hamile arkadaşlarım benim adetim gecikeli bugün 4 üncü gün ve göğüslerim 1 haftadır çok ağrıyor kasıklarımda batmalar ve bel ağrım devam ediyor halsizlik ve uyku hali hep var hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama hamile arkadaşlarım ilk haftalarınızda hepinizde mide bulantısı oldumu yoksa bu kişiden kişiye değişirmi bende mide bulantısı yok sizce hamile olabilirmiyim?
sevgili evanur cevapladığın için çok teşekkür ederim henüz o cesareti toplayamadım kendimde eşim ağrıya atandı 5 eylülde gidiyor tek başıma hastaneye nasıl cesaret edip gidicem o sonuca nasıl bakıcam hiç bilmiyorum bende ilk çatlatma iğnemi vuruldum 16 ağustostu 26 sında idrar testi negatifti erken yaptım diye düşündüm bi ikincisini yapmadım aslında cesaret edemedim ilk çatlatma iğnesinde hamiş kalan oluyormu bilmiyorum ama benim bugünle 5 inci günüm allah ne verirse herşeyin hayırlısını versin, sen nezamandır hamişsin canım kızın olacak galiba doğum ne zaman allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuiki kez asilama oldum ikincisi tutdu normalde en erken belirtiler bu kisilerde olur ama bunye meselesi ilkinde ayni hamilelik belirtilerim vardi test bile yapip tek cizgi silik bile cikmisti ama ikincisinde hic bir belirtim yoktu dedim olmadi ama olmus mehersem....sabir etmek cok zor ama git kan testi yaptir derim ben sana hic bir zaman kan testi yaptirmadim okadarina cesaretim yoktu sanirim oyuzden gidip hastahanelere yaptirmadim egerki o ceserat sende varsa yaptir derim kan testi egerki yoksa bekle biraz daha 7 gun gecsin sonra idrar testi yap allah gonlune gore versin belirtiler oyle ama hamilesin diyerekde umutlandirarmam seni cunku ben cok yasadim bu acilari oyuzden sen negatife alistir ilk once kendini sonra pozitif supriz olsun sana allah gonlune gore versin[/QUO
hamile arkadaşlarım benim adetim gecikeli bugün 4 üncü gün ve göğüslerim 1 haftadır çok ağrıyor kasıklarımda batmalar ve bel ağrım devam ediyor halsizlik ve uyku hali hep var hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama hamile arkadaşlarım ilk haftalarınızda hepinizde mide bulantısı oldumu yoksa bu kişiden kişiye değişirmi bende mide bulantısı yok sizce hamile olabilirmiyim?
Canim herkes ayni seyleri yasamiyorki mesela ben hic basta midem bulanmadi ikiz olmasina ragmen
bazen cikardigim olmustr ama odayedigim seyden dolayi sen braz daha bekle benimki gec döllenme olmustu belki seninde öyledir
insallah dilegin gercek olmustur
inşallah canım allah ağzından duysun ne zor şeymiş bebek sahibi olmak dünyaya yeni bir can katmak hala kırmızılar gelmedi ama geleceklermiş gibi bir his var içimde canım bana dua edin belki bi önceki yazımda okumuşsundur eşim ağrıya atndı oraya taşınıcaz yani bu ay olmamışsa burdaki dr um gibi bi doktor oralarda nasıl bulucam ve tedavim yarım kalmış olacak neolur anne adaylarımız ben ve benim gibi bekleyen isteyen herkese dua edin bizlerde hamiş olalım
kızlar merhaba bende sürekli okuyorum ama pek yazmadım..benide aranıza alın..4 aydır korunmuyorum ama olmadı bakalım bat 30 eylül inşallah bu ay tutar Hamile olan ve doğum yapan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum ayrıca..sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inşallah...darısı başımıza.
Merhaba arkadaslar hepinizin gecmis bayramı kutlu olsuuun
ben her zaman dua ediyorum canim ALLAH kimsenin emegini bosa cikarmasin kimsenin kucagi bos kalmasin bende az tedavi görmedim
her zaman umutlu olmamiz lazim Rabbim ol deyince oluyor
insalah gerek kalmaz baska tedavilere senin icin
Selam aysun hosgeldin aramiza kisa bi süre 4 ay hadi bakalim insallah diyelim ALLAH gönlüne göre versin
hoşbuldum canım sağolasın..
canım çok teşekkür ederim çok iyisin inşallah gerek kalmaz, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, canım dediğin gibi herşey Yüce Allahın istemesiyle oluyor inşallah Rabbim ol demiştir, şuan psikolojim allak bullak herkese çatıyorum beklemek beni yıpratıyor acaba yarın gitsemmi kan testi için hemde eşim yanımda olur yalnız gitmemiş olurum bilmiyorumki kendimi henüz hazırlayabilmiş değilim
sagol canim benim tam sonucum 22 günde bellei olmustu
igneden sonra ondan önce test yapmistim negatifti sonra yine yaptim ikinci silik cizgiyi gördüm baktim olmuyor
hastaneye gittik tam 2 cizgi cikmisti insallah sanada süpriz olur kan testinde belli olur istersen yaptir ama herseye hazirlikli ol
sonucta dünyanin sonu degil hersyde bi hayir var diyceksin stres yapmiycaksin
inşallah canım zaten bana çok umut oldun bakarsın çatlatma iğnesi benide ikiz annesi yapar,tabi haklısın dünyanın sonu değil herşeyin hayırlısı canım benim iğneden sonraki 19.uncu günüm yarın güç bulupta gidebilirsem 20 olucak heralde kan testi için gün çokta önemli değildir dimi:18:
yaptirabilirsin canim sorun olmaz benim doktor 12 gün sonra yap testi demisti
2 sene tedavi oldum ben yumurta gelistirici igne oldum ardindan catlatma ignesi ikincisinde tuttu
insallah canim ALLAH sanada ikiser ücer tane versin emi
biz artik yolun sonuna geldik sayilir
benim dr um adetin gecikirse yada olursan 3. gün gel dedi başka bişey demedi bende 2 senedir tedavi oluyorum haziranda hsg çekildim sonra doktor temmuzda dhea 25 diye yumurta geliştiren bi hap verdi çatlatma iğnesinden sonra yine verdi ama internetteki propektüsünde okuduğuma göre bebek varsa içmeyin yazıyor bende olmuş olabilir diye içmedim doğru bişeymi yaptım bilmiyorum ama dr um habire tatile çıkıyor soramadım artık yarın anlıycam sonucu sağol canım sende Allahın izniyle sağlıkla al bebişlerini kucağına Rabbim yar vede yardımcın olsun tüm bebiş bekleyenlerin ve isteyenlerin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Bilemiyorum canim keske doktorunu dinleseydin
ilac konusunda sonucta yanlis bisey vermez insallah ben yurtdisindayim tadavim felan hep burda oldu
bende adet olmuyordum normalde yani oluyodum ama hap sayesinde banada hap vermisti igneyi vrulduktan 4 gün sonra icmeye baslamistim
ya adet oluyosun yada bebek olduysa koruyordu tutnmasini sagliyordu bebegin adi duphastondu sanirim evet
dualarin icin tesekkür ederim darisi bekleyen herkesin basina diyim bende adet olmamisin ben umutluyum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?