- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Test yaptınız mı acaba merak ettimAyy ağzınızdan bal damlıyo valla inşallah öyledir ya. Bat gelsin de eğer gecikirsem test yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mı acaba merak ettimAyy ağzınızdan bal damlıyo valla inşallah öyledir ya. Bat gelsin de eğer gecikirsem test yapıcam
Sağlık ocağında pek bakmıyorlar diye biliyorum kadın doğumda baktırırlarKızlar benim amh bakmadılar sağlık ocağında bakılırmı acaba ya
Of ya ne bilim ne yapacağımı şaşırdımSağlık ocağında pek bakmıyorlar diye biliyorum kadın doğumda baktırırlar
Doktora bebek için gittiğinde genel bi hormonlara bakıyorlar gittiysen bakma olmalilarOf ya ne bilim ne yapacağımı şaşırdım
Ben göremedim tahliller arasındaDoktora bebek için gittiğinde genel bi hormonlara bakıyorlar gittiysen bakma olmalilar
bilemiyorum ki genelde doktorlar ilk kontrole gittiklernde bütün hormonlara bakıyorlar amaBen göremedim tahliller arasında
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar kan testi değerim 399 çıktı hamileyim çok şükür Sevgicik
İnşallah kuzum dün saglik ocağında verdim şuan naomaliyim kadın dogummami gidimmiHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Aaa çok sevindim kuzum Hayırlı olsun Allah saglıklı sagsalim vaktinde kolay bir sekilde kucagına almayı da nasip etsinKızlar kan testi değerim 399 çıktı hamileyim çok şükür Sevgicik
Amin birtanem inşallah hepimizin kuzum şimdi napiyim kadın dogummami gidimAaa çok sevindim kuzum Hayırlı olsun Allah saglıklı sagsalim vaktinde kolay bir sekilde kucagına almayı da nasip etsin
Yok önce beta takibi yaptır 2 günde bir kan ver. 5 binlere gelince git doktora. Yoksa birsey göremezsinAmin birtanem inşallah hepimizin kuzum şimdi napiyim kadın dogummami gidim
Tamam kuzum teşekkür ederimYok önce beta takibi yaptır 2 günde bir kan ver. 5 binlere gelince git doktora. Yoksa birsey göremezsin
Kesinlikle kadın doğuma git herseyime baksınlar ama betaya bakıncaİnşallah kuzum dün saglik ocağında verdim şuan naomaliyim kadın dogummami gidimmi
Canım betaya kim bakıyor kiYok önce beta takibi yaptır 2 günde bir kan ver. 5 binlere gelince git doktora. Yoksa birsey göremezsin
Sağlık ocağına gittim artık hastaneye git dediler banaCanım betaya kim bakıyor ki
O yüzden bende kadın doğuma git dedim hastanede baksınlar kuzum tekrar hayırlı olsun bizede dualarını eksik etmeSağlık ocağına gittim artık hastaneye git dediler bana
Acil Servise istediğin saatte yada saglık ocagına sabahtan gidip kan testi vermek istiyorum beta hcg dedin mi kan alıyorlar alıyorlarCanım betaya kim bakıyor ki