- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Daha erkense çıkmamıştır canımÇok erken olmasına rağmen test yaptım maalesef negatif çıktı belirtiler var diye yapmıştım hersey psikolojik demekki yine olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha erkense çıkmamıştır canımÇok erken olmasına rağmen test yaptım maalesef negatif çıktı belirtiler var diye yapmıştım hersey psikolojik demekki yine olmadı
Bilmiyorum sadece isteyince yapmak istedim çok erken ama yok galibaDaha erkense çıkmamıştır canım
Yumurtlamadan kaç gün geçti canımBilmiyorum sadece isteyince yapmak istedim çok erken ama yok galiba
Bu ay bakmadım yumurtlamaya falan aslında adetten sonra deniyoruz 2 günde birYumurtlamadan kaç gün geçti canım
He anladım peki kaçında adet olacaksın tahminiBu ay bakmadım yumurtlamaya falan aslında adetten sonra deniyoruz 2 günde bir
E bi test yap canım nolacak kiBende olsam yenisini sipariş edicem dk başı geldi gibi oluyor on kere bakıyorum ha geldi ga geldi
Ne zaman test yapsam ya o gün yda ertesi gün adet oluyorum hiçbir belirtim yok çünkü canım bekleyeceğim biraz dahaE bi test yap canım nolacak ki
Adet oldumE bi test yap canım nolacak ki
16/20 Aralık arası bekliyorumHe anladım peki kaçında adet olacaksın tahmini
Olsun bakalım biraz daha sabır oda bir nimet olabilmek öyle düşünelimAdet oldum
Olsun canım napalım. Sen ve eşin hiç doktora gidip testlerinizi yaptırdınız mı? En basit çözümü olan TSH yüksekliği bile etki edebiliyor. Biz mesela 1 sene denerken benim testlerim notmal çıkıyorda sonra eşim bide ben gideyim dedi meğen varikosel varmış, ameliyat oldu sonra hamile kaldım.Adet oldum
Yok yaptırmadı canımOlsun canım napalım. Sen ve eşin hiç doktora gidip testlerinizi yaptırdınız mı? En basit çözümü olan TSH yüksekliği bile etki edebiliyor. Biz mesela 1 sene denerken benim testlerim notmal çıkıyorda sonra eşim bide ben gideyim dedi meğen varikosel varmış, ameliyat oldu sonra hamile kaldım.
Merhaba kuzum gittim dün hafif kanamam oldu sıkıntı yokmus kuzum carsamaba kese tek dedi başka doktor akşamki doktorda 2 tane net birşey halen belli degilmisKelebegimx canım gittin mi doktora nasılsın
Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama bi kontrolden geçmekte fayda var canım. Ben düzenli baktırıyoru en son troit yüksek çıktı ilaca başladım. O bile etkiliyormuşYok yaptırmadı canım
Aaa canım 2 olunca ikiz mi olabilir hadi sağlıkla inşallah dikkat et kendineMerhaba kuzum gittim dün hafif kanamam oldu sıkıntı yokmus kuzum carsamaba kese tek dedi başka doktor akşamki doktorda 2 tane net birşey halen belli degilmis
Benim hormonlar normal de eşim hiç gitmediNe kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama bi kontrolden geçmekte fayda var canım. Ben düzenli baktırıyoru en son troit yüksek çıktı ilaca başladım. O bile etkiliyormuş
Ben yaklaşık 16 yıldır troid hastasıyım hipotroidim va hipoglisemim varNe kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama bi kontrolden geçmekte fayda var canım. Ben düzenli baktırıyoru en son troit yüksek çıktı ilaca başladım. O bile etkiliyormuş