- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Daha geç sanıyordum, bi dahaki ay bekleriz yine ne yapalım tek sağlık olsunda.Yok kuzum benim 2 eylul bat. Cok az kaldi. Oyle yaptim. Ama o da sonuc vermedi yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha geç sanıyordum, bi dahaki ay bekleriz yine ne yapalım tek sağlık olsunda.Yok kuzum benim 2 eylul bat. Cok az kaldi. Oyle yaptim. Ama o da sonuc vermedi yine
Yunurtlama haftasına mı denk geldi o bir kere:)benımde oyle ama bız normalde korunuyoruz dıs gebelık sonrasu ama bu ay 1 kere korunmadan ılıskı oldu...
oyle deme hic bizim de 1 kere oldu iliski hamileyim suan 5 haftalik :) hic beklemiyodum bende ihtimal vermemistim eger olmasi gerekiyorsa oluyor
Beklemeler ah insanı bi uyutsa:)Kizlaaaarr siz uyumuyo musunuz yahuuu ne zaman acsam hep sabaha karsi konusmussunuz
Sanirim ben cocuk olsun diye yapmamistim valla nolur ki ilk aydan sanki dedim olmus :)Yunurtlama haftasına mı denk geldi o bir kere:)
46.gün 9 gün gecikme kızlar az önce test yaptım negatif bir ihtimal daha var mıSimdi okudum kuzumm Allah’tan umit kesilmez bu ay vermediyse vardir bir bildigii onumuzdeki maclara bakaliim dert etme kendine olucak sonucta :)
Sanmiyorum uzgunum 9 gun gecikmeyle cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum ama normalde dongunuz kac gun 9 gun gecikme normal gelmedi bana46.gün 9 gün gecikme kızlar az önce test yaptım negatif bir ihtimal daha var mı
Kuzum ben Amerikadayım ya burda siz uyurken bana akşammm oluyor o yüzden ayaktayım siz uyanınca ben yatıyorum ben sizden 7 saat geriden geliyorumKizlaaaarr siz uyumuyo musunuz yahuuu ne zaman acsam hep sabaha karsi konusmussunuz
Döngülerin nasıl canım normalde çıkması lazımdı46.gün 9 gün gecikme kızlar az önce test yaptım negatif bir ihtimal daha var mı
Bugün kaçıncı dinleyişim hatırlamıyorum, sizle de paylaşayım;
Yaa bilmiyodum tamam o zaman seni kabul edebilirim ama Sevgicik uyu artik gulumKuzum ben Amerikadayım ya burda siz uyurken bana akşammm oluyor o yüzden ayaktayım siz uyanınca ben yatıyorum ben sizden 7 saat geriden geliyorum
Sevgitoşta gece kuşu olmuşş
AhahahhahahahhaYaa bilmiyodum tamam o zaman seni kabul edebilirim ama Sevgicik uyu artik gulum
Evet kesinlikle. En buyuk belirti de zaten adet gecikmesi aslinda da iste biz tez canlilar dayanamiyoruz adete kadarHayırlısı kuzum bat günü test yap bence belirtiler cok karısma biliyor adet mi bebek mi anlayamıyor insan
Kesinlikle oyle. Bakayim gecikme olursa o zaman test yaparim artik inssDaha geç sanıyordum, bi dahaki ay bekleriz yine ne yapalım tek sağlık olsunda.
30-35 arası bir kere 39 olmuştuDöngülerin nasıl canım normalde çıkması lazımdı
Bende adet oldum canımBenimde 8 günüm var baya, şimdiden adet belirtileri başladı.
30-35 arası banada normal gelmediSanmiyorum uzgunum 9 gun gecikmeyle cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum ama normalde dongunuz kac gun 9 gun gecikme normal gelmedi bana