- 15 Temmuz 2022
- 364
- 415
- 30
Benim de kaşık ağrıları geçmedi bir türlü. Bugün zor yürüdüm niye böyle oluyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kaşık ağrıları geçmedi bir türlü. Bugün zor yürüdüm niye böyle oluyoruz
Bende denedim bu 3. Deneme onunlaBende önümüzdeki ay yapmam doktora giderim adetliyken muhtemelen. Bende bu ay, Ovülasyonu ilk kez denediğim için cok hevesliyim.
SiZin bat ne zamandiBenim de kaşık ağrıları geçmedi bir türlü. Bugün zor yürüdüm niye böyle oluyoruz
Sevgicik Tiniminimavihanim yumurtlama öncesi 2 gün ilişki de çok önemliymiş hatta ihtimal daha yüksek diye okudum. Bu ay yumurtlama öncesi ilişki oldu tutarsa bu teori kanıtlanmıştırBende denedim bu 3. Deneme onunla
Ama sanırım olmuyor
Sevgicik Tiniminimavihanim yumurtlama öncesi 2 gün ilişki de çok önemliymiş hatta ihtimal daha yüksek diye okudum. Bu ay yumurtlama öncesi ilişki oldu tutarsa bu teori kanıtlanmıştır
Bizim oldu kuzum ama bata 2 gün kaldı ve bugun catlamanın 12. Gününde negatif gördümSevgicik Tiniminimavihanim yumurtlama öncesi 2 gün ilişki de çok önemliymiş hatta ihtimal daha yüksek diye okudum. Bu ay yumurtlama öncesi ilişki oldu tutarsa bu teori kanıtlanmıştır
Ay evet youtube da bir doktor da yumurtlamadan önceki 2 gün dedi. Yumurtlama günü de ilişki oldu ve bitti benim bakalım ne gelecek sen hamilesin gibi hissediyorum amaEki Görüntüle 3121425
Şu mu kuzucummahhh inşAllah inşAllah
Hiç belli olmaz daha kırmızı gelmedenBizim oldu kuzum ama bata 2 gün kaldı ve bugun catlamanın 12. Gününde negatif gördüm
Yaaa Sevgicik de öylee dedii bana nasıl gözlerimden kalpler çıkıyor bilsemmm loiimmmAy evet youtube da bir doktor da yumurtlamadan önceki 2 gün dedi. Yumurtlama günü de ilişki oldu ve bitti benim bakalım ne gelecek sen hamilesin gibi hissediyorum ama
İnşaAllah canım ben bu kadar stres yapacagımo düşünmemiştim resmen gögsüme acı oturduHiç belli olmaz daha kırmızı gelmeden
Bat gelsede bu belirsizlik bitse.Nasip canım aynen.valla benimde 23ten bu yana adet ağrım var
10 güne belli olacak her şeyYaaa Sevgicik de öylee dedii bana nasıl gözlerimden kalpler çıkıyor bilsemmm loiimmm
Ben yumurtlama öncesi iki günü ve sonrasını da değerlendirme yaptım yinede olmadıSevgicik Tiniminimavihanim yumurtlama öncesi 2 gün ilişki de çok önemliymiş hatta ihtimal daha yüksek diye okudum. Bu ay yumurtlama öncesi ilişki oldu tutarsa bu teori kanıtlanmıştır
Şunlar yardımcı olabilir belkiSelam kızlar hormon testlerinden anlayan var mı ?
Böyle hissetmekte çok haklısın, benimde iki yıl olacak her adet geldiğinde bu histeyim.Bende adet oldum canım
Şok oldum diyemem
Ümidim kalmadı sadece …
nasıl tek gecede hamile kalan anneler var biz o kadar uğraşıyoruzBen yumurtlama öncesi iki günü ve sonrasını da değerlendirme yaptım yinede olmadı
İkimizde de bir sorun yokBöyle hissetmekte cok haklısın, benomde iki yıl olacak her adet geldiğinde bu histeyim.
Üzülme bi dahaki aya bekleriz yine inş
Ama daha 3 ay, çok yenisin bi dur bismillah de. Yıllarca bekleyenler var, moral olsun sana bu gerçek.İkimizde de bir sorun yok
Tahlil yaptık gebe kalmak istiyorum diyince ikimiz
Doktorum 1 sene dedi 1sene normalmiş
Tmm dedim
Bu elendiğim 3. Ay evet daha çok az
Ama insan üzülüyor
Ki ben asla Lekelenme yaşamazdım adet öncesi
Direk gelir ve kıpkırmızıdır ped yetiştirmem 5 gün boyunca
Çok tuhaf ….
Çok üzüldüm H Hayatlarrr beni anlıyorsun en azından