Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

bize uzman dediki mesals gunduz 12 de ysptin 3gun sonra 12 de yap dogru sonuc cikar sperm bole bisey iste farkli sonuclar ciksbiliyor bazen trkraralamsk gerrk

Gercı olmaz 21 gun ben 17 gun ovulasyn cıft cızgı olyr tam yumrtlama zamnı pehrsmı yapcz yanı

kizlar aranizda amh testi yapan varmi yumurtan nekadar var ona bakiyolarmiss mesela kac yasina kadar yumurtlicaz ogreniyosun yaptirmalimiyim acsba

sen adatin
3.gunu git kocisinede o donemde mecbur pehris zaten insallah bu ay kendiliginden olursa gerek klamaz

İşte ay bası gıbı denk gelıyr ısten ızın alamıyrm 3, gunu . Onada gıderım olmadı bır sonrakı aya zaten doktrn yollarını aşındırcam yaknda :9:

Ayyy bız bır kere gıttık doktra ılk aymzda test yapcktı esım pehrıs yaptnz demıs bızde sandık yıcekk bırseyle alakalı pehrs :9: tabı bız gıtmeden once berbr olnca test yaln olmustu :9:

deseydiniz ya. kahvaltı bile yapmadık biz :1::1::1: neyse kaldırmaz şimdi bura :27:

Kızlar benım ıkızlrm olcak hısedyrm :) Cocklgmdan berı oyle derım hep :9:

ben de öyle diyodum hep yaa. ikiz olsa nolur sankiiiiiiiii :21::emir_bebek::emir_bebek:

İşte ay bası gıbı denk gelıyr ısten ızın alamıyrm 3, gunu . Onada gıderım olmadı bır sonrakı aya zaten doktrn yollarını aşındırcam yaknda :9:

Ay bende ikiz hamilesin sandım kafam uçmuş :)
Neyse ikiz isteyen bir ben değilmişim
Daha birini bulamadık ikiz diyorum yaaa

haha tahmin ettim oyle oldugunuda belirttim:))))aynisinida ben dicektim valla bir taneyi tutturakta once bir :)

Back