Normalde adetten hemen sonra diyorlar. Ama benim döngüm en az 33 gün olduğu için ben 15.günden sonra başlıyorumOvulasyon testine ne zaman baslanmali acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde adetten hemen sonra diyorlar. Ama benim döngüm en az 33 gün olduğu için ben 15.günden sonra başlıyorumOvulasyon testine ne zaman baslanmali acaba
Suan afedersin sadece taharet tutarken koyu kivamli seffaf bi akinti geliyo bu ne demek acabaNormalde adetten hemen sonra diyorlar. Ama benim döngüm en az 33 gün olduğu için ben 15.günden sonra başlıyorum
O ilac ne ins fitil değildirGüzel geçti canım yorucu bir tedavi değil. İlk aşılamamdı. 5 gün sabah akşam femara kullandım 4 günde 50 mg Gonel f kullandım 2 tane güzel boyutta yumurtam oluştu. Cumartesi 12 de çatlarma iğnesi vurundum pazartesi 11 de eşimden örnek aldılar 12de de hafif idrara sıkışık şekilde aşılama oldum 15 dakika yattım sonra çıktım eve geldim şuanda da duphaston kullanıyorm günde 3 tane. Acılı falan bir işlem değl inşallah sonuç alırım
Yumurtlama belirtisi olabilir, testlere başla istersenSuan afedersin sadece taharet tutarken koyu kivamli seffaf bi akinti geliyo bu ne demek acaba
Yarin başlayayım evime giyimdeYumurtlama belirtisi olabilir, testlere başla istersen
18-24 ekim arasi regliydim bat 17 kasim gibiYumurtlama belirtisi olabilir, testlere başla istersen
İnşallah canımBişi diim mi hakkaten düşünmeyi bıraktığın ay oluyor bende de o şekilde . Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah.
Yok duphaston verdiO ilac ne ins fitil değildir
Kuzu bana da sadece gonalf 450 , 75 doz verdiYok duphaston verdi
Evet canım göbekten yaptım kendimKuzu bana da sadece gonalf 450 , 75 doz verdi
Bunarada ovitirelle de göbek den di dimi
Ben yapamam ya gece 2 de iğnem uyumamaya çalışıyorum /) asılama da acı oldu mu nasıldı yaparım dimi bende hag anestesiz cektirmıs biri olarak :))Evet canım göbekten yaptım kendim
Olsun ben bunu bir adım, yeni bir heyecan, yeni bir umut olarak değerlendiriyorum. Kendini hazır hissettiğini görüyorum. Buna bile değer inşaallah da tutar. Bu iş nasip işi biliyorsun.11 Kasım da falan yaparım abla pek umudum yok ya laf olsun diye yaptım gibi Bşey yani
Kesinlikle yaparsın hiç acı sızı olmuyor. Korkma. Alarm kur canım gerilmeBen yapamam ya gece 2 de iğnem uyumamaya çalışıyorum /) asılama da acı oldu mu nasıldı yaparım dimi bende hag anestesiz cektirmıs biri olarak :))
Öyle tabi abla haklısın nasip kısmet olur inşallahOlsun ben bunu bir adım, yeni bir heyecan, yeni bir umut olarak değerlendiriyorum. Kendini hazır hissettiğini görüyorum. Buna bile değer inşaallah da tutar. Bu iş nasip işi biliyorsun.
Bende kendiliğimden adet olmuyorum hep ilaçla oluyorum. Gonamax duphaston ve glifor verdi doktor 1 ay olacak kullanıyorumselam.. 2senedir istiyoruz geçen hazirandan beri doktora gidiyorum.hiç gebelik yaşamadım.. pcosluyum. asla kendiligimden adet olmuyorum sadece ilaçlarla geliyor. koskaca 1senede sadece muayene kontrollerim yapıldı 2doktorda tedaviye başlayamadı hep araya bişey girdi. en sonuncu doktorum bu temmuz ayında çatlatma iğnesi verecekti progestan aldım üzerinden 1,5ay geçti hala adetim gelmedi.. bende bu ayı dinlenip eylül ayında ilaç alıp adetle baska doktora gitcem. tabi hiç bi zaman planladıgım olmuyo ama düşüncem bu şimdilik
Kesinlikle yaparsın hiç acı sızı olmuyor. Korkma. Alarm kur canım gerilme
Canım kendinde yapardın aslında ne gerek var gitmeye bi yereCansın ya teşekkür ederim yok uyumadım gideriz yarım saate burdurmaya :)
Çıkıyor ben öyle yapmıştım çıkmıştı 3 gün kala ama maalesef boş gebelik yaşadım kürtaj oldumMerhaba bişe sormak istiyorum adetime 3 gün var erken gebelik testi yapsam şuan çıkar mı
Ay çok üzüldüm inşallah tekrar hamile olur sağlıkla alırsınız kucağınıza peki sabahı beklemesem şuan yapsam da çıkar mıÇıkıyor ben öyle yapmıştım çıkmıştı 3 gün kala ama maalesef boş gebelik yaşadım kürtaj oldum