Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Kızlarrrr yumurtlama dönemi için test aldım...Onu hangi gün yapmam daha uygun olur acaba...Son adet tarihim 24.6. ...Benim 17 ve 15 yaşlarında 2 kızım var..3. bebek istiyorum...Rabbim hayırlı bir erkek bebek versin istiyorum...Bana yardımcı olurmusunuz...Diğer çocuklarımda böyle testler yapmamıştım...Hiç bilgim yok...Sağolun arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adet gününe göre ayarlıycan. içinde kullanım kılavuzu da var. mesela ben 26 günde adet oluyorum 1-2 gün erken yapmaya başlıyorum garanti olsun diye. yani 9. günü başlıyorum testlere.
hadi hayırlısı :)

bizde eşimde 5 aydır deniyoruz, henüz netice alamadık. Dr.a gttik allaha şükür bişey yok. Bugün adet günüm sürekli akıntım var gibi hissediyorum. Sürekli tuvalete gidip dua ede ede kontrol ediyorum. Daha iki hafta önce işe girdim ve hamilelik sıkıntı yaratıyor bizim sektörde. Ama olsun bebeğim olsunda iş umurumda değil. dua edin olur.

ayyy aynı ben. çamaşırıma bakarken Allahım nolur gelmesin nolur gelmesin diye diye bakıyorum. inşallah gelmediği günler de gelecek :32::32:

Eşim çok umutlanmisti abla ya dedim hastalandim diye adam kalakaldi.. insallah senden iyi haberler aliriz

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Bende bugun test yaptım evde basta ıkı çizgi çıktı ama biri siliktı sonra oda kayboldu varya kırdım testı elimde sınırden tam o sıra eşim geldi soyledım adam yıkıldı testıse oğluma aldırdım:)

Teşekkür ederim qaraqiz☺️

Bende bugun test yaptım evde basta ıkı çizgi çıktı ama biri siliktı sonra oda kayboldu varya kırdım testı elimde sınırden tam o sıra eşim geldi soyledım adam yıkıldı testıse oğluma aldırdım:)

Kan testi yaptır canım onlar yanlış çıkıyor aynısı bana oldu dün iki silik çizgi bugün negatif yarın kan testi yAptırıcam

Kan testi yaptır canım onlar yanlış çıkıyor aynısı bana oldu dün iki silik çizgi bugün negatif yarın kan testi yAptırıcam

Ya birkaçgun geçsın dıyorum cnm artık hep hayal krıklıgı yasıyorum çok etkileniyorum:( mevlam hepimize tez zamanda evlat sahibi yapsın

Ya birkaçgun geçsın dıyorum cnm artık hep hayal krıklıgı yasıyorum çok etkileniyorum:( mevlam hepimize tez zamanda evlat sahibi yapsın

Âmin canım âmin Rabbim yardımcımız olsun bizede nasip etsin

Allah yardimcimiz olsun napalım elden birsey gelmiyor.. kirma umidini ablacim ya belki vardirr

Hahahahah harıka cevapmıs ama :52:

Galıba bızde bılmıoz kuzum bı tutmadı acaba yanlş mı yapıoz dıye dusunmuyorda degılım :9:

Çok sevındm ablacım hadı baklm sıra bebıste Eylul hanımın yolunu gozleme zamanı

Canım ben anlasam yorulcıcam qaraqız bırseyler paylasmıs gecmıse bakarmısın bır ordan kıyasla sende

Tamam canım yarın belli olacak zaten

Eee napsam o zaman ben tekrarlasam mı testi

Bekle canm bnce.. benimde akinti ve bel ağrısı vardi.. yarin kan testine gidicem derken kırmızı kart geldi.. insallah hamisisndir canm..

Kızlar yarın kan testi yAptırıcam kırmızı görmeSem kesin çıkar mı sonuç Dr 3 ünde kan testi dedi doğru çıkar mı ?

Sağol canım inşallah yalnız kızlar acayip kabızlığım var bilmiyorum bu belirtimi :( sancı yapıyor :(

aynen canım beliti tabii bende feci kabızlık çekmiştim adet öncesi zamanımdı.sıcak suya oturup duruyordum toto kötüydü anlayacağın :1:

korkma canım hayırlısı olsun ama ben 1 hafta adet ağrısını çektim hamile olduğumu bildiğim halde merak etme :ssz:

Kızlar idrar testi 3 gün gecikmeyle çıkmaz diyorlar zatende çıkmadı :( yalnız testi yaparken idrarımın Sapsarı ve beyaz beyaz tortular farkettim bu belirti olabilir mi ayrıca kızlar kanda kesin çıkar mı yarın sizce ?

Kızlar idrar testi 3 gün gecikmeyle çıkmaz diyorlar zatende çıkmadı :( yalnız testi yaparken idrarımın Sapsarı ve beyaz beyaz tortular farkettim bu belirti olabilir mi ayrıca kızlar kanda kesin çıkar mı yarın sizce ?

canım beta hcg sonucundan kesin sonuç veriri merak etme içini ferah tut.benim idrar testim 4.gün çıkmıştı öncesinde yapmadığım için bilmiyorum cnm.idrarda da bi değişiklik farketmedim çnkü öyle dertliydimki hem kabızlık hem akıntıyla uğraşıyordum çok bunalmıştım düşünsene iki tarafta rahatsızdı.bağsur acısı nedir tattım bebiş sayesinde birde mantar çıktı kafayı yemek üzereyken testin sonucu beni havalara uçurdu.darısı sana cnm yarın yaptırıyosun testi dimi

canım beta hcg sonucundan kesin sonuç veriri merak etme içini ferah tut.benim idrar testim 4.gün çıkmıştı öncesinde yapmadığım için bilmiyorum cnm.idrarda da bi değişiklik farketmedim çnkü öyle dertliydimki hem kabızlık hem akıntıyla uğraşıyordum çok bunalmıştım düşünsene iki tarafta rahatsızdı.bağsur acısı nedir tattım bebiş sayesinde birde mantar çıktı kafayı yemek üzereyken testin sonucu beni havalara uçurdu.darısı sana cnm yarın yaptırıyosun testi dimi

Evet canım yAptırıcam inş korka korka çünkü idrar testi bugün 3 tane yaptım 3 üde negatif dün idrar testi yaptım o silik çıkmıştı bu idrar testleri psikolojimi bozdu sonra ablam 1 hafta sonra idrar testi belli olur dedi mesela şu an ateşkenden gibi hissediyorum halsizim ve adet ağrım var 1 haftadır 3 gün geçti bebişim varsa güzel mücadele etti meleğim teyzesi inş vardır 🙏🙏🙏dualarınızı esirgemeyin bu mübarek günlerde ...

Back