İnstagramda Bir gebenin günlüğünde gördüm bakalm artk duyduğumuzu deniyoruzKullanan var mı çevrende hiç duymamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagramda Bir gebenin günlüğünde gördüm bakalm artk duyduğumuzu deniyoruzKullanan var mı çevrende hiç duymamıştım
Yok canım ilk gebelik testi attım hayalet çizgi gibi bşr arkadas da bana seni hatırladım bu üvalasyonu karışık olan kız mısın dedi bende evet dedim hatırlasın diye üvalasyon testleri attımama bunlar gebelık testı değilki lh ovülasyon testii yumurtaların çatlamış demek oluyoo bunda
Hayalet çizgi belirgin olmaya başladı çok şükür bugun adet günümdüama bunlar gebelık testı değilki lh ovülasyon testii yumurtaların çatlamış demek oluyoo bunda
Çok yaşa emi çok güldümİnstagramda Bir gebenin günlüğünde gördüm bakalm artk duyduğumuzu deniyoruz
napalm oyle valla deneyip duruyozÇok yaşa emi çok güldüm
Ya sen çok tatlısın gönlüne göre olsun inşallah herseynapalm oyle valla deneyip duruyoz
Kesinlikle bizde öyle deniyoruz 2 güne bir ayaklar havayaBu ay bende test flan yapmicam aşağı yukarı ogrendm zatn yumurtlama zamanını gün aşırı iki günde bir ilişki diye düşünüyorm doktorada gidebilrm belki bakalm
Amin amin Allah herkesin gönlüne göre versin bu yolda herkesin önüne çiçek bahçeleri serilsin inşallahYa sen çok tatlısın gönlüne göre olsun inşallah hersey
Hahaa kendimi gördümKesinlikle bizde öyle deniyoruz 2 güne bir ayaklar havaya
Herkes aynı şekillerde demekki bşde pco var pcoyla hamile kalanda var ama ne bilim sürekli sorular kafa bir rahat edemiyorHahaa kendimi gördüm
Var tabiki olmazmi ama işte bizm kafada düşünceler durmuyorHerkes aynı şekillerde demekki bşde pco var pcoyla hamile kalanda var ama ne bilim sürekli sorular kafa bir rahat edemiyor
Sende var mı pco canımVar tabiki olmazmi ama işte bizm kafada düşünceler durmuyor
Bende yok ama pco olupta hamile kalan çok var dediğin gibiSende var mı pco canım
Bende var inşallah rabbim bizede nasipetsin sağlıkla inositol kullanıyorum oda bitmiş bugün sonuncuyu içtim 255 ti en son kaç tl oldu acabaBende yok ama pco olupta hamile kalan çok var dediğin gibi
İnşallah hakkımızda hayırlısıBende var inşallah rabbim bizede nasipetsin sağlıkla inositol kullanıyorum oda bitmiş bugün sonuncuyu içtim 255 ti en son kaç tl oldu acaba
Test yaptınız mı acaba merak ettimAyy ağzınızdan bal damlıyo valla inşallah öyledir ya. Bat gelsin de eğer gecikirsem test yapıcam
Sağlık ocağında pek bakmıyorlar diye biliyorum kadın doğumda baktırırlarKızlar benim amh bakmadılar sağlık ocağında bakılırmı acaba ya