Suan kasık batmalar karın agrısı yasıyorum gögsüm bir haftadır hassas zaten eger bunlarda belirti değilse önümüzdeki ay eve test de almıcam günüm geçene kadar çünkü kendimi durduramıyorum kuzum ve bendede cok gaz var ama sanki gaz kasıklarımda gibi bir sag kasıgıma batma oluyo bir sola ama sağ çoğunlukta tabi. Uykum da aydı ben daha uyuycam da test yapıcam diger gebeliğimde bir bıcak saplaması gibi cok siddetli ayak bilegime kadar vuran bir acı cekmiş tim 10 saniye süren Allah biliyor o sancıyı bekliyorum aynı suni sancı gibiydi uykudan öyle bir uyandım ki belden, asagımın acısına, dayanamıycam sanmıstım ve bu 2 saat arayla 2 kez olmustu benim için belirti sayabilecegim hiç yasamadıgıım tek belirti oydu o olursa tamam derimBence benim gibi kafa karışıklığı yaşamamak adına bugün yapma derim de yine de karar senin
İnşallah rabbim hepimize bunu tattırır
Ya inşBenim de aynı 24 pik o gün ve öncesini değerlendirdik sonrası yok bendegerçi 24 ü akşamı havuç yedim çatlatmışımdır da diyorum. Şu minik ağırlar acılar beni düşündürüyor. Muhtemelen şu an tüplerde bir döllenme yaşanıyordur. İnşallah aradığını bulur yumurtam
Kiste dönüşünce yumurtlama haftasında daha ağrılı geçiyor mu?İnşallahgeçen ay 3 gün çatlamadı ve sonunda kiste çevirmişti, son reglimde gitmiş kontrole gittiğimde kist gözükmedi regl ile gitmiş dedi doktor, bu ayda öle olur diye endişe ettim
Kuzum senin 5 inde daha bir haftan var, olsada koyulaşmaz ki. 4,5 gün kala yap.Aşiri merak ediyorum gunler gecmiyor bir turlu. En azindan olmdigini bile bilebilsem bu kadar zor olmayacak degil mi ☹
Ins bebektir, varsa testte çıkar gunin geçmişBen bugün bi takip edeceğim baktım ki birşey gelmiyor test alıp yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum
Ama böyle adet agrısı gibi tuhaf bir agrım da var
Ya inş o bekledigin belirti gelirSuan kasık batmalar karın agrısı yasıyorum gögsüm bir haftadır hassas zaten eger bunlarda belirti değilse önümüzdeki ay eve test de almıcam günüm geçene kadar çünkü kendimi durduramıyorum kuzum ve bendede cok gaz var ama sanki gaz kasıklarımda gibi bir sag kasıgıma batma oluyo bir sola ama sağ çoğunlukta tabi. Uykum da aydı ben daha uyuycam da test yapıcam diger gebeliğimde bir bıcak saplaması gibi cok siddetli ayak bilegime kadar vuran bir acı cekmiş tim 10 saniye süren Allah biliyor o sancıyı bekliyorum aynı suni sancı gibiydi uykudan öyle bir uyandım ki belden, asagımın acısına, dayanamıycam sanmıstım ve bu 2 saat arayla 2 kez olmustu benim için belirti sayabilecegim hiç yasamadıgıım tek belirti oydu o olursa tamam derimyoksa bu batma agrı vs cidden farklı dönemlerde ayrı ayrı belirti olarak olmustu hep negatifti benim ayırıcı tek belirtim oydu diger hamileliğimde
Canım bence test yapmaSuan kasık batmalar karın agrısı yasıyorum gögsüm bir haftadır hassas zaten eger bunlarda belirti değilse önümüzdeki ay eve test de almıcam günüm geçene kadar çünkü kendimi durduramıyorum kuzum ve bendede cok gaz var ama sanki gaz kasıklarımda gibi bir sag kasıgıma batma oluyo bir sola ama sağ çoğunlukta tabi. Uykum da aydı ben daha uyuycam da test yapıcam diger gebeliğimde bir bıcak saplaması gibi cok siddetli ayak bilegime kadar vuran bir acı cekmiş tim 10 saniye süren Allah biliyor o sancıyı bekliyorum aynı suni sancı gibiydi uykudan öyle bir uyandım ki belden, asagımın acısına, dayanamıycam sanmıstım ve bu 2 saat arayla 2 kez olmustu benim için belirti sayabilecegim hiç yasamadıgıım tek belirti oydu o olursa tamam derimyoksa bu batma agrı vs cidden farklı dönemlerde ayrı ayrı belirti olarak olmustu hep negatifti benim ayırıcı tek belirtim oydu diger hamileliğimde
Bende maalesef yumurtlamadan sonra nedense hiçbir zaman belirti olmuyor canımIns bebektir, varsa testte çıkar gunin geçmiş
Adet ağrısı gibi ağrı bende de var ama yumurtlamadan 5 gün geçti daha, sende de böyle oldu mu?
