Kız gece uyurum artık sabah 9 dan 13 e kadar uyudum ya yeter bana
Sen hiç test yapmadın bu ayEvet kesinlikle. En buyuk belirti de zaten adet gecikmesi aslinda da iste biz tez canlilar dayanamiyoruz adete kadar
Adet oldumNe durumdasın kuzum adete dönüştür mü hala leke leke mi geliyor
Napalım kuzum her yeni adet yeni bir umut diyoruz yola devam ediyoruzAdet oldum
Bu ay o kadar çok inanmıştım ki olacağımaNapalım kuzum her yeni adet yeni bir umut diyoruz yola devam ediyoruz
Bende önümüzdeki ay yapmam doktora giderim adetliyken muhtemelen. Bende bu ay, Ovülasyonu ilk kez denediğim için cok hevesliyim.Bu ay o kadar çok inanmıştım ki olacağıma
Şuan hevesim kacti
Ovulasyon testi yapasım bile yok
Ya benim beş altı gün kala başlıyor normaldeHep böyle erken mi baslar seninde? Bat aynı bizim.
Nasip canım aynen.valla benimde 23ten bu yana adet ağrım varBir kereden de olabiliyor, nasip tamamen.
Benim.24 üne kadar vardı o hafta, sonra geçti, dün tekrar adet belirtileri başladı.
Aaa inanmıyorumbenımde oyle ama bız normalde korunuyoruz dıs gebelık sonrasu ama bu ay 1 kere korunmadan ılıskı oldu...
oyle deme hic bizim de 1 kere oldu iliski hamileyim suan 5 haftalik :) hic beklemiyodum bende ihtimal vermemistim eger olmasi gerekiyorsa oluyor
Kuzum adete 4 ya da 5 gun var. En gec 3 unde olmus olmam lazim eger gebelik yoksa. İste dun sadece bir ovulasyonu denedim o skeilde gebelik ogrenenler oluyormus ya. Ama tabii benim cok silik ciktiSen hiç test yapmadın bu ay
Yokk henuz cok yeni 5.haftadayim persembe gidicem ilk kontrolume insallah gorucem o zaman bi sorun cikmaz umarimmAaa inanmıyorumnasip işte..
Bizimde bir kere oldu korunmadan .. normalde eylülde başlayacaktık aslında.
Nasıl.gidiyor şimdi bebişi keseyi gördün mü
İnşaAllah bebiş tir canım ne zaman test yapıcaksınBu arada enteresan sekilde sag kasiklarim hala agriyor belirgin bir sekilde. Yumurtlama zamani olsa yumurtluyorum derdim. 2.bir yumurtlama da degilmis zaten ovulasyonla ogrenmis oldumTiniminimavihanim Sevgicik
Aminnnn kuzum.hayirli olsun inşallah sağlıkla.kavus yavrunaYokk henuz cok yeni 5.haftadayim persembe gidicem ilk kontrolume insallah gorucem o zaman bi sorun cikmaz umarimm
Hayır olsun kuzum inşallah ya çok mucizelere tanıklık ettik Bir gün önce hiç birşey yokken ertesi günden pozitif görenler var En iyisi regle kadar beklemekBu arada enteresan sekilde sag kasiklarim hala agriyor belirgin bir sekilde. Yumurtlama zamani olsa yumurtluyorum derdim. 2.bir yumurtlama da degilmis zaten ovulasyonla ogrenmis oldumTiniminimavihanim Sevgicik
İnsallah ben de oyle umuyorum. Ama cok feci bir agri agladim agridan. Dort bes gundur vardi. Giderek artiyor. Heralde gebelik degilse adete kadar artarak devam edecek o gun adetle son bulur heraldeİnşaAllah bebiş tir canım ne zaman test yapıcaksın
Kesinlikle. Adetin yaklasmasiyla da ilgili olabilir. Ama cok fazla olunca gercekten cok merak ettim. Dr a mi sorsam acabaHayır olsun kuzum inşallah ya çok mucizelere tanıklık ettik Bir gün önce hiç birşey yokken ertesi günden pozitif görenler var En iyisi regle kadar beklemek
İstersen sor bir kuzumm Seni çok rahatsız edici bir ağrıysa mutlaka bir fikrini alKesinlikle. Adetin yaklasmasiyla da ilgili olabilir. Ama cok fazla olunca gercekten cok merak ettim. Dr a mi sorsam acaba
Aynen canım inşaAllah gönlüne göre olurİnsallah ben de oyle umuyorum. Ama cok feci bir agri agladim agridan. Dort bes gundur vardi. Giderek artiyor. Heralde gebelik degilse adete kadar artarak devam edecek o gun adetle son bulur heralde
Evet su anda cok siddetli. Sag olun kizlarİstersen sor bir kuzumm Seni çok rahatsız edici bir ağrıysa mutlaka bir fikrini al