- 1 Kasım 2022
- 221
- -18
- 27
İnşallah çıkar canım varsa gebelik çıkıyor zaten testte ama geç döllenme olduysa erken çıkmıyorAy çok üzüldüm inşallah tekrar hamile olur sağlıkla alırsınız kucağınıza peki sabahı beklemesem şuan yapsam da çıkar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çıkar canım varsa gebelik çıkıyor zaten testte ama geç döllenme olduysa erken çıkmıyorAy çok üzüldüm inşallah tekrar hamile olur sağlıkla alırsınız kucağınıza peki sabahı beklemesem şuan yapsam da çıkar mı
Vazgeçtim şuan bi ağrı geldi gitti adet ağrısı gibi ve belim ağrıyor negatifi görmek istemiyorum vazgeçtim yapmaktanİnşallah çıkar canım varsa gebelik çıkıyor zaten testte ama geç döllenme olduysa erken çıkmıyor
Arkadaşım merhaba, ben Ankaradayım ama henüz bir doktorum yok benimde. Betam çok yemi yükseldi. Biraz takip edip sonra şehir hastanesine gideceğim. Oranın kadın doğumunu hiç ama hiç sevmedim. Ama bir kez oraya gideyim ilk muayenemi olayım diyorumHanimlar ankara oturan varsa bana yardimci olabilir mi hastane konusunda
Canım onlar hep aklımızda kalbimizde olucak lar inşallah öbür dünyada şefaatçi olurlar inşallah seninde 40 günü doldur hemen olsun inşallah canım benimUfff sizinki çok daha kötü içinizde hissetmissinizdir cinsiyeti falan belli olmuştur neyseki hemen tekrar hamile kalmışsınız çok şükür gerçi kaç hafta olduğunun bi önemi yok hepsi can o kalp atislarini duyduktan sonra oyle bi baglaniyoruz ki canimizla kalbimizla buyutuyoruz icimizde sonraa ..... çok acı ya çok acı yaşamayan anlayamaz rabbim kimseye ama kimseyeee evlat acısı yasatmasin ne anneler var bebeklerini sokaklara atıyorlar ne anneler var daha görmeden dokunmadan baglaniyorlar gormedigim bebeğimi özlüyorum hepte ozlicem bi yerlerde beni beklicek inanıyorum
Yok gonalfı eşim hep yaptı da bu normal sırınga ya yapamadık :)Canım kendinde yapardın aslında ne gerek var gitmeye bi yere
bende ilk gittigimde tarlusal ve glifor vermişti. glifor hem kilo verdiriyomuş hemde yumurta gelişimine faydalıymışBende kendiliğimden adet olmuyorum hep ilaçla oluyorum. Gonamax duphaston ve glifor verdi doktor 1 ay olacak kullanıyorum
Erken gebelik testin varsa evde net cıkar yavrum cesaretini toplamadan yapma zaten diger testte silik falan cıkıyor bu zamanlarVazgeçtim şuan bi ağrı geldi gitti adet ağrısı gibi ve belim ağrıyor negatifi görmek istemiyorum vazgeçtim yapmaktan
Merhaba canim gecmis olsun. Ben infertilite bölümüne gideceğim, maalesef tekrardan hormonlarima bakıtmam gerekecek. Sonrasinda hsg çekeceklermis. Ben hsg icin gidecegim orayaArkadaşım merhaba, ben Ankaradayım ama henüz bir doktorum yok benimde. Betam çok yemi yükseldi. Biraz takip edip sonra şehir hastanesine gideceğim. Oranın kadın doğumunu hiç ama hiç sevmedim. Ama bir kez oraya gideyim ilk muayenemi olayım diyorum
Erken gebelik testin varsa evde net cıkar yavrum cesaretini toplamadan yapma zaten diger testte silik falan cıkıyor bu zamanlar
3 dk içinde bu sonucu aldıysan bu iş tamam yavrummmm tebrikkk ederimmmm masallahhh be
Anında fark ettim ama korkuyorum sevinemiyorum ya kesin dimi yani şuan inanamıyorum kesin ben nasıl Allahım şoktayım3 dk içinde bu sonucu aldıysan bu iş tamam yavrummmm tebrikkk ederimmmm masallahhh be
Gebebelik var canım 2 gün daha sabret kan var bence sağlıcakla gelsinAnında fark ettim ama korkuyorum sevinemiyorum ya kesin dimi yani şuan inanamıyorum kesin ben nasıl Allahım şoktayım
Bence sevin.. yada git hemen kan ver. Rahat rahat sevinBunun yanlış olma ihtimali var mı sevinemiyorum şuan
İdrarda çıktıysa kanda kesin çıkar. Hiç sıkıntı stres yapma. Kanını verebilirsin. Bende idrarda regl geçmesine rağmen çıkmadı. Kanda çıktı. Bende kan sonucunu alınca şok olmuştum. Sevincini hissedebiliyorum. Çok tebrik ederimAnında fark ettim ama korkuyorum sevinemiyorum ya kesin dimi yani şuan inanamıyorum kesin ben nasıl Allahım şoktayım
Hayırlı olsun. Erken gebelik testi mi şuan yaqtığın? Öyleyse eğer küçüktür. Adet geçince normal test yaptığında çıkar net bence. Kan verirsende çıkar zaten
Sen bugün öğlen gideceksin dimi tekrar kan vermeyeİdrarda çıktıysa kanda kesin çıkar. Hiç sıkıntı stres yapma. Kanını verebilirsin. Bende idrarda regl geçmesine rağmen çıkmadı. Kanda çıktı. Bende kan sonucunu alınca şok olmuştum. Sevincini hissedebiliyorum. Çok tebrik ederim
Evet. İnşallah güzelce yükseliyordurSen bugün öğlen gideceksin dimi tekrar kan vermeye
İnşallah canım. Ailenle paylaştın mıEvet. İnşallah güzelce yükseliyordur