaki programda ayın 10 unda gösteriyordu ben Ovülasyon yanş yumurtlama testi yapıyorum ama anca giriyorum yumurtlama dönemine. O yüzden suan ki belirtilerin Baska sebeplerdendir vucudun belirti verir yumurtlama döneminde uzayan akıntın olur kasık agrısı vs olur onları takip et yada hiç te olmayabilir 2 günde bir ilişki en güzeli ama dediğim gibi gebelik belirtisi bile yumurtlamadan 14 gün sonra baslıyor en erken 12 gün
Ahahahahhaah güldürdün beni kuzum ya benimki sevmiyor ben buna bağlı mı ilişkiye giricem diyee O yüzden ben gizli kapaklı yapacağımBen resmini yolladım aglama ifadesi yollamıs bana Allahtan yenş evli değiliz de beni azms falan diye düşünmüyor ciddi anlamda garip davranıyor bu konularda şu erkekler
Eşin şartları zorluyor dur kuzucum ondandır hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah tez vakitte saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarınız olurbirde eşimle ilişkiye girerken bu ara aşırı acıyor abla yani böle sanki bişilere dokunuyorda ordan acı yapıyor gibi hemen bıraktırıyorum normalmi çözemiyorum
Çok biliyorlar valla şu erkekler ya biz buna baglı yapıyoruz ya benimki de öyle şartlı olunca sinirleri bozuluyor mus.Ahahahahhaah güldürdün beni kuzum ya benimki sevmiyor ben buna bağlı mı ilişkiye giricem diyee O yüzden ben gizli kapaklı yapacağım
çok teşekkür ederim ablacum başınızı ağruttım sizinde :)Eşin şartları zorluyor dur kuzucum ondandır hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah tez vakitte saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarınız olur