bende cook istiyorumm ah bi dogsun senin icin .e dualar etykm ne ugrastik dicem kuzularima
yoookkkmu bilgisi olannnnnn yaa(((
deseydiniz ya. kahvaltı bile yapmadık bizneyse kaldırmaz şimdi bura
Ahhh işte cahıllık ama var ya kendımı gerızklı hısettım o an
ben de öyle diyodum hep yaa. ikiz olsa nolur sankiiiiiiiii
Ay bende ikiz hamilesin sandım kafam uçmuş :)
Neyse ikiz isteyen bir ben değilmişim
Daha birini bulamadık ikiz diyorum yaaa
Benm ılk aklıma o geldı yemek derken kahvltı yanı ac karınla gelıncek gbı
Benm ılk aklıma o geldı yemek derken kahvltı yanı ac karınla gelıncek gbı
eşime de perhiz yapıp gelincek demiş. yanıma geldi. ne perhizi ya dedi kan mı vericem sanki. ne bileyim git sor dedim. kadına gittik sorduk. nasıl perhiz diye. cinselll perhizz beyefendiii diye bi yaya yaya söyledi. birbirimize bakakalmıştık
eşime de perhiz yapıp gelincek demiş. yanıma geldi. ne perhizi ya dedi kan mı vericem sanki. ne bileyim git sor dedim. kadına gittik sorduk. nasıl perhiz diye. cinselll perhizz beyefendiii diye bi yaya yaya söyledi. birbirimize bakakalmıştık
Hahahhaha tek bılgısız ben degılmısım demekkıArkamzdan demıslerdır daha pehrzı bılmyrlar bunlar cocuk nasıl yapılır onuda bılmyrdur sımdı dıye
Merhaba cnm öncelikle.bu kadar takma kaFana benimde ilk çocuğum 1.5 yıl sonra oldu şimdi 2 yaşında ikinciye hamileyim Allah en kısa zamanda nasip eder inşallahHamıle kalmayı cok ıstıyorum 10 aydır evliyim cok cok ıstıyorum karın agrısı sancılarım ve bel agrılarım olmaya basladı
haha ohaa :) sananmi sorcaz yapip yapmicagimizi delimi ne dedydin osa size bakakalirdi :))))))
Hahahhaha tek bılgısız ben degılmısım demekkıArkamzdan demıslerdır daha pehrzı bılmyrlar bunlar cocuk nasıl yapılır onuda bılmyrdur sımdı dıye
sir verimmi sizr bazen bende diyom kocacim acaba biz cocuk yapamyimi bimmiyoz kazayla bi tane tutturamadik :))
Ay bende ikiz hamilesin sandım kafam uçmuş :)
Neyse ikiz isteyen bir ben değilmişim
Daha birini bulamadık ikiz diyorum yaaa
leyynnn beni kaile alin :)soruma cevap virmiyonuz uf puf uzulduu ben :)))
Olsun valla ikiz üçüz Rabbim versin hayırlı versin sağlıklı versin hepimize versin 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahım versinde bir iki üç fark etmez :))
Cnm kalbimde birsey çıkmadı hamileykende çekiliyormus doktor bekle dedı bırkac gun daha sonra bakarız dedı testte yaptırmadım bugun sonucu alınmıyormus sukur ama kalbimde sorun yok ya bebekte olsun olcagı zaman
arkadaslar gebelık testı yaptım adete 2 gun var daha ama uyku hali göğüslerde hassasiyet
neyse sonuç bı cızgı belirgin ıkıncısı sılık ne demek acaba basına gelenler var mı
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haha ohaa :) sananmi sorcaz yapip yapmicagimizi delimi ne dedydin osa size bakakalirdi :))))))
Hahahahah harıka cevapmıs ama
sir verimmi sizr bazen bende diyom kocacim acaba biz cocuk yapamyimi bimmiyoz kazayla bi tane tutturamadik :))
Galıba bızde bılmıoz kuzum bı tutmadı acaba yanlş mı yapıoz dıye dusunmuyorda degılım
Cnm kalbimde birsey çıkmadı hamileykende çekiliyormus doktor bekle dedı bırkac gun daha sonra bakarız dedı testte yaptırmadım bugun sonucu alınmıyormus sukur ama kalbimde sorun yok ya bebekte olsun olcagı zaman
Çok sevındm ablacım hadı baklm sıra bebıste Eylul hanımın yolunu gozleme zamanı
Kızlar az önce tahlil sonuclarını yazmıştım bilen biri varsa bi baksın .dr ile konuştum ama maksat içim rahatlasın
Canım ben anlasam yorulcıcam qaraqız bırseyler paylasmıs gecmıse bakarmısın bır ordan kıyasla sende
10 gunden sonra kirmizi kart yemekte bi ayri dokunuyo yaaa((
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?