- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Valla 2 gündür sağ göğüsumde sızi var ve sertleşme akintim da var onun dışında iyiyim sen nasılsın yarın 10. Gün olcak gecikmemin umarım hayırlı sonuçlar alirimCanım nasıl durumların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla 2 gündür sağ göğüsumde sızi var ve sertleşme akintim da var onun dışında iyiyim sen nasılsın yarın 10. Gün olcak gecikmemin umarım hayırlı sonuçlar alirimCanım nasıl durumların
Kan verdin mi inşallah güzel haberler paylaşırsın ciddi gecikme normalde düzenliyse bebiş varValla 2 gündür sağ göğüsumde sızi var ve sertleşme akintim da var onun dışında iyiyim sen nasılsın yarın 10. Gün olcak gecikmemin umarım hayırlı sonuçlar alirim
Hayırlı sonuçlar inşallahBende yarın hsg çektireceğim inşallah
Canım ben çok uzun zaman giremedim buraya. Ağır bir grip geçirdim. 40 derece Ateşli geçti. Şimdi iyiyim çok şükür.Ben bu ayda elendim kızlar, siz de ne var ne yok? Hamişler nasıllar B burdabikiz @sedaadeserhan @Eymen01 @mavilihayat00
Normalde düzenli kan vermiştim 4 gün gecikmemde degerim 2 çıktı perşembe günü gel dedi randevuyu bekliyorum inşallah vardır bebisKan verdin mi inşallah güzel haberler paylaşırsın ciddi gecikme normalde düzenliyse bebiş var
Beta mı 2 çoktı kuzum benim 2.8 şimdi Erzurum a gidiyoruz rahim filmineNormalde düzenli kan vermiştim 4 gün gecikmemde degerim 2 çıktı perşembe günü gel dedi randevuyu bekliyorum inşallah vardır bebis
Evet benim 2 çıktı perşembe günü tekrardan kan vericem kadın doğuma gidicem umarım yükselmiştir sen hamilemiydin?Beta mı 2 çoktı kuzum benim 2.8 şimdi Erzurum a gidiyoruz rahim filmine
Yok değilim ama gecikmeli oldum adetEvet benim 2 çıktı perşembe günü tekrardan kan vericem kadın doğuma gidicem umarım yükselmiştir sen hamilemiydin?
Allah nasip eder inşallahYok değilim ama gecikmeli oldum adet
Ben 5 ve üzeri gebelik diye biliyordum kuzum sana neden kan verdiriyorlarEvet benim 2 çıktı perşembe günü tekrardan kan vericem kadın doğuma gidicem umarım yükselmiştir sen hamilemiydin?
Şüpheli dedi doktor bugün 10 Gundur günüm geçiyor doktor geç döllenme olabilir demisti o yüzdenBen 5 ve üzeri gebelik diye biliyordum kuzum sana neden kan verdiriyorlar
sanırım rahim filmini adet bittikten 2 3 gün içinde çekiliyor hamilelik varsa etkilemesin diyeBeta mı 2 çoktı kuzum benim 2.8 şimdi Erzurum a gidiyoruz rahim filmine
çektirdim uyandığımda çok ağrım vardı iyi dedi doktor inşallah hayırlısı korunma dediler ama film çekinince bazıları korun diyor bu korunma dedisanırım rahim filmini adet bittikten 2 3 gün içinde çekiliyor hamilelik varsa etkilemesin diye
Hafî hayırlısı inşallahŞüpheli dedi doktor bugün 10 Gundur günüm geçiyor doktor geç döllenme olabilir demisti o yüzden
hadi geçmiş olsun hayırlı haberler alırsın inşallah korunma kişiden kişiye değişiyor sanırm banada 3 gün koru demiştiAynen kuzum
çektirdim uyandığımda çok ağrım vardı iyi dedi doktor inşallah hayırlısı korunma dediler ama film çekinince bazıları korun diyor bu korunma dedi
Aynen kuzum inşallah bende sizden bekliyorumhadi geçmiş olsun hayırlı haberler alırsın inşallah korunma kişiden kişiye değişiyor sanırm banada 3 gün koru demişti
Amin inşallah hayırlısiAynen kuzum inşallah bende sizden bekliyorum
Hamile değil misin sen ?Kızlar hsg sonrası zimaks verdi bana ama korunma da dedi kanallar açıkken bolca deneyin dedi ama antibiyotik verince kafam karıştı benim