Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Evet canım yAptırıcam inş korka korka çünkü idrar testi bugün 3 tane yaptım 3 üde negatif dün idrar testi yaptım o silik çıkmıştı bu idrar testleri psikolojimi bozdu sonra ablam 1 hafta sonra idrar testi belli olur dedi mesela şu an ateşkenden gibi hissediyorum halsizim ve adet ağrım var 1 haftadır 3 gün geçti bebişim varsa güzel mücadele etti meleğim teyzesi inş vardır 🙏🙏🙏dualarınızı esirgemeyin bu mübarek günlerde ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen merak etme cnm hep dua ediyorum içinde anne duygusunu taşıyan herkese nasip etsin rabbim.boşuna stres yapma varsada yoksada o testlerle boş boş kendini üzmekten başka bişey yapmazsın.elin ayağın rahat dursun idrar testi mesti yapiim deme.bana hamilesin gibi geliyo ama hakkında hayırlsı yarın güzel hberlerini bekliyorum :54:

herkese iyi geceler yarin klomone basliyorum bakalim bu ay birde kocama vitamin hapi alsam yararli olurmu acaba ne kullanmali sizce

Kizlar bnde cumaya randevu aldim.. adetimin 3.gunu oluyor.. gidenler varmi neler yapiolar kizlar ya korkuyom az :))

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

sen merak etme cnm hep dua ediyorum içinde anne duygusunu taşıyan herkese nasip etsin rabbim.boşuna stres yapma varsada yoksada o testlerle boş boş kendini üzmekten başka bişey yapmazsın.elin ayağın rahat dursun idrar testi mesti yapiim deme.bana hamilesin gibi geliyo ama hakkında hayırlsı yarın güzel hberlerini bekliyorum :54:

Allah razı olsun inşallah bebişim benimledir canım sağol üZgünsem yazamayabilirim fakat olumlu olursa naralarla gelicem inş bu ezan saati Rabbim nasip etsin 🙏

10 aylik evliyim ilkkez gidicem kismet olursa..

oncelikle muayene edecek alttan bir alet yerlestiriyo onla bakiyo sonra smeer testi yapmali ve problem neyse onu dicek haa yokmuu bisey esindende sperm testi isticekkk vee 1 yil dolmadi biseyiniz yok gidin dolunca gelin der yada tuplerinde sorun va5sa film ister bolleee korkmaa acimaz zaten sadecs insan gerilip utaniyo drlarsa alismiss o yuzden sende alusacan mecbur hayirli sonuclar cikar umarim

oncelikle muayene edecek alttan bir alet yerlestiriyo onla bakiyo sonra smeer testi yapmali ve problem neyse onu dicek haa yokmuu bisey esindende sperm testi isticekkk vee 1 yil dolmadi biseyiniz yok gidin dolunca gelin der yada tuplerinde sorun va5sa film ister bolleee korkmaa acimaz zaten sadecs insan gerilip utaniyo drlarsa alismiss o yuzden sende alusacan mecbur hayirli sonuclar cikar umarim

Teşekkür ederim bende gerilmistim nolcak diye.. hayirlisi olsn insallah.

Aynen senın gıbıyım canım ama ben oturmuyrum calısıyrum :) Sıcakta ne kelıme yanıyor Aydın

Burada yanıyor allahım gece test aldı eşim gıttık eczaneye gecenı. 2sınde:) allahım hele bak bızdekı deliliğe bır adamda geldı esım testı soylemiş almak için adamda demiş bende test alacam hangısı iyi ama bız istemıyoruz demiş adam şimdi onlar istemiyorya yeminle hamiledir biz istiyoz yok anasını satam

Burada yanıyor allahım gece test aldı eşim gıttık eczaneye gecenı. 2sınde:) allahım hele bak bızdekı deliliğe bır adamda geldı esım testı soylemiş almak için adamda demiş bende test alacam hangısı iyi ama bız istemıyoruz demiş adam şimdi onlar istemiyorya yeminle hamiledir biz istiyoz yok anasını satam

nasıl tav oluyorum böylelerine. madem istemiyon ne korunmuyon. belki o şans bize dönecek. töbe yaaa

Back