inşallah canım bana verdiği ilaç yumurta çoğaltmak içindi fsh hormonum normalden biraz yüksek çıkmıştı ilacı içtim 4 yumurtam gelişmişti bu yüzden dr da çatlatma iğnesi verdi dr umda benden çok umutluydu ultrasonda yumurtalarımı görünce çok mutlu oldu ve çok güzel olmuşlar dedi bakalım hayırlısı canım çok sağol konuştuğun için biraz olsun içim rahatladı Allah razı olsun biraz daha iyyim sağol
$ yumurtami harika bu benim 3 tane vardi canimkan testini yaptir mutlaka müjdeli haberlerini
bekliyorum mutlaka nedemek canim yardimci olabildeysem ne mutlu banaALLAH hepimizden razi olsun
neyse ben biraz dinlenecegim belim agridi sonra görüsürüz ALLAH yardimcimiz olsun
selam arwen tesekkür ederim seninde gecmis bayramin mübarek olsun göbüsü büyütüp gelmisin
sevgili evanur cevapladığın için çok teşekkür ederim henüz o cesareti toplayamadım kendimde eşim ağrıya atandı 5 eylülde gidiyor tek başıma hastaneye nasıl cesaret edip gidicem o sonuca nasıl bakıcam hiç bilmiyorum bende ilk çatlatma iğnemi vuruldum 16 ağustostu 26 sında idrar testi negatifti erken yaptım diye düşündüm bi ikincisini yapmadım aslında cesaret edemedim ilk çatlatma iğnesinde hamiş kalan oluyormu bilmiyorum ama benim bugünle 5 inci günüm allah ne verirse herşeyin hayırlısını versin, sen nezamandır hamişsin canım kızın olacak galiba doğum ne zaman allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
HAklisin dogrusundede hic bir zamn olmadi o ceserat bn asilama ile kaldim ikincisinde tutdu catlama igneleryle
Hamile kaldim zaten s'en gercekdende erkenden yapmissin daha besinci gunumdeyim demissin ben dokuzuncu
Gunumde yapmistm idrar testi ama hérkesin hemen cikmayabilir betahcg kimi vucut gec salgiliyor cok erken
Kesinlikle bekle zaten belirtiler icin cok erkn kesinlikle olmaz simdiden bekle derim ben cok erken test yapmn
Icn bnce oniki gun gecsin yang yedi gun daha bekle progesteron falan kullndinmi onlarda adet gecikmesi
Yapiyormus cnm bk olmasa bile mucadeleye devm et Pes etme bu konuda israrli ol mutlaka savasi kazanirsin
Evet kizim olack insallh darisi bassina insallh allh kismet ederse bir aralik dedi dr haftayz persembe randevu
Var bakalim ozamn ne duyecek cnku her gittigmde farkli tarih oluyor bebegin gélisimine Gore rabbim sanada
Nasip etsin allh gonlune Gore verir insallh
Saol canım evet göbeğim büyüdü baya:) sen de baya yogun günler gecirmissin. Yeni evin hayırlı olsun, çok yakında daha çok nedenle dolsun evin:)
ohhh ohhh ne guzel kaynatmissiniz tuhhhh nasil kacirdim ben sohbetimiz bol olsun insallahhhhhhh
uzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........
Ben geldim kızlar....
Ben de hala bişey yok,öncelkle onu söyleyeyim...
Geçmişi okuyorum yavaş yavaş işte....
Varsa müjdeli haberler söyleyiverin....
Bu arada site yenilenmiş yine,ama bende mesajar için şu suratlar çıkmıyor....
Ne emir bebek ne hamile ne nazar hepsi kaybolmuş....
Akşama gelirsiniz belki görüşürüz o zaman.....
kızlar sonunda bugün cesaret edip özel bi tıp merkezine gittim ve betahcg me baktırdım veee sonuç pozitif yani hamileyim çok mutluyum yarın kendi doktoruma gidicem bakalım kaç haftalıkmış ve betahcg oranım kaç tıp merkezinde oranını söylemediler sadece pozitif yazıyor Allah sağlıkla devamını getirmeyi nasib etsin Allah tüm isteyenlere bekleyenlere versin Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Yüce Allahım hepimizin yar vede yardımcısı olsun Aminn
kızlar sonunda bugün cesaret edip özel bi tıp merkezine gittim ve betahcg me baktırdım veee sonuç pozitif yani hamileyim çok mutluyum yarın kendi doktoruma gidicem bakalım kaç haftalıkmış ve betahcg oranım kaç tıp merkezinde oranını söylemediler sadece pozitif yazıyor Allah sağlıkla devamını getirmeyi nasib etsin Allah tüm isteyenlere bekleyenlere versin Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Yüce Allahım hepimizin yar vede yardımcısı olsun Aminn
Hosgeldin Aysucum nerelerdeydin yahu özlettin kendini cok sükür iyisin bu ara siteye biseyler oluyor zaten hic sorma
bizde iyi sayiliriz iste dogumu bekliyorum diyebilirim görüsürüz canim
Hoşbulduk canım....
Ayyy kız seninkilerin doğuma az kaldı di mi.....
Nerdeyse 6-8 hafta falan sanırım....
İsim düşündünüz mü?
slm kizlar ben geldimmm...
aaaa smileyler hicbiri yokkkk,nereye kaybolmusmuslar bunlarrrrr...
bu rada bebeisim hosgeldin canim,nerelerdesin sennnnn????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?