Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

bende cook istiyorumm ah bi dogsun senin icin .e dualar etykm ne ugrastik dicem kuzularima

Ahh bı dogsalar ahhh

yoookkkmu bilgisi olannnnnn yaa:((((

Canım benm hıc bılgm yok bu konuda

deseydiniz ya. kahvaltı bile yapmadık biz :1::1::1: neyse kaldırmaz şimdi bura :27:

Ahhh işte cahıllık ama var ya kendımı gerızklı hısettım o an :9:

ben de öyle diyodum hep yaa. ikiz olsa nolur sankiiiiiiiii :21::emir_bebek::emir_bebek:

Benım annem cıldırrım sanrm ablamda 2 tane bebek var bırı 3 dger 1 yasnda kadın onlra zor bakıyr :9:

Ay bende ikiz hamilesin sandım kafam uçmuş :)
Neyse ikiz isteyen bir ben değilmişim
Daha birini bulamadık ikiz diyorum yaaa

Dımı ya 1 tane buldk ıkız dıyoz bıde :9::9:

deseydiniz ya. kahvaltı bile yapmadık biz :1::1::1: neyse kaldırmaz şimdi bura :27:

Benm ılk aklıma o geldı yemek derken kahvltı yanı ac karınla gelıncek gbı :9:

eşime de perhiz yapıp gelincek demiş. yanıma geldi. ne perhizi ya dedi kan mı vericem sanki. ne bileyim git sor dedim. kadına gittik sorduk. nasıl perhiz diye. cinselll perhizz beyefendiii diye bi yaya yaya söyledi. birbirimize bakakalmıştık :37:

eşime de perhiz yapıp gelincek demiş. yanıma geldi. ne perhizi ya dedi kan mı vericem sanki. ne bileyim git sor dedim. kadına gittik sorduk. nasıl perhiz diye. cinselll perhizz beyefendiii diye bi yaya yaya söyledi. birbirimize bakakalmıştık :37:

Hahahhaha tek bılgısız ben degılmısım demekkı :9: Arkamzdan demıslerdır daha pehrzı bılmyrlar bunlar cocuk nasıl yapılır onuda bılmyrdur sımdı dıye :52:

Hamıle kalmayı cok ıstıyorum 10 aydır evliyim cok cok ıstıyorum karın agrısı sancılarım ve bel agrılarım olmaya basladı
Merhaba cnm öncelikle.bu kadar takma kaFana benimde ilk çocuğum 1.5 yıl sonra oldu şimdi 2 yaşında ikinciye hamileyim Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah:emir_bebek:

haha ohaa :) sananmi sorcaz yapip yapmicagimizi delimi ne dedydin osa size bakakalirdi :))))))

Hahahhaha tek bılgısız ben degılmısım demekkı :9: Arkamzdan demıslerdır daha pehrzı bılmyrlar bunlar cocuk nasıl yapılır onuda bılmyrdur sımdı dıye :52:

sir verimmi sizr bazen bende diyom kocacim acaba biz cocuk yapamyimi bimmiyoz kazayla bi tane tutturamadik :))

Ay bende ikiz hamilesin sandım kafam uçmuş :)
Neyse ikiz isteyen bir ben değilmişim
Daha birini bulamadık ikiz diyorum yaaa

Olsun valla ikiz üçüz Rabbim versin hayırlı versin sağlıklı versin hepimize versin 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

leyynnn beni kaile alin :)soruma cevap virmiyonuz uf puf uzulduu ben :))):55:

Cnm kalbimde birsey çıkmadı hamileykende çekiliyormus doktor bekle dedı bırkac gun daha sonra bakarız dedı testte yaptırmadım bugun sonucu alınmıyormus sukur ama kalbimde sorun yok ya bebekte olsun olcagı zaman

Kızlar az önce tahlil sonuclarını yazmıştım bilen biri varsa bi baksın .dr ile konuştum ama maksat içim rahatlasın

Cnm kalbimde birsey çıkmadı hamileykende çekiliyormus doktor bekle dedı bırkac gun daha sonra bakarız dedı testte yaptırmadım bugun sonucu alınmıyormus sukur ama kalbimde sorun yok ya bebekte olsun olcagı zaman

oy cook sukur oda olacak sen iyi olda gerisi gelir :)

Arkadaslar gebelık testı yaptım adete 2 gun var daha ama uyku hali göğüslerde hassasiyet
Neyse sonuç bı cızgı belirgin ıkıncısı sılık ne demek acaba basına gelenler var mı

arkadaslar gebelık testı yaptım adete 2 gun var daha ama uyku hali göğüslerde hassasiyet
neyse sonuç bı cızgı belirgin ıkıncısı sılık ne demek acaba basına gelenler var mı

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umut vermiş olmayım ama sanırım hamilesin :27::27::27:

Kızlarrrr yumurtlama dönemi için test aldım...Onu hangi gün yapmam daha uygun olur acaba...Son adet tarihim 24.6. ...Benim 17 ve 15 yaşlarında 2 kızım var..3. bebek istiyorum...Rabbim hayırlı bir erkek bebek versin istiyorum...Bana yardımcı olurmusunuz...Diğer çocuklarımda böyle testler yapmamıştım...Hiç bilgim yok...Sağolun arkadaşlar

bizde eşimde 5 aydır deniyoruz, henüz netice alamadık. Dr.a gttik allaha şükür bişey yok. Bugün adet günüm sürekli akıntım var gibi hissediyorum. Sürekli tuvalete gidip dua ede ede kontrol ediyorum. Daha iki hafta önce işe girdim ve hamilelik sıkıntı yaratıyor bizim sektörde. Ama olsun bebeğim olsunda iş umurumda değil. dua edin olur.

haha ohaa :) sananmi sorcaz yapip yapmicagimizi delimi ne dedydin osa size bakakalirdi :))))))

Hahahahah harıka cevapmıs ama :52:

sir verimmi sizr bazen bende diyom kocacim acaba biz cocuk yapamyimi bimmiyoz kazayla bi tane tutturamadik :))

Galıba bızde bılmıoz kuzum bı tutmadı acaba yanlş mı yapıoz dıye dusunmuyorda degılım :9:

Çok sevındm ablacım hadı baklm sıra bebıste Eylul hanımın yolunu gozleme zamanı

Kızlar az önce tahlil sonuclarını yazmıştım bilen biri varsa bi baksın .dr ile konuştum ama maksat içim rahatlasın

Canım ben anlasam yorulcıcam qaraqız bırseyler paylasmıs gecmıse bakarmısın bır ordan kıyasla sende

Back