- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Bazen battan önce böyle lekelenip adetin başladığı oluyor mu?Benim de bata 4 vardı yumurtlamaya göre canim, bugün leke geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Bazen battan önce böyle lekelenip adetin başladığı oluyor mu?Benim de bata 4 vardı yumurtlamaya göre canim, bugün leke geldi
Sürekli fırsatı olmuyor daha yarın alabilirse senin gibi bizimde yakında eczane yokKız 13 gün bekleyebilecekmisşn evde test varken testi geç aldır madem ben bilerek test aldırmıyorum bu ay dayanamam çünkü
Bat geçince yap bari burda cok merak ederim benSürekli fırsatı olmuyor daha yarın alabilirse senin gibi bizimde yakında eczane yok
Canim şimdi baktım geçmiş aylara yumurtlamanin 10-11. Günü adet başlamış hep. Bugün 10. Gün. Adet başladı olarak görüyorum bende artık.Yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Bazen battan önce böyle lekelenip adetin başladığı oluyor mu?
Ay inşaAllah bu bebiştendir 2 gün sonra sabah ilk idrarla test yap 12. Günde cıkar kuzumCanim şimdi baktım geçmiş aylara yumurtlamanin 10-11. Günü adet başlamış hep. Bugün 10. Gün. Adet başladı olarak görüyorum bende artık.
Akıntı fazlalasmazsa öyle yapayım canim.Ay inşaAllah bu bebiştendir 2 gün sonra sabah ilk idrarla test yap 12. Günde cıkar kuzum
Kuzum akıntısı 1 hafta süren oluyo kırmızı kanama olmadıgı sürece umudun olsun hepAkıntı fazlalasmazsa öyle yapayım canim.
Dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıncam bu aralar çok düzensiz en fazla 10 gün geciktiği oldu o yüzden kendime güvenemiyorum yinede 5 i gibi falan dayanamayabilirim şimdiden zaman geçmiyo herkesede diyordum daha erken düşünmüyorum diyeeBat geçince yap bari burda cok merak ederim ben
Sen o kuyuya düştün artık canım hakkında hayırlısı olsun ama 5 i gibi 1 test yap bence belki vardırDayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıncam bu aralar çok düzensiz en fazla 10 gün geciktiği oldu o yüzden kendime güvenemiyorum yinede 5 i gibi falan dayanamayabilirim şimdiden zaman geçmiyo herkesede diyordum daha erken düşünmüyorum diyee
Belkide gebelik le ilgilidir ama senin bebiş vardır yüzde 70 demiş çünkü yinede testin varsa yap istersen sonucunu at ama hemenKızlar bata 6 gün kaldı idrar tahsiline çıkma ihtimali var mı ovulasyon testi yaptım bugün 2 çizgi çıktı sebebi ne sizce
Valla hayırlısı hiç üzülmem zaten sonuçta anası belli babası belli bide minik kızım olur inşallah ondan sonrada spiralmi taktırırım naparsam o zaman karar veririm (bana kalsa 5 tane de doğururumda )Sen o kuyuya düştün artık canım hakkında hayırlısı olsun ama 5 i gibi 1 test yap bence belki vardır
Üzülme zaten eve neşe katar yine eminim canım benimde eşime kalsa en az 5 olmalı ama onlar hayal yaniValla hayırlısı hiç üzülmem zaten sonuçta anası belli babası belli bide minik kızım olur inşallah ondan sonrada spiralmi taktırırım naparsam o zaman karar veririm (bana kalsa 5 tane de doğururumda )
Belkide gebelik le ilgilidir ama senin bebiş vardır yüzde 70 demiş çünkü yinede testin varsa yap istersen sonucunu at ama hemen k
Ah kuzumm Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürlü kalplerinizi ısıtan kız evlat versin sizeYa kızlar ben galiba gerçekten hamileyim bu kadar duygusallık çok fazla bana zamanda geçmiyo ki hemen öğrenimde hemen kucağıma alim kızımıııı
Yarın al yarından sonra yap sabah ilk idrarla canım yarın yapma amaNegatif çıkar diye çok korkuyorum yarın teslim yok yarın alsam mı
AminnAh kuzumm Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürlü kalplerinizi ısıtan kız evlat versin size