- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
Yine pik canım gün içinde tekrarla bence akşam yemeğinden sonra sıvıyı durdurupKızlar dünkü ve bugünkü testim çatlama olmuş mu olmamış mı anlayamadım normalde silinmesi gerekmiyor muydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine pik canım gün içinde tekrarla bence akşam yemeğinden sonra sıvıyı durdurupKızlar dünkü ve bugünkü testim çatlama olmuş mu olmamış mı anlayamadım normalde silinmesi gerekmiyor muydu
Akıntın var mı canımKızlar dünkü ve bugünkü testim çatlama olmuş mu olmamış mı anlayamadım normalde silinmesi gerekmiyor muydu
Aa ben gormedin sandim kiz tamam o zaman super :) hadi bakalimmBugun keseyi gördük çok şükür kuzum 2 hafta sonra kalp atısını duymaya gidicez Allah izin verirse suan hersey yolunda dedi çok şükür
Kuzum gördüm keseyi ama sanırım sata görede biraz kücğk olabilir kese yani geç döllenme de olabilir ben 5+4 diye duydum eşim 4+3 diye duymus 2 haftaya gidicez Allah nasip ederse tekrardanAa ben gormedin sandim kiz tamam o zaman super :) hadi bakalimm
Ben goremedimKızlar testime bakarmisiniz hayalet çizgi mi var bana mı öyle geliyor
Acaba erken yaptım daha 7 gun var adetime ondan olabilirmi bütün belirtiler var 10 gundur falanBen goremedim
Çok erken olmuş canım. 1 haftada gebelik belli olmaz. Yumurtlamadan 12 sonra test yapmalısınAcaba erken yaptım daha 7 gun var adetime ondan olabilirmi bütün belirtiler var 10 gundur falan
Anladim canım bakalim kısmet ya ne diyeyimÇok erken olmuş canım. 1 haftada gebelik belli olmaz. Yumurtlamadan 12 sonra test yapmalısın
Öyle kuzu öyleAnladim canım bakalim kısmet ya ne diyeyim
Gece yapılır mı ki kuzum şimdi gördüm mesajını şimdi bıraksam sıvıyı anca 12 gibi yaparım akıntı var biraz tuvalettte peçeteye geldi böyle yumurta akı gibi dediklerindenAkıntın var mı canım
Yapılır yapılır sen sıvı saatin dolunca hemen bir test daha yap bakalım silinecek mi. Akıntı hala devam ediyorsa çatlama olmamış olabilir bugün olmazsa yarın olur heralde. Her türlü değerlendir bugünüGece yapılır mı ki kuzum şimdi gördüm mesajını şimdi bıraksam sıvıyı anca 12 gibi yaparım akıntı var biraz tuvalettte peçeteye geldi böyle yumurta akı gibi dediklerinden
TeşekkürlerÖyle kuzu öyle
Çok erken cnmAcaba erken yaptım daha 7 gun var adetime ondan olabilirmi bütün belirtiler var 10 gundur falan
Öyleymiş canım ya bi ümit diyorum işte ama ben sanki böyle silinik bi şekilde görüyorum allahim anlamadimÇok erken cnm
Öyleymiş canım ya bi ümit diyorum işte ama ben sanki böyle silinik bi şekilde görüyorum allahim anlamlk 5 yada 10 dakika içinde mi çıktı önemli olan o ben mesela test yaptım bir saat sonra pozitif oldu kan verdim negatifti iki sonra bidaha test yaptım hemen silik oluştu iki gün testen takip ettim yine 5 dakika içinde cikiodu testlerde doktora gittim kan testi verdim pozitif oldu yani çok erkenci davranmamamiz lazım
Tamamdır ozaman ben bugün iş başına sonrası artık allah büyükYapılır yapılır sen sıvı saatin dolunca hemen bir test daha yap bakalım silinecek mi. Akıntı hala devam ediyorsa çatlama olmamış olabilir bugün olmazsa yarın olur heralde. Her türlü değerlendir bugünü
Hayırlsıı olsun kuzucumTamamdır ozaman ben bugün iş başına sonrası artık allah büyük