- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 42
Canımsın Allah razı olsunDualarım hep sizinle kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımsın Allah razı olsunDualarım hep sizinle kuzum
Mesajını tam anlayamadım ama umut hep var geçen ay bende de göğüslerimde hassasiyet vardı acıyordu ama benim ama hamile değilmişim yemede umudunu kaybetmeAyın 25 inde kan verdim negatifti sat 29 ama 28 ve 31 gün arayla regl döndüm genelde geçen aydan 3 4 gün sonra başlıyor sizce hala umut varmı aslında kaşık agriis bel ağrısı vardı ama şuan yok hicbir belirtide yok gibi sadece göğüslerim hassas şiş
Biraz karışık olmuş ama önümüzdeki 3 günde regl gunum olabilir bugün kaset test yaptim negatif yine herahd3 poziitif olmaz dahaMesajını tam anlayamadım ama umut hep var geçen ay bende de göğüslerimde hassasiyet vardı acıyordu ama benim ama hamile değilmişim yemede umudunu kaybetme
Bekle canımKızlar iyi akşamlar herkese benim yumurtlama döngümün 12. Günü oldu çatlama da 13. Gün oldu bugün 24. Günüm. Acaba yarın sabah test yapsam çıkar mı sizce yoksa biraz daha bekleyeyim mi
belli olmaz canım sabret bakalımBiraz karışık olmuş ama önümüzdeki 3 günde regl gunum olabilir bugün kaset test yaptim negatif yine herahd3 poziitif olmaz daha
Tamamdır canım. Günler geçmiyor valla:)Bekle canım
Çok iyi anlıyorum bende evlendiğimden beri kaçıncı test yaptım heyecan çok farklı biliyorum ama az da ha sabır umarım güzel haberler verirsinTamamdır canım. Günler geçmiyor valla:)
Amin canım inşallah. Sen de en kısa zamanda bebisine kavuşursun inşallah. Yumurtlama gününün üstüne mi 14 gün saymalıyım yoksa çatlama nın mı senceÇok iyi anlıyorum bende evlendiğimden beri kaçıncı test yaptım heyecan çok farklı biliyorum ama az da ha sabır umarım güzel haberler verirsin
Canım bence vra hayırlı olsun maşallah darısı basimaEki Görüntüle 3168134
Merhaba bebetime normal gebelik testimin sonucu. Sizce gebelik hamilelik var mı?
Ayyy ağlayacağım şimdi çok uğraştım çok istedim. Eğer varsa mutluluktan ne yaparım bilemiyorum. Be zaman kan testi yaptırayımCanım bence vra hayırlı olsun maşallah darısı basima
Bence biraz daha bekle değerlerin yükselsin öyle yaptır canım test yanlış değilse yeni bı gebelikAyyy ağlayacağım şimdi çok uğraştım çok istedim. Eğer varsa mutluluktan ne yaparım bilemiyorum. Be zaman kan testi yaptırayım
Bence de var canım adetin geçtiyse kan testi yaptır ama gecmediyse biraz daha bekleEki Görüntüle 3168134
Merhaba bebetime normal gebelik testimin sonucu. Sizce gebelik hamilelik var mı?
Ben de gecen ay yumurtalama görmedim canım ama aksine daha erken regl oldum. Bence sen bir test yapKızlar ben bu ay yumurtlama görmedim ama adetim 3 gün gecikti sizce gebelik var mıdır yoksa yumurtam yavaş büyüdüğü için mi olmamisimdir
Bı yapayım dua et insAllah ikimizde de vardır canımBen de gecen ay yumurtalama görmedim canım ama aksine daha erken regl oldum. Bence sen bir test yap
Adet günüm geçtiBence biraz daha bekle değerlerin yükselsin öyle yaptır canım test yanlış değilse yeni bı gebelik
Adetim geçti ama sancılarım varBence de var canım adetin geçtiyse kan testi yaptır ama gecmediyse biraz daha bekle