Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

İnşallah cnm adette olmadım ekg çekermi doktor bılmıyorum kalbim için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy canım bunu ogrendgım ıyı oldu hemen bır test daha yaptrlm baska hastnde baska bır doktra daha gosterelım
bende eylule kadar olmazsa gidicem canim ama tup bebek merkezine gidip prefosore muayene olcam kadin dogumcularla vakit kaybetmicem hayirlisi hakkimizda

Soyleyecem zaten eşim diyor kan testi yaptırırım ben işimi garantiye alırım dıyor:) adam ne yapsın her gece çalısıyor artık olsun dıyor

biliyomusun ben cok durust biriyim ve sivri dilimden hep zararda gormusumdur..
siki dur soyluyomm; )))) sen annelik duygusunu tatmissin esin icin dahha cook istiyorum bebisiniz olsun cok dua ediyom insaallah kocan baba olur aminnn hatta istiyosan ikizinnn ola emi :)

biliyomusun ben cok durust biriyim ve sivri dilimden hep zararda gormusumdur..
siki dur soyluyomm; )))) sen annelik duygusunu tatmissin esin icin dahha cook istiyorum bebisiniz olsun cok dua ediyom insaallah kocan baba olur aminnn hatta istiyosan ikizinnn ola emi :)

Amin cnm şimdi test yaptım evde sonuç negatıf :(:(:(

gunaydin canim simdi sende birsey yok dimi bu super sperm var en kotu ihtimal asilama cunku sende sorun yok esinden alir ksliteli sprem sonra bebis:) bukadar caresi var be canim hic kocani tedaviye baslatmadann bir asilama dene derim

Hayır bende hiçbir sorun yok doktor yumurtalıklar gayet iyi hormonlar düzgün dedi .
Cocuğunuz olmaz demiyorum sadece blraz süreç uzar dedi .ürolojiye görünün isterseniz dedi o da bir bakalım belki varikosel vardır dedi .Test falan ....bence çok sıkıntı olmaz varikoselde cok düşük ihtimal dedi yine yarın kesin konuşuruz dedi bekleyecez değerleri yazdım bi bakın :(

Hayır bende hiçbir sorun yok doktor yumurtalıklar gayet iyi hormonlar düzgün dedi .
Cocuğunuz olmaz demiyorum sadece blraz süreç uzar dedi .ürolojiye görünün isterseniz dedi o da bir bakalım belki varikosel vardır dedi .Test falan ....bence çok sıkıntı olmaz varikoselde cok düşük ihtimal dedi yine yarın kesin konuşuruz dedi bekleyecez değerleri yazdım bi bakın :([/ QUOTE]
urolije gitmedinizmi bide o muayene etsin bisecik olmaz canim insallah allah buyuk elbet gececek bugunlerde

bende eylule kadar olmazsa gidicem canim ama tup bebek merkezine gidip prefosore muayene olcam kadin dogumcularla vakit kaybetmicem hayirlisi hakkimizda

Ben reglımın 21. gunu gıdeyım dıyrum ama bı aksılıkolmazsa gıtcem esımde bende testlerı yenıleyecgz

uzme sen tatli canini genciz illaki sonuna kadar ugalrasicaz biz anne olacagiz tammami tedaviyleyse bunun yoluda evet pes etmicez guclu ol lutfen sen uzulunce benimde icm yandi burda tanismasakta acimiz ayni allahim kimseye yasatmasin bunu

Âmin canım .Burda destek oluyoruz işte birbirimize dert ortağı sayılırız .Yüzyüze görüşmek gerekmiyor ki ben sizi tanıyor gibiyim ;)

Amin cnm şimdi test yaptım evde sonuç negatıf :(:(:(

uff
o test olmamis olmamis umarim yanlistir yaa :(

Yaaa ama yaaa yanlıs o test yanlıs ınanma ablam sen

Şükür cnm geldin çok kötü oldum sen öyle yazıp çıkınca inanki dualarım seninle ne testi yaptırdın doktor umutsuz birseymi soyledı:-(

Yok canım umutsuz bir şey söylemedi ama bilmiyorum ki canım sıkıldı yani :(

neden 21.gun ve esinde gitmeden 3 gunluk pehris yapsin ve saati saatine ram 3 gun olmaliymiss

Ayyy bız bır kere gıttık doktra ılk aymzda test yapcktı esım pehrıs yaptnz demıs bızde sandık yıcekk bırseyle alakalı pehrs :9: tabı bız gıtmeden once berbr olnca test yaln olmustu :9:

Ne bılım herkes ya reglının 3 gunu yada 21 gunu gıdyr bende bılmyrm kı neden dedım bende bı 21 gun gıdeyım :9: 3gunden fazla olsa pehrs sorun olr mu
bize uzman dediki mesals gunduz 12 de ysptin 3gun sonra 12 de yap dogru sonuc cikar sperm bole bisey iste farkli sonuclar ciksbiliyor bazen trkraralamsk gerrk

Back