İyiym sagolasn sen nasilsnMerhaba canım benim yeni üyeliğim bu burdan devam edelim nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiym sagolasn sen nasilsnMerhaba canım benim yeni üyeliğim bu burdan devam edelim nasılsın
Evde büyük temizlik vardı yorguncayım bakalım çakışmalar nasıl gidiyorİyiym sagolasn sen nasilsn
Bu ay hiçbir takip yapmicam akışına birakiyormEvde büyük temizlik vardı yorguncayım bakalım çakışmalar nasıl gidiyor
Bende inanki yumurtlamaymış neymiş bakmıyorum olursa olur ne yapalımBu ay hiçbir takip yapmicam akışına birakiyorm
Hayırlısı olsun inşallahBende inanki yumurtlamaymış neymiş bakmıyorum olursa olur ne yapalım
Amin canım sağlıkla müjdeli haberlere inşallahHayırlısı olsun inşallah
Dur bakalım belli olmaz bu işlerBugün olucam galiba öncekide senden bi gün sonra olmuştu
İyiyim keşekkür ederim. Napayım beklemedeyiz hala bu ayda olmadı. Nasip artıkArada bulantı yokluyo hastaydım şimdi daha iyiyim canım sen nasılsın
Orası öyle deDur bakalım belli olmaz bu işler
Senin döngü kaç gündü canımDur bakalım belli olmaz bu işler
30-35 arası canımSenin döngü kaç gündü canım
Benimde 31 genelde of eşime denk geldi mi yoksa yine geç mi yumurtladım acaba bugün olmadım da yarın olucam programa göre30-35 arası canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Belirtilerin neydi ne zaman kaç günde öğrendin?Kızlar kan testi değerim 399 çıktı hamileyim çok şükür Sevgicik
Benim 11 gün oldu bat biteli. Olası adet günü 16 sı 16 /20 Aralık arası adet olmam lazım test yapmak için en doğru zaman ne zaman kızlar
Yumurtlamadan 12 gün sonra falan yaparlar ama ne zaman yumurtladınız oda önemli işteBenim 11 gün oldu bat biteli. Olası adet günü 16 sı 16 /20 Aralık arası adet olmam lazım test yapmak için en doğru zaman ne zaman kızlar
Kuzum adete 4 kala kan testi yaptım 399 çıktı adet ağrısı gibi kasikda belda ağrı göğüs hasasiyeti vardı amin kuuzmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Belirtilerin neydi ne zaman kaç günde öğrendin?
Canım benim Kasım son adetimdi. 12 18 Kasım arasında 3 ya da 4 gün değerlendirdik. 15 Kasım dan 30 Kasım a kadar anormal akıntım oldu. Böyle pantalondan dışarı çıkacak gibi zaman zaman su Formunda zaman zaman da daha uzayan. Tahmini adetim 4 Aralık dı. Sadece arada gelen kasık ağrım var sadece göğüs uçlarım dokununca acıyor. Akıntım neredeyse yok kupkuru diyebilirim. Sence gebelik ihtimali var mı? Çok az değerlendirdik ya 3 4 kere emin olamıyorum
Ovulasyon yapmadım bunay önceki aylar yaptım 14/15 gibi idi bana doktor ilk ovulasyon verdiğinde 9. Gün yapmaya başla demişti 15 pik yapmıştı takip etmek istemedim bu ayYumurtlamadan 12 gün sonra falan yaparlar ama ne zaman yumurtladınız oda önemli işte