Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

dr ra sor agrilarinin sebebini allah yardimcin olsun insallah bir an once biterde ev islerin vucudunuda dinlendirirsin tabikide olmaz ayri cok zorlanirsin mecburen ya yatak odana alacaksin yataklarini yada sen tasinirsin yanlarina evet hic sorma bakalim belki bayramdan sonra dolar belki eskisi gibi iolur insallah sende kendine cok iyi bak bebislerinide seninde bayramin mubarek olsun

Hepinizin Bayrami kutlu olsun kizlar Rabbim hepinizi hayirli vede saglikli evladlarla müjdeler insALLAH::::

Yine kimsecikler yok ama biz yaziyoruz
yanliz geciyor bayramimiz maalesef esim ise gitti ben yanlizim
bugün doktora gittik rahim agzinda kisalma varmis yani 34.haftayi bulursak 3 hafta sonra dogum gerceklesir dedi doktor
hemde sezeryan olarak dedi bebeklerim iyiymis kizim 1407gr olmus oglum 1391gram olmus gayet iyi dedi
bense gecen 84düm yine ayni kalmisim insallah doguma kadar biraz daha kilo alirlar heyecanli bi bekleyis kramplarin normal oldugunu söyledi
pazartesi hastaneden dogum icin randevu alacagiz sonra yine kendi doktoruma gidecegim bakalim ALLAH yardimcimiz olsun

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 31 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 29 haftalık(erkek)
Nissam hamile 26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 24 haftalık
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 18 haftalık
Kayyum hamile 18 haftalık
AdaESILA hamile 15 haftalık
Arwen83 Hamile 14 haftalık
Nurdansalim Hamile 9 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 9 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile 6haftalik
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 5 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

Sizinde bayramnizbmubarek olSun Nice byramlara insallh....

Canm cok guzel buyur onlar merak etme s'en allh Yardimcin olSun az kalmis rabbim saglikla kucagina almk
N'asip etsin yavrucuklarini artik giremezsin zaten dogmdn snra ben bile heyecanlndm ayyy az klms ne guzel

iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

herkes nerelerdeeeeeeeeeeeeeee??????????????

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize iyi bayramlar dilerim,, 3 yıllık evliyim bende bir bebeğim olsun çok istiyorum yumurtalarım çatlamıyormuş bu yüzden bu ayın 16 sında çatlatma iğnesi vuruldum bayram olduğu için dr a gidemedim bekliyorum, bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım umarım hamişimdir, 1 haftadır yumurtalıklarımda ince bir sızı var belim ağrıyor göğüslerim şiş ve hassaslar sık idrarda çıkıyorum acaba hamişmiyim

hosgeldin canim baya zaman gecmis ama bi kac gün daha bekle yada hemen kan tesi yaptir
cünkü hamis gibisin anlattigina göre

çok sagol canım inşallah hamişimdir bayram tatilinin bitmesini bekliycem hemde bi kaç gün daha gecikmiş olurum bişey daha sorucam canım hamiş olunca ateş basması gibi ateşlenmeler olurmu

çok sagol canım inşallah hamişimdir bayram tatilinin bitmesini bekliycem hemde bi kaç gün daha gecikmiş olurum bişey daha sorucam canım hamiş olunca ateş basması gibi ateşlenmeler olurmu

Insallah canim insallah bende olmadi ama sanirim burdaki arkadaslar yasamisti
kirmizilar gelmedikce korkma sen ben de kullandim catlatma ignesi ikincisinde oldu bebislerim

Insallah canim insallah bende olmadi ama sanirim burdaki arkadaslar yasamisti
kirmizilar gelmedikce korkma sen ben de kullandim catlatma ignesi ikincisinde oldu bebislerim

canım çok sevindim kaç haftalık hamişsin doğum ne zaman allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin çok güzel bi duygu olmalı umarım bende dahil isteyen herkes tadar bu duyguyu, bide canım sen ilk haftalarda nasıl belirtiler yaşamıştın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…