Ins yerleşmedir, ne renk, miktarı ne?Bende maalesef yumurtlamadan sonra nedense hiçbir zaman belirti olmuyor canım
Tek belirt şuan bu lekelenme ki o da şuan durdu
Bide sağ bacağıma vuran agrı var bukadar
Canım dün kahverengiydi renk olarakIns yerleşmedir, ne renk, miktarı ne?
Test yapsana pozitif inş görürsünCanım dün kahverengiydi renk olarak
3 4 nokta çok çok az böyle nohut tanesinden daha küçük diyeyim
Ve böyle adet ağrım yok da sancı gibi bir şey var
Ve ben asla 6 da uyanmam ama bugün 2 defa tuvalete gittim gece
Belirtiler bunlar
Ben bu lekemin durmasını bekliyordum
Şuan birşey yok mesela ama ben yinede bugünü takip ederek geçireceğim
Her an adet olmayı bile bekliyorum ki sonra üzülmeyeyim
adet olacağımdan korkuyorum onun için yarına kadar olmazsam adet ve bu kanama şimdi gibi durgum kalırsa o zaman yarın sabah ilk idrarla yapayımTest yapsana pozitif inş görürsün
l41 kere Meryem süres okuyup hamile kalan duydunuz mu acaba
Ben öğretmenim eşim özel sektörde mühendis. 3 yıl geçmeden tayin hakkı vermiyorlar bana. Bu yıl son yılım hayırlısıylaİnşallah güzel haberler gelirsinn loicimmeşin gidemiyormu görev yerine kuzumm
Nasıl yapıyorsun peki?Ben başladım canım
l
2 gün olucak kahverengi baslayan lekelenmem şimdi pembemsi bir hal almış... Pko'luyum buarada ama ilk doğumdan sonra max.40 günde oluyorum ama kendi kendime oluyorum sonucta...Bundan önceki gebeliğimde de yerlesme kanaması görmustum ama bu sekılde degıldı daha azdı hani oldu desemCanım dün kahverengiydi renk olarak
3 4 nokta çok çok az böyle nohut tanesinden daha küçük diyeyim
Ve böyle adet ağrım yok da sancı gibi bir şey var
Ve ben asla 6 da uyanmam ama bugün 2 defa tuvalete gittim gece
Belirtiler bunlar
Ben bu lekemin durmasını bekliyordum
Şuan birşey yok mesela ama ben yinede bugünü takip ederek geçireceğim
Her an adet olmayı bile bekliyorum ki sonra üzülmeyeyim
Yaptım kuzum negatif cıktı ve adet agrılarımda basladı resmen sanki sökülemiyormusum gibi. Gögüslerim de felaket acıyoCanım bence test yapma
Afetin geçmesini bekle bence
İnanki benim kafam allak bullak oldu yaptığım için
Hiç iyi yapmadım