Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Burada yanıyor allahım gece test aldı eşim gıttık eczaneye gecenı. 2sınde:) allahım hele bak bızdekı deliliğe bır adamda geldı esım testı soylemiş almak için adamda demiş bende test alacam hangısı iyi ama bız istemıyoruz demiş adam şimdi onlar istemiyorya yeminle hamiledir biz istiyoz yok anasını satam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaa :) delisiniz ya cok guldum o satte acik eczanemi aradi hamile olsan yandin,kocan cok panik olur :) kesin kesin hamiledir :) yaptinmi peki testi

Aynen cnm varsada aldıracakmışlar istemiyorlarmış :(

iPhone 'den Kadınlar kulgübü aracılığı ile gönderildi

uff ,cok uyuz oldum ilk cocuk bide kesin niye aldiriyonuz be gunah hem kiyilirmi niye yapiyon madem korunmayi beceremiyon seyine sahip cik :((( sinir oldummmm

hahaa :) delisiniz ya cok guldum o satte acik eczanemi aradi hamile olsan yandin,kocan cok panik olur :) kesin kesin hamiledir :) yaptinmi peki testi

Cnm ben istemedim ki kendi bırakmadı alalım alalım bırde dıyorkı bana sen testı yanlış yapıyon :):):):) çıkmayınca bende olsa illaki çıkar hiç inanası gelmiyor adamın yazık kızz adamlarımızada :) :) :)

haha napim islerimi bitirdim :) ekstra bisey cikmazsa bugun rahatim :)darisi sana vallahi burada yaniyor :(

Aminnn canım inş cumadan sonra rahtlıcam bende işlerım hafıfleyecek

Burada yanıyor allahım gece test aldı eşim gıttık eczaneye gecenı. 2sınde:) allahım hele bak bızdekı deliliğe bır adamda geldı esım testı soylemiş almak için adamda demiş bende test alacam hangısı iyi ama bız istemıyoruz demiş adam şimdi onlar istemiyorya yeminle hamiledir biz istiyoz yok anasını satam

Karar verdım korunuyorum baska turlu gelmeyecek bu bebiş :9:

Cnm ben istemedim ki kendi bırakmadı alalım alalım bırde dıyorkı bana sen testı yanlış yapıyon :):):):) çıkmayınca bende olsa illaki çıkar hiç inanası gelmiyor adamın yazık kızz adamlarımızada :) :) :)

Hahahah bence de butun testler yanlıs hep negtf verıyr :9: O tek cubukun bacaklrını kırcam zaten

Hahahah bence de butun testler yanlıs hep negtf verıyr :9: O tek cubukun bacaklrını kırcam zaten

Ben dün testın kendısını kırdım yeminle sinirden:) baştan iki çizgi çıktı ama biri silik kırdım attım testı gece yaptık onda tdk çıktı onuda saklıyacam:) hatır belki son tek çizgi olur

kıralım yaa. böylelikte çiftlenir o tek çizgi :52:

haha biz de kendiliğinden korunuyoruz. önceki yorumlarda dedim ya. yumurtlama günleri uyuyoruz eşimle birlikte olmuyoruz. doğal olarak korunmuş oluyoruz :1::ssz:

Bıze versenler ya benım olsun ama ya hıc hayr demem :9:

biz korunsakta test yapariz kuzum :)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404372301.022740.jpg Slm arkadaşlar...Ben 3. çocuğu istiyorum...Bugün yumurtlama testi yaptım ve sonuç bu...Sanırım negatif...Diğer çocuklarımda böyle testler hiç yapmsmıştım...Tekrar ne zaman yapmam gerek arkadaşlar...

Cnm ben istemedim ki kendi bırakmadı alalım alalım bırde dıyorkı bana sen testı yanlış yapıyon :):):):) çıkmayınca bende olsa illaki çıkar hiç inanası gelmiyor yazık kızz adamlarımızada :) :) :)

valla yazik biliyomusun erkeklerde acimasiz esime diyoki bir ark bebek varmi oda yok diyo verdigi cevaaba dikkat.......oo sende tembel ciktin ben olsam simdiye iki tane yapardim kisirmisin lan diye sakaa yapyo guya bende msjini okudum bana demedi bile kocam :(((((((

Ben dün testın kendısını kırdım yeminle sinirden:) baştan iki çizgi çıktı ama biri silik kırdım attım testı gece yaptık onda tdk çıktı onuda saklıyacam:) hatır belki son tek çizgi olur

Bırsey dıyım en son kı testımı bende kırdım hanı belkı dıger cızgı arkda kalmıstır gorememısımdır ıyıca bakayım dıye umut ıste :)

kıralım yaa. böylelikte çiftlenir o tek çizgi :52:

haha biz de kendiliğinden korunuyoruz. önceki yorumlarda dedim ya. yumurtlama günleri uyuyoruz eşimle birlikte olmuyoruz. doğal olarak korunmuş oluyoruz :1::ssz:

Zaten artık hıc korunmayacagım Allah vergısı dogustan korunaklıyım :9:

biz korunsakta test yapariz kuzum :)

Valla yaparım ben dogru dedın zaten alıskanlk oldu her ay yapmadan duramam artık :)

valla yazik biliyomusun erkeklerde acimasiz esime diyoki bir ark bebek varmi oda yok diyo verdigi cevaaba dikkat.......oo sende tembel ciktin ben olsam simdiye iki tane yapardim kisirmisin lan diye sakaa yapyo guya bende msjini okudum bana demedi bile kocam :(((((((

O arkdası alcan eşşek sudan gelene kadr vercen odunu vercen odunu...

Eki Görüntüle 1176141 Slm arkadaşlar...Ben 3. çocuğu istiyorum...Bugün yumurtlama testi yaptım ve sonuç bu...Sanırım negatif...Diğer çocuklarımda böyle testler hiç yapmsmıştım...Tekrar ne zaman yapmam gerek arkadaşlar...

Hergun yapılması gerek bu test ilerlemeyı ancak o zamn gorebılırsın

Onlar evli değillerdir kesin yoksa bir cana kıyılırmı yaa :(

Bıze versenler ya benım olsun ama ya hıc hayr demem :9:

aslinda her ay hamile kalinirmis ya tutunmaz duseermis yada gebelik olur o yuzden zaten sdette sonraki test dogrudur diyolar gecsin ole yapin bkle stres oliyosunuz ben bic yapmiyom cunku sagolsun erkenden geliyo kirmizilarr kocim inanmmaz valka hep test yapip negatif alsam yapsam pozitif adam illa gorek der bebegi kesin :)

Eki Görüntüle 1176141 Slm arkadaşlar...Ben 3. çocuğu istiyorum...Bugün yumurtlama testi yaptım ve sonuç bu...Sanırım negatif...Diğer çocuklarımda böyle testler hiç yapmsmıştım...Tekrar ne zaman yapmam gerek arkadaşlar...

teste devam etmelisin. iyice renk koyulaşsın

Eşiminde kuzeni evlendi bir ay önce onunda karısı hamile hava atıyormuş gidip gelip adamın olacağı varsada olmayacak moral bozukluğundan:(

Back