Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Gecmis olsun canim hayirdir ne oldu babana?insallah kötü bisey yoktur üzülme sende
ALLAH yardimciniz olsun

Aslında kötü bir şey yok ameliyattan sonra evde toparlanamadı hep halsizlik kabız gibi sorunları vardı yengem dr benim o yatıralım tekrar hastahaneye toparlansın dedi öyle yatırdılar işte ama yattığı gün düzelmeye başladı çok şükür şimdi serum falan testleri hepsi iyi çıktı çok şükür bakalım beklemedeyim canım
sen iyimisin bebişler nasıl pek geçmişe bakamadım biraz zorlanmaya başladın sanırım Allah seninde yardımcın olsun cnm

inşallah canım ya .. ALLAH kimseye böyle acı yaşatmasın. çok zordu.yeniçifliği biliyorum. bizim yazlıkta çakıllıda. saraydan sonra geliyor bilirsin belki.

ben sadece yaşadığım yeri birde çorluyu biliyorum çünkü bir buçuk yıl oldu evleneli oralı değilim yani istanbuldan geldim sarayı biliyorum ama geçmiştim bir çok kez ordan hiç üzülme olurmu beterin beteri var o doktoru Allaha havale et dilerim karşına düzgün bir doktor çıkar cnm iyi araştırmak lazım

başsağlığı dileyen arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinizden ALLAH razı olsun.. Allah hepimize hayırlı doğumlar hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..

Amin canim insallah

gecmis olsun canim tekrardan insallah toparlanir kisa zamanda
bende ne yapayim gün aldim dogum icin insallah önmüzdeki ay epidural sezeryan olacagim
ALLAH nasip ederse

gecmis olsun canim tekrardan insallah toparlanir kisa zamanda
bende ne yapayim gün aldim dogum icin insallah önmüzdeki ay epidural sezeryan olacagim
ALLAH nasip ederse

saol hayatım inşallah şimdi derdim şu yumurtalama zamanımı kaçırmamak inşallah biran önce çıkarda bu ay ki kürümde boşa gitmez evime dönerim gerçi o iyi olsunda önemli olan o
çok sevindim adına az kaldı desene yavrularını kucaklamaya sana bol şans diliyorum sağlıkla kucağına alırsın kuzucuklarını doğumda bizim içinde dua edersin artık

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 29 haftalık (kız)
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 20 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık
AdaESILA hamile 18 haftalık
Arwen83 Hamile 18 haftalık
Nurdansalim Hamile 15 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

Hakem 7 Eylül. Beklemede

Hakem 7 Eylül. Beklemede

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Sen ne zamandır istiyorsun canım?

başsağlığı dileyen arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinizden ALLAH razı olsun.. Allah hepimize hayırlı doğumlar hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..

allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin, senin yaşadığın acıları bir daha ne sana ne de başkasına yaşatmasın inşallah...

canim rabbim sabir versin...

ayni acilari bir daha yasatmasin...

rabbim hakkinda hayirlisini nasip eylesin canim..

Selam kızlar
Ben yine istanbuldayım babam yine hastahaneye yattı canım çok sıkkın

slm canim...

rabbim acil sifalar versin...

cok gecmis olsun...

allah'ım sabırlar versin çok kötü oldum inan.allah sana sağlıcakla kokusunu özletmeyeceği sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin.

selam kizlar nasilsiniz kimsecikler yok

yarin kismetse dr a gidecez seker yuklemesinden gecen varmi merak ediyorum nasil olacak diye ac gidilecekmis dr oyle demisti hic bu testden gecen varmi

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Sen ne zamandır istiyorsun canım?

sagol canim, bu ay basladim calismalara ben.
1 kizim var 2,5 yasinda birde nisanda zorunlu kurtaj oldum spiralle gebe kaldim ve riskli oldugu icin
aldirmak zorunda kaldim sanirim gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim.
simdi bir evladim olsun istiyorum saglikla kucagima alayim.
Insallah cumlesiyle nasip eder Meylam tez zamanda
adetime 8 gun var, bekliyorum ama belirtim hic yok.
bu yuzdende umudumu kaybetmeye basliyorum acikcasi nasip bu ay olmazsa diger aya insallah

hosgeldin aramiza allah bagislasin evladini...insallah birdaha boyle kotu seyler yasamazsin....bu aralar kara bulutlar dolasiyor uzerimizde topikde oyle iyi haberler
duyamiyoruz artik rabbim herkesin yardimcisi olsun herkesin gonlune gore versin insallah.....

supersin bnce umudunu kaybetmemeye calismakda devam boyle hirsli olursan emin ol kazanirsin anladigim kadariyla hamile kalmak icin ugrasmiyorsun sanirim spiralle
varken gebe kalmissin bnce sen cabuk hamile kalirsin arti yeni baslamissin calismalara daha dur umut hic kaybetmemen lazim seneler boyunca okadar cok mucadele edenler varki bnde bunlara dahilim bnce cok basindasin umut hic kaybetmemen lazim allah gonlune gore versin

Bende hic anlamyiorum bu yumurtlama günlerinden yahu
insallah emegin bosa gitmez canim
az kaldi tezesi geliyolar yakinda AMIN canim insallahh ALLAH olmayan herkese nasip etsin canim
tabiki doguma giderken edecegim aklimda

selam kizlar nasilsiniz kimsecikler yok

yarin kismetse dr a gidecez seker yuklemesinden gecen varmi merak ediyorum nasil olacak diye ac gidilecekmis dr oyle demisti hic bu testden gecen varmi

ev isleri vardi canim giremedim bugün bitmiyorki regal felan takildi bilmem ne hersey kirik dökük
evde tekrar yapildi bi kac sey ben gittim canim evet benim doktorum ac gel dedi ve recete verdi eczaneden bi sise aldim
icinde tatlimsi eksimsi bi icecek vardi önce suyu iciyosun kanini aliyor sonra 1 saat bekle diyor sonra yine kan aliyor 1 saat daha bekliyorsun
ücüncü kani aldiktan sonra gidebilirsin diyor bana telefonda söyledi sonucu rakam olarak bilmiyorum sadece iyi demisti ama tek gitme benim esim gececiydi tek gittim tansiyonum düsmüstü canimm ictigim sudanmi oldu acliktanmi bilmiyorum ama eve zor atmmistim kendimi tek gitme biri olsun yaninda

hic sorma bnde biktim su ev islerinden.....

nasil dayanacam bilmiyorum esimde diyor geceden cok iyi yarin yemezsin bir sey diyor ama zaten az yiyorum 45dk sonra tekrar acikiyorum bu iskence degilmi yaa suna bir care bulamadilar hamile kadin okadar ac kalabilirmi ozaman yarin bnm icin zor olacak desene yok zaten esimle gidecem arabayi kullanamiyorum zaten dort gunden beri zorlaniyorum birden frenleme yapamiyorum mecburen esimde gelecek birde ogunde buyuk ultrasonumuzda var yarin artik aksama kadar hastahanedeyim saat birde 14.30da randevu bizim eve gelmemiz gec olur ozaman artik hayirlisi allahdan ama cikabilir bnde seker cunku polikistik over hastasiyim internetden arastirdigim kadariyla oyle diyor en cok risk altind aolanlar falan hayirlisi olsun artik

selam canim nasilsin iyimisin cok gecmis olsun tatlim insallah allah sabir versin acil sifalar versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…