- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Aminn inşallah allahim nasip etSağol bebeğim yeni yılda rabbimin bize en güzel mucizesi olsun sağlıkla bebek sahibi olalım en büyük duam bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah allahim nasip etSağol bebeğim yeni yılda rabbimin bize en güzel mucizesi olsun sağlıkla bebek sahibi olalım en büyük duam bu
Kuzum iyiyim ikizlere hamileyimKuzum ne nasılsınnya görünmüyorsun
Ayyyy ailede var mı ikiz hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah bize duanı eksik etmeKuzum iyiyim ikizlere hamileyim
Çok var kuzum amcamın ikizleri babamın akrabalri baya ikizler var. İnşallah seninde ikizlerin olurAyyyy ailede var mı ikiz hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah bize duanı eksik etme
Ay kuzum sağlıkla olsun bir an me diyeceğimi şaşırdım Amin rabbim anneliği sağlıklı evlat la tattırsın bir iki bişey diyemeyiz Allahım bilsin birde yeterÇok var kuzum amcamın ikizleri babamın akrabalri baya ikizler var. İnşallah seninde ikizlerin olur
Ayyyy Allah korumuş canım yaaa çok geçmiş olsun. Neden olmuş peki durduk yereDün sen mesaj yazdığın saatlerde hastaneden çıkıyormuşum.. çarsamba akşamı yemek yiyip öyle eve gececektik. Restoranda sipariş veremeden içimden bir kan boşaldıki sorma.. çok şiddetliydi. Ambulansla hastaneye götürdüler. Bir gece yattık. Bebek iyi çok şükür ama çok korktum. Bir ay rapor verdiler. Yatıyorum sadece şu an
Sebebi yokmuş. Yapacak da bir şey yokmuş. İki iğne, iki fitil bir de serum ile tedavi uyguladılar. Başka ilaç vermedi. Kalırsa kalır düşerse düşer dedi. Yapacak bir şey yok dedi. Yatıyorum bendeAyyyy Allah korumuş canım yaaa çok geçmiş olsun. Neden olmuş peki durduk yere
Merhaba şekerim :) benim d vitamini ve demir eksikliğim vardı, kan değerlerim de çok düşüktü. O yüzden takviye gıda kullanıyorum. Bir de adetliyken hayıt tohumu kullanıyorum ki içimdeki kist vesaire ne varsa temizlesin. Tavsiye de ederim. Ama 6 aydır tık yokNeler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah
Merhaba hem d vit hemde kan degerleri in düşüklüğü hamile kalmak için bir sorun canım inşaAllah hemen normale döner ve tez vakitte sende güzel haber alırsınMerhaba şekerim :) benim d vitamini ve demir eksikliğim vardı, kan değerlerim de çok düşüktü. O yüzden takviye gıda kullanıyorum. Bir de adetliyken hayıt tohumu kullanıyorum ki içimdeki kist vesaire ne varsa temizlesin. Tavsiye de ederim. Ama 6 aydır tık yok
Amin balım :*Merhaba hem d vit hemde kan degerleri in düşüklüğü hamile kalmak için bir sorun canım inşaAllah hemen normale döner ve tez vakitte sende güzel haber alırsın
Kaç haftalık oldu şuan canım.Sebebi yokmuş. Yapacak da bir şey yokmuş. İki iğne, iki fitil bir de serum ile tedavi uyguladılar. Başka ilaç vermedi. Kalırsa kalır düşerse düşer dedi. Yapacak bir şey yok dedi. Yatıyorum bende
12 nin içindeyim şu anKaç haftalık oldu şuan canım.
Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz canım. Sen içini ferah tut.12 nin içindeyim şu an
Teşekkür ederim canım, inşallahAllah'ın izniyle hiç bişey olmaz canım. Sen içini ferah tut.
İyiym valla. İyice saldım ben. Ne ovilasyon yapıyorum ne gün aşırı olsun diye uğraşıyorum. Valla olursa olur artık napayım. Yoruldum bayaTeşekkür ederim canım, inşallah
Sen nasılsın peki
Duacınım canım benim. İnşallah rabbim size bağışlarTeşekkür ederim canım, inşallah
Sen nasılsın peki
Forumda hep okuyorum, düşünmeyi bıraktım oluverdi diye.. En hayırlı zamanda oluversin inşallah Benimde dualarım seninle..İyiym valla. İyice saldım ben. Ne ovilasyon yapıyorum ne gün aşırı olsun diye uğraşıyorum. Valla olursa olur artık napayım. Yoruldum baya
merhaba, durumlar nasıl acabaBen başlıyorum öyleyse. Geçen sene bir kaybım var ve geçen ay bebek düşünmeye başladık tekrardan. Pco hastasıyım reglm normalde düzenlidir senede bir kez falan 1 döngümü kaçırır tarlusalla regl olurum bu ayda ilaçla regl oldum. Doktor bir problemim olmadıgını söyledi proxyfemin Diye takviye ilaç verdi bugun reglmin son günü. Ovülasyon testi sipariş verdim ilk defa bu ay deniycem