- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Bari yakın mıydı yumurtlamana:)Sanirim ben cocuk olsun diye yapmamistim valla nolur ki ilk aydan sanki dedim olmus :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bari yakın mıydı yumurtlamana:)Sanirim ben cocuk olsun diye yapmamistim valla nolur ki ilk aydan sanki dedim olmus :)
Ocaktan beri korunmuyoruz canım ve ordan beri de öylesine demiyoruzAma daha 3 ay, çok yenisin bi dur bismillah de. Yıllarca bekleyenler var, moral olsun sana bu gerçek.
1 yıl daha dolmadan üzülme boşuna.
Ben seni daha çok bekledin sanıyordum, boşuna yıpratıyorsun kendini.
Teşekkür ederim benim lh fsh ile aynı çıkmış lh bi tık yüksek acaba sıkıntı mı var dedim. Bu tabloya göre değerlerim normal görünüyorŞunlar yardımcı olabilir belki
O zaman haklısın...Ocaktan beri korunmuyoruz canım ve ordan beri de öylesine demiyoruz
Bu sana dediğim 3 ay planlı olarak yani ovulasyon ile 3 ay deneme
1 sene olacak bende de yakında …
Bu planlı 3 aydan önceki aylarda takmıyordukO zaman haklısın...
Ins kalbindeki olurBu planlı 3 aydan önceki aylarda takmıyorduk
Sonra ovulasyon ile deneyelim dedik
Bakalım …
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz içinBat gelsede bu belirsizlik bitse.
Seninde canımIns kalbindeki olur
Ay gördüm orda bir gölgeKızlar eve anca geldim gelir gelmez yaptım hafif ama cok hafif bi cizgi var ay inşallah bisey vardır yarın yine yapcam
Rabbim kabul eylesin canımSeninde canım
Ben şimdi 41 gün Meryem süresine başlayacağım adetim bitince
Bat yarın yavrum yarında yapcam cok korkuyorum böyle görüpte bisey olmamasından amaAy gördüm orda bir gölge
Hadi inşallah bebiis gelmiş olsun
Bat ne zamandı
İnşallahh yarın sabahta çıkar,Bat yarın yavrum yarında yapcam cok korkuyorum böyle görüpte bisey olmamasından ama
Aminn rabbim hepimize nasip etsin inşallahİnşallahh yarın sabahta çıkar,
Ay evet bende gördüm bi gölge hayırlısı olsun inşallahKızlar eve anca geldim gelir gelmez yaptım hafif ama cok hafif bi cizgi var ay inşallah bisey vardır yarın yine yapcam
Bu kadar yok gibi bebek anlamına gelirse cok sevinirim rabbim hayılırısı versin hepimize tabiAy evet bende gördüm bi gölge hayırlısı olsun inşallah
Kuzum sanki ben de gördüm gölge şeklinde baya Silik ama belli Hadi inşallah güzel haberler verKızlar eve anca geldim gelir gelmez yaptım hafif ama cok hafif bi cizgi var ay inşallah bisey vardır yarın yine yapcam
Dileyen herkese güzel haber duymak nasip etsin rabbim bi kaç güne belli olur diye düşünüyorumKuzum sanki ben de gördüm gölge şeklinde baya Silik ama belli Hadi inşallah güzel haberler ver
Âmin canım benim inşallah hepimize birdenDileyen herkese güzel haber duymak nasip etsin rabbim bi kaç güne belli olur diye düşünüyorum
Ayyy var sanki varrr bidaha yap yarin hemenKızlar eve anca geldim gelir gelmez yaptım hafif ama cok hafif bi cizgi var ay inşallah bisey vardır yarın yine yapcam