- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
AminAmin canım tam ezan vakti Burda rabbim sağlıkla nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminAmin canım tam ezan vakti Burda rabbim sağlıkla nasip etsin
Tebrikler inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olurKızlar bugün elimdeki son testi kullandım o kadar hayal bir çizgi var ki ama bunu bile ilk kez gördüm o bile umutlandırdı resmî ekliyorum adet olmadım birkaç güne kan vereyim diyorum ama bakalım hayırlısıyla
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvett belli oluyor insallah canim bende bugün yaptjm test silik çıktı belirti falan var mi sende ?
Teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah kuzum kanda çıkarsa içim rahatlayacak çok az görünüyor p tesiye kadar hastalanmazsam vercem inşallah rabbim sanada nasip etsin isteyen herkeseTebrikler inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olur
Aminn inşallah nasip olurİnşallah kuzum kanda çıkarsa içim rahatlayacak çok az görünüyor p tesiye kadar hastalanmazsam vercem inşallah rabbim sanada nasip etsin isteyen herkese
Umarım guzel sonuçlar alirsinKızlar bugün hormon tahlillerimi yaptırdım salı kısmetse hsg çekinmek için Erzurum a gidicem umarım güzel sonuçlar alırız
Canım çizgiyi görüyorum Allah hepimizin kucağını doldursun kaçıncı gün iğne oldunmu yoksa tedavisizmi ilişki gününden sonra kaçıncı gün buKızlar bugün elimdeki son testi kullandım o kadar hayal bir çizgi var ki ama bunu bile ilk kez gördüm o bile umutlandırdı resmî ekliyorum adet olmadım birkaç güne kan vereyim diyorum ama bakalım hayırlısıyla
İnşallah canım sen ne durumdasınUmarım guzel sonuçlar alirsin
Canım üzerine adetim geldi gecikmeli test de yanılttı biziCanım çizgiyi görüyorum Allah hepimizin kucağını doldursun kaçıncı gün iğne oldunmu yoksa tedavisizmi ilişki gününden sonra kaçıncı gün bu
İnşallah en hayırlı şekilde kolaylıkla çekilir hayırlı haberleri alırsın canımKızlar bugün hormon tahlillerimi yaptırdım salı kısmetse hsg çekinmek için Erzurum a gidicem umarım güzel sonuçlar alırız
İnşallah canımİnşallah en hayırlı şekilde kolaylıkla çekilir hayırlı haberleri alırsın canım
Canım nasıl durumlarınTabikii inşallah hersey gönlümüzce olur bu ay o kadar umutluyum Allah nasip ederse inşallah sizlere de haber vericem
Benim bildiğim kaşıntı mantardan dolayı da olabiliyor bazı kadınlarda hamilelikte de kaşıntı oluyor en iyisi kadın doktoruna gözükmek
Zeyno nasılsın görüşmeyeliİnşallah en hayırlı şekilde kolaylıkla çekilir hayırlı haberleri alırsın canım
İyidir çalışmalara devam :) senin naslZeyno nasılsın görüşmeyeli
Bende yarın hsg çektireceğim inşallahİyidir çalışmalara devam :) senin nasl
Valla 2 gündür sağ göğüsumde sızi var ve sertleşme akintim da var onun dışında iyiyim sen nasılsın yarın 10. Gün olcak gecikmemin umarım hayırlı sonuçlar alirimCanım nasıl durumların
Kan verdin mi inşallah güzel haberler paylaşırsın ciddi gecikme normalde düzenliyse bebiş varValla 2 gündür sağ göğüsumde sızi var ve sertleşme akintim da var onun dışında iyiyim sen nasılsın yarın 10. Gün olcak gecikmemin umarım hayırlı sonuçlar alirim