- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Erken canım, daha adet olucak san, bile 9 gün var.Ya inş o bekledigin belirti gelir
Benim yunurtlama geçeli 5 gün oldu, adet belirtilerim başladı erken di mi daha kuzusu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken canım, daha adet olucak san, bile 9 gün var.Ya inş o bekledigin belirti gelir
Benim yunurtlama geçeli 5 gün oldu, adet belirtilerim başladı erken di mi daha kuzusu?
Bat gelsin hele bi öyle olursa gene gelecek güzel gelecek inşallahKızlarrrr testi yaptım negatif çıktı 2 gün sonra bat zaten nasipse ben kırmızı kartı görürüm gibime geliyo
Bu kadar heveslenen gönlüme de kırgınım birdaha bat geçene kadar da test yapmamBat gelsin hele bi öyle olursa gene gelecek güzel gelecek inşallah
Hiç öyle deme yapmam dedin dedin yaptın bu ay bende yaptım yapmam deme egerki gönlümüzden yapmak gelirse yaaprız olsun yapmasakta yoksa üzülcez yapsakda yoksa üzülcez o yüzden akışa bırakBu kadar heveslenen gönlüme de kırgınım birdaha bat geçene kadar da test yapmam
Hergün okuyorumNasıl yapıyorsun peki?
Biraz daha bekleseydinYaptım kuzum negatif cıktı ve adet agrılarımda basladı resmen sanki sökülemiyormusum gibi. Gögüslerim de felaket acıyo
Öyle yapıcam nasipte varsa her türlü geliyo. Ben aylarca neler yapmıstım olmadı da hiç ummadığım ayda ikizlere hamile kaldım oysaki doktorlar bana cocugum olmaz gözüyle bakıyordu. Allah kul yaratmak isterse oluyor.Hiç öyle deme yapmam dedin dedin yaptın bu ay bende yaptım yapmam deme egerki gönlümüzden yapmak gelirse yaaprız olsun yapmasakta yoksa üzülcez yapsakda yoksa üzülcez o yüzden akışa bırak
Ben doktora gitmesem anlamazdım kiste çevirdiğini öle çok bir ağrım olmadı açıkçası, benim gitme sebebim ovulasyon testinde 4 gün pozitif gözükmesiydi gittiğimde kontrolde çıkmıştı ve sebebini bu şekilde anlattı doktor. Yumurtlama çatlamadığı için kiste çevirmiş oda sonraki reglim ile gittiKiste dönüşünce yumurtlama haftasında daha ağrılı geçiyor mu?
Bu ay benim 4,5 gün sağlı sollu yumurtalıklarda ağrım oldu yumurtlama haftamda geçti donra. 5 gün sonra adet öncesi belirtiler başladı, böyle miydi seninde?
Kuzum catlamadan sonra 12. Gün 2 gün sonra bat zaten.Biraz daha bekleseydin
Bence erken gebelik testi alıp bakabilirsin en doğrusu o olurMerhaba hanimlar. Adete 4/5 gun kala ovulasyon testi yaptim. Burada gebeligini o sekilde ogrenenler olmus ama benim hicbir bilgim yok o yuzden soruyorum. Benim testim silik cikti. Heralde bu hicbir anlam ifade etmiyor degil mi?
Ne durumdasın kuzum adete dönüştür mü hala leke leke mi geliyorCanım bence test yapma
Afetin geçmesini bekle bence
İnanki benim kafam allak bullak oldu yaptığım için
Hiç iyi yapmadım
Hayırlısı olsun kuzum. Yeni regl yeni umut ne diyelim.Kızlarrrr testi yaptım negatif çıktı 2 gün sonra bat zaten nasipse ben kırmızı kartı görürüm gibime geliyo
Ya ne güzel enerjin var ama çok haklısın insanın test yaptıkça test yapasi geliyorKızlar ben dayanamadım gece 5 e doğru karnımda batmalar agrılar ve karnımın gaz dolmasıyla bende gaza gelip pat diye idrarımı vs tutmadan bol sıvı almıs olmama ragmen gittim test yaptım veee kocamannn negatif daha uyumadım bugun Uyuyup uyanınca tekrar test yaparım birdaha da reglm cok gecmeden yapmayı düşünmüyorum deli gibi test yaptım bu ay sinirlerim yıprandı gece gece. Cidden regl beklemek en mantıklısıymış 100 kere üzülmemiş oluruz en azından bu arada cidden söylediğimi yapın yaptıgımı yapmayın Bu ay kendimle savasımı kaybetmiş bulunuyorum bu test konusunda. Öptüm sizi canlar aksam üzeri yine bu saçma sapan gaza gelmelerim hakkında konusuruz
Yok kuzum benim 2 eylul bat. Cok az kaldi. Oyle yaptim. Ama o da sonuc vermedi yineKuzum senin 5 inde daha bir haftan var, olsada koyulaşmaz ki. 4,5 gün kala yap.
Evet ama o da pahali onu alana kadar kan tahlili yaptirir ogrenirim diyorum hem de kesin sonucu ogrenmis olurum. O yuzden sevmiyorum erken gebelik testlerini. Normal kaset test de heralde su anda cikmaz dimiBence erken gebelik testi alıp bakabilirsin en doğrusu o olur
Evet oda mantıklı, normal testte çıkmaz daha, güzel haberler alırsın inşallahEvet ama o da pahali onu alana kadar kan tahlili yaptirir ogrenirim diyorum hem de kesin sonucu ogrenmis olurum. O yuzden sevmiyorum erken gebelik testlerini. Normal kaset test de heralde su anda cikmaz dimi
Sende var mi gelişme?Erken canım, daha adet olucak san, bile 9 gün var.