- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
Dualrim siznle aşkım sıkıntı varmı kuzum herhangiO yüzden bende kadın doğuma git dedim hastanede baksınlar kuzum tekrar hayırlı olsun bizede dualarını eksik etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualrim siznle aşkım sıkıntı varmı kuzum herhangiO yüzden bende kadın doğuma git dedim hastanede baksınlar kuzum tekrar hayırlı olsun bizede dualarını eksik etme
Canım pco var benim yaş da 40 umudum var ama bugün diyete başladım şeker düşüklüğünden dolayı kilo aldım çok annem vefat ettikten sonra umarım hayırlısıyla güzel haberler alırımDualrim siznle aşkım sıkıntı varmı kuzum herhangi
Alırsın Allah'ın izniyle inşallah kuzum haber ver banadaCanım pco var benim yaş da 40 umudum var ama bugün diyete başladım şeker düşüklüğünden dolayı kilo aldım çok annem vefat ettikten sonra umarım hayırlısıyla güzel haberler alırım
İnşallah canımmmAlırsın Allah'ın izniyle inşallah kuzum haber ver banada
merhabalar benimde olmuyor gebelik bir kimyasal gebelik oldu kürtaj yapti doktor sonra her ay boş geçiyor olmuyorMerhaba bende 2 yıldır deniyorum ama 2. Içın ilk hamileligimde asilamayla olmuştu bi oglum oldu suan ikinci icin uğraşıyoruz klomenle ikinci ayim adetime 9 gun kaldı ama olmadığını biliyorum malesef isteyen herkese versin rabbim insaAllah
Kimyasal gebelik nedirmerhabalar benimde olmuyor gebelik bir kimyasal gebelik oldu kürtaj yapti doktor sonra her ay boş geçiyor olmuyor
Sen benden önce yumurtlamışsın bu ay demekki canım ben ovulasyon yapmadım tam yapmaya başladım eşim ankaraya gitti iş için bende bıraktım o sebeple bilmiyorum tam günümü henüz olmadım ama zaten normal döngüme göre 2 gün var adetime belirtim de yok zatenBen bu ayda elendim kızlar, siz de ne var ne yok? Hamişler nasıllar B burdabikiz S sedaadeserhan Eymen01 mavilihayat00
Bende buay yapmadım testi. Kendi haline bıraktım canım.Sen benden önce yumurtlamışsın bu ay demekki canım ben ovulasyon yapmadım tam yapmaya başladım eşim ankaraya gitti iş için bende bıraktım o sebeple bilmiyorum tam günümü henüz olmadım ama zaten normal döngüme göre 2 gün var adetime belirtim de yok zaten
Bakalım bekliyorum bende oldum olacam gibi deBende buay yapmadım testi. Kendi haline bıraktım canım.
Test yapmadım ya bu ay geçikmedi bileBakalım bekliyorum bende oldum olacam gibi de
Benimde geç yumurtlama olmamıştır diye düşünüyorum geçen ay 5 gün geç yumurtladım çünkü 5’inde adet oldum şimdide 6’si gibi olurum belki daha erkenTest yapmadım ya bu ay geçikmedi bile
İnşallah olmazsın da hayırlı haberler verirsin canımBenimde geç yumurtlama olmamıştır diye düşünüyorum geçen ay 5 gün geç yumurtladım çünkü 5’inde adet oldum şimdide 6’si gibi olurum belki daha erken
İnşallah canım yaaİnşallah olmazsın da hayırlı haberler verirsin canım
Sağlıksız gebelikmiş yaş 36 oldu olmuyorKimyasal gebelik nedir
Arada bulantı yokluyo hastaydım şimdi daha iyiyim canım sen nasılsınBen bu ayda elendim kızlar, siz de ne var ne yok? Hamişler nasıllar B burdabikiz S sedaadeserhan Eymen01 mavilihayat00
Bugün olucam galiba öncekide senden bi gün sonra olmuştuİnşallah olmazsın da hayırlı haberler verirsin canım
Merhaba canım benim yeni üyeliğim bu burdan devam edelim nasılsınSağlık ocağında pek bakmıyorlar diye biliyorum kadın doğumda baktırırlar
İnşallah en Kısa zamanda güzel haber verirsin canımSağlıksız gebelikmiş yaş 36 oldu olmuyor