Merhaba kızlar. 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve 1 yıldır çocuk için uğraşıyorduk. 1 yıl bazıları için kısa gelebilir ama hamile kalmak isteyenler için 3 yıl gibi geçti.. ben gitmiştim doktora hiçbirşeyim yoktu. Sonra eşim gitti ve eşimde varikosel ve morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendim ve hamıle kalma şansımın doktorumun dediğiyle %30 olduğunu.. tabi dünya başıma yıkıldı çünkü eşimde bende o kadar çok istiyorduk ki. Eşime antıbıyocal diye bi ilaç verdi ve bu ilaç bitince yani 2 ay sonra amelıyat olması gerektiğini söyledi. Allahtan tek istediğim hep doğal yolla hamıle kalmaktı hep bunun ıcın dua ediyordum. Ve o sıra çok araştırmıştım ne iyi geliyor diye ve eşime çakşır suyu, kırkkilit otu, pekmez, yaban mersini,fındık gibi şeyleri vermeye başladım. Ve eşim daha bunları kullanırken amelıyatına 1 ay varken hamile olduğumu öğrendim. O kadar umutsuzdum ki.. tam eşimin hastalığını yeni öğrenmiştim umutum artık yok olmuştu sonra bu haber beni herşeyden çok sevındırdı.. çok zor günlerdi benim için Allah isteyen herkese versin şuan 12 haftalığım tek isteğim Allahımın kucağımada nasip etmesi. Hepinize umut olsun arkadaslar insallah