Bence beklemenize gerek yok varsa cıkar muhtemelen. Simdiden hayırlı olsunmerhaba,
dün regl olmam gerekirken olmadım sizce bugün gebelik testi yapsam mı yoksa biraz daha beklemeliyim
ağzından bal damlıyor kuzum ama bu ovülasyon testiİlk cizgi de sola cok kayık oldugu için değil bence kuzum bebiş var gibi hayırlı olsun şimdiden aç içine bak kaymıs ya cizgiler istersen bir tane daha yap yarın ilk idrarla
Kuzum ben Ovülasyon testiyle hamile kalmadıgım. Düzensiz ilişki yasadıgımı işim gücüm cok oldugu ev tasıdıgım tamiratla temizlik le ev yerlestirmeyle ugrastıgım ayda hamile kaldım ama inşaAllah sen Ovülasyon vesilesiyle bu ay kalırsın kuzum. Bir arkadasım da Ovülasyon la hamile kaldı bu ayağzından bal damlıyor kuzum ama bu ovülasyon testi( adet yeni bitti bende başladım bu teste umarım senin kadar istikrarlı olurum
Amiiin canımmÇok tebrik ederim bebek haberine çok sevindim inşallah gönlündeki ikizlerine kavuşursun sağlıklaSevgicik darısı diğer bekleyenlere ben de bat günümü bekliyorum test için hayırlısı olsun inşallah
Teşekkürler canım çatlamaya göre pazar olmam lazımAmiiin canımmbatına kaç gün kaldı inşaAllah güzel haberler alırsın canım
Hayırlısı olsun inşaAllah hamilesindir canımTeşekkürler canım çatlamaya göre pazar olmam lazımctesi adet sancısı gibi karın ağrım oldu dün ara ara belime batmalar oldu onun dısında bir belirti yok pek umitli değilim ama hayırlısıı
TEŞEKKÜR EDERİM DÖNÜŞÜNÜZ İÇİN YAPTIĞIMDA SİZE DE BİLGİ VERECEĞİM HEMENBence beklemenize gerek yok varsa cıkar muhtemelen. Simdiden hayırlı olsun
Hiç bilmiyorum kuzum ama bende hiç adı bilinmeyen testten yapmıstımKızlar aranızda bu testten kullanan varmı test konusunda çok tecrübesiz güvenilir sonuç veren Bi testmi
Eşim bundan almış bakalım nereye kadar sabredicem yarın adet günüm ama birkaç aydır zaten sürekli gecikiyor o yüzden hemen yapmak istemiyorum ama ben kendimi hiç şuan hamile hissetmiyorum eşime soruyorum çünkü onun hisleri aşırı kuvvetliydi iki gebeliğim dede cinsiyetlerini falan hep onun tahmin ettiği çıkardı şimdide hamilesin diyo cinsiyeti bile tahmin ediyorlar baba oğulHiç bilmiyorum kuzum ama bende hiç adı bilinmeyen testten yapmıstım
Kuzum yarın olmazsan hemen patlat o testi heyecanla bekliyorum burdaEşim bundan almış bakalım nereye kadar sabredicem yarın adet günüm ama birkaç aydır zaten sürekli gecikiyor o yüzden hemen yapmak istemiyorum ama ben kendimi hiç şuan hamile hissetmiyorum eşime soruyorum çünkü onun hisleri aşırı kuvvetliydi iki gebeliğim dede cinsiyetlerini falan hep onun tahmin ettiği çıkardı şimdide hamilesin diyo cinsiyeti bile tahmin ediyorlar baba oğul
Kan verdim 1225 cıktıSevgicik sen naptın canım hastane işini
Ayy valla senin sonuçlar falan çok merakla heyecanla bekliyorum senin adına o kadar Mutlu oldumki valla temiz kalbini burdan hissettim çünküKan verdim 1225 cıktıbana dua edin carsamba yine kan vericem inşaAllah saglıklı bir gebelik tir. nasipse cuma günü doktora muayane olucam kuzum
Çok teşekkür ederim kuzum sen güzel baktığın için öyle hissediyorsunAyy valla senin sonuçlar falan çok merakla heyecanla bekliyorum senin adına o kadar Mutlu oldumki valla temiz kalbini burdan hissettim çünküçarşamba günüde hemen yaz sonucu canım benim sağlıkla kucağına al inşallah BEBİŞLERİNİ
Hayırlısı olsun kuzum saglıklı olsun daBenim ilk çocukta daha cinsiyeti öğrenmeden eşim kız hissetmiştim öğrendik kız nasip olmadı sonra oğlumda erkek hissetti erkek oldu minişimşimdide baba oğul erkek diyorlar daha hamilelik yok ortada