- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Senın nasıl gıdıyor ?Sende var mi gelişme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senın nasıl gıdıyor ?Sende var mi gelişme?
Canim seninle bat cok yakin ikimizin. Var mi bir belirtinKızlarrrr testi yaptım negatif çıktı 2 gün sonra bat zaten nasipse ben kırmızı kartı görürüm gibime geliyo
Geçmiş olsun canım, şükür ki gitmiş.Ben doktora gitmesem anlamazdım kiste çevirdiğini öle çok bir ağrım olmadı açıkçası, benim gitme sebebim ovulasyon testinde 4 gün pozitif gözükmesiydi gittiğimde kontrolde çıkmıştı ve sebebini bu şekilde anlattı doktor. Yumurtlama çatlamadığı için kiste çevirmiş oda sonraki reglim ile gitti
24 ünde pikti, adet belirtileri başladı erkenden.Senın nasıl gıdıyor ?
cok erken bence adet belırtısı degıldır24 ünde pikti, adet belirtileri başladı erkenden.
Benimde 8 günüm var baya, şimdiden adet belirtileri başladı.Acıkcası
adet olacağımdan korkuyorum onun için yarına kadar olmazsam adet ve bu kanama şimdi gibi durgum kalırsa o zaman yarın sabah ilk idrarla yapayım
Umarım hepimiz görürüz
Sen ne durumdasın canım ?
gercı benımde 8 gunum var adet oldum olcam :)24 ünde pikti, adet belirtileri başladı erkenden.
Bencede çok erken daha 8 günüm var.cok erken bence adet belırtısı degıldır
benımde oyle ama bız normalde korunuyoruz dıs gebelık sonrasu ama bu ay 1 kere korunmadan ılıskı oldu...Bencede çok erken daha 8 günüm var.
Bu ay yumurtlama haftam o kadar ağrılıydı ki sağlı, sollu yumurtalıklarda 5,6 gün sürdü, 5 gün sonrada adet belirtileri başladı.
Kuzum bugun sabah idrar testi yaptım negatif 2 gün sonra bat benim. Belirtim yok adet belirtisi var gaz var karın agrısı ara ara kasıkta batma gögüs hassaslasması gibi gibi ama 3 gündür tüm testlerim negatif. Sen ne durumdasın. Var mı canım belirtilerin inşaAllah güzel haber verirsin de bizde sevinirizCanim seninle bat cok yakin ikimizin. Var mi bir belirtin
Bugun idrar testi yaptım negatif bata 2 var canımSende var mi gelişme?
Hep birlikte insallah kuzum guzel haberler verelim alalim canim benim belimin sag kismi cok agriyor. Arada sag kasiklarima da vuruyor. Affedersin idrar esnasinda da hafif bir yanma oldu. Ben belki idrar yolu enfeksiyonu da olmus olabilirim bilemiyorumKuzum bugun sabah idrar testi yaptım negatif 2 gün sonra bat benim. Belirtim yok adet belirtisi var gaz var karın agrısı ara ara kasıkta batma gögüs hassaslasması gibi gibi ama 3 gündür tüm testlerim negatif. Sen ne durumdasın. Var mı canım belirtilerin inşaAllah güzel haber verirsin de bizde seviniriz
Hayırlısı kuzum bat günü test yap bence belirtiler cok karısma biliyor adet mi bebek mi anlayamıyor insanHep birlikte insallah kuzum guzel haberler verelim alalim canim benim belimin sag kismi cok agriyor. Arada sag kasiklarima da vuruyor. Affedersin idrar esnasinda da hafif bir yanma oldu. Ben belki idrar yolu enfeksiyonu da olmus olabilirim bilemiyorum
Hep böyle erken mi baslar seninde? Bat aynı bizim.gercı benımde 8 gunum var adet oldum olcam :)
Bi dahaki aya bekleriz sıkma canınıBugun idrar testi yaptım negatif bata 2 var canım
Kizlaaaarr siz uyumuyo musunuz yahuuu ne zaman acsam hep sabaha karsi konusmussunuzTam diyecektım kuşum ben seni 1-2 saat öncesi uyumaya göndermedim mi diye
Bir kereden de olabiliyor, nasip tamamen.benımde oyle ama bız normalde korunuyoruz dıs gebelık sonrasu ama bu ay 1 kere korunmadan ılıskı oldu...
24unden berı karın agrım var acayıp sancım var.. benım kı regl kesın de...
Simdi okudum kuzumm Allah’tan umit kesilmez bu ay vermediyse vardir bir bildigii onumuzdeki maclara bakaliim dert etme kendine olucak sonucta :)Yaptım kuzum negatif cıktı ve adet agrılarımda basladı resmen sanki sökülemiyormusum gibi. Gögüslerim de felaket acıyo
oyle deme hic bizim de 1 kere oldu iliski hamileyim suan 5 haftalik :) hic beklemiyodum bende ihtimal vermemistim eger olmasi gerekiyorsa oluyor24unden berı karın agrım var acayıp sancım var.. benım kı regl kesın de...