• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canım çok sevindim kaç haftalık hamişsin doğum ne zaman allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin çok güzel bi duygu olmalı umarım bende dahil isteyen herkes tadar bu duyguyu, bide canım sen ilk haftalarda nasıl belirtiler yaşamıştın..

Sagol canim 31.haftalik olduk bugün insallah 3 yada 4 hafta sonra dedi doktor dogum icin
darisi olmayanlarin basina benim belirtim istah acilmasiydi ve gögüslerim cok hassasti bide alt karnim sismisti esim farketmisti:61:

Sagol canim insallah
ayy korkuyomuyum ne ya:18::18:
gerci sezeryan olan arkadaslarim var ama yinede ayy bilmiyorum

Ama Normal Boyle dusunceler sergilemn insan son uc aya gurdiginde basliyor
Senin hpden az kaldi korkma desemde korkuluyor ama sakin ol en byuyk yapmn
Gereken sey sakin olman élindn geldigi kadariyla kendini telkin etmen lazim demesi
Kolay gozukuyor ama sakin olmk sart dua oku eminim okuyorsundur su anda egerki
Cok stresliysen biraz gez évin icinde allh korusun bk esinde yok evde dogumu tetikleyebilir

Ama Normal Boyle dusunceler sergilemn insan son uc aya gurdiginde basliyor
Senin hpden az kaldi korkma desemde korkuluyor ama sakin ol en byuyk yapmn
Gereken sey sakin olman élindn geldigi kadariyla kendini telkin etmen lazim demesi
Kolay gozukuyor ama sakin olmk sart dua oku eminim okuyorsundur su anda egerki
Cok stresliysen biraz gez évin icinde allh korusun bk esinde yok evde dogumu tetikleyebilir

gercekten öyle ya bu aralar oldu bu heyecan yani
okuyorum dua canim korktukca zaten aklima tek dua geliyor
esimde is yeriyle konuscak aksamlari evde olcak ne olur ne olmaz dolaniyorum zaten sabah erken kalktim uykum var
az yattim eve gelince ama bugünde ev sahibi gelcekti 4de felan bende o arada uykuya dalmisim zilinde sesi cikmiyorki anam zilli kadin
gitmis esimde yoktu disardaydi gitmis hemen evi burda degil kadinin dusa kabim bozukmus ona bakicakti yatircakti

gercekten öyle ya bu aralar oldu bu heyecan yani
okuyorum dua canim korktukca zaten aklima tek dua geliyor
esimde is yeriyle konuscak aksamlari evde olcak ne olur ne olmaz dolaniyorum zaten sabah erken kalktim uykum var
az yattim eve gelince ama bugünde ev sahibi gelcekti 4de felan bende o arada uykuya dalmisim zilinde sesi cikmiyorki anam zilli kadin
gitmis esimde yoktu disardaydi gitmis hemen evi burda degil kadinin dusa kabim bozukmus ona bakicakti yatircakti

Daha iyi olur senin icin bir sey olmaz yarin da gelsin ev sahibi cnm uykun geldigi zamn sarkitma yat bebek
Lerin ihtiyaci var bnmde burnum tikndi agzimin hic tadi yok grip olacm nezamndn beri tedaviler edyrm ama
Yakalayck Gibi cok da Zor olur hamileykn grip kafm catliyor resmn bir bu eksikdi tam bayrami atlattim son isler
Kaldi bu cikti simdide cay yaptm kndime sadece bogzlarmn yangini gitti burnum yine tkali:14:

Daha iyi olur senin icin bir sey olmaz yarin da gelsin ev sahibi cnm uykun geldigi zamn sarkitma yat bebek
Lerin ihtiyaci var bnmde burnum tikndi agzimin hic tadi yok grip olacm nezamndn beri tedaviler edyrm ama
Yakalayck Gibi cok da Zor olur hamileykn grip kafm catliyor resmn bir bu eksikdi tam bayrami atlattim son isler
Kaldi bu cikti simdide cay yaptm kndime sadece bogzlarmn yangini gitti burnum yine tkali:14:

aman bende grip olduydum canim cayina limon at
yada tam yakalamadan nane limon ic bana iyi geldiydi ben simdi bile 3 yastikla yatiyorum nefes alamiyorum yani
senin icinde iyi olmaz zaten düz yatamiyorum bugün nts ye girdim bebekler yukari cikti nefes alamiyor insan:25::25:

aman bende grip olduydum canim cayina limon at
yada tam yakalamadan nane limon ic bana iyi geldiydi ben simdi bile 3 yastikla yatiyorum nefes alamiyorum yani
senin icinde iyi olmaz zaten düz yatamiyorum bugün nts ye girdim bebekler yukari cikti nefes alamiyor insan:25::25:

Neler icmedm turkydn geldikden beri boyleyim ihlamur faln ictm terletti ama aradn bes gun gecmedn tekrarliyr
Antobiyotik Almdn gecmez ama onuda icemiyorm artik basa hemn cekilir

Evet bnde takip ediyorm bnde okumustum rahim buyudukce gohus kafesine dayandigi icinmis ama gebelik
Hormnlari saurai de bu nefs sikismalarinin bebege zarari olmyrms az kaldi sabir tatlim hazir denk geldikden
Birakmk isremiyorm seni ama kafam cok ktu resmen gozlerimden yaslar ale mer cikiyor biraz yatabbulirsem
Acimi hissetmem belki kendine cok iyi bk ki bebeslerinde iyi olSun allaha émanet ol korkma allhn izniyle hic bir sey olmaz simdi hersy ileri teknolojide Optm seni sende dinln bugnlerin tadini cakartalim subornerai sonra
Cok zor

Neler icmedm turkydn geldikden beri boyleyim ihlamur faln ictm terletti ama aradn bes gun gecmedn tekrarliyr

Evet bnde takip ediyorm bnde okumustum rahim buyudukce gohus kafesine dayandigi icinmis ama gebelik
Hormnlari saurai de bu nefs sikismalarinin bebege zarari olmyrms az kaldi sabir tatlim hazir denk geldikden
Birakmk isremiyorm seni ama kafam cok ktu resmen gozlerimden yaslar ale mer cikiyor biraz yatabbulirsem
Acimi hissetmem belki kendine cok iyi bk ki bebeslerinde iyi olSun allaha émanet ol korkma allhn izniyle hic bir sey olmaz simdi hersy ileri teknolojide Optm seni sende dinln bugnlerin tadini cakartalim subornerai sonra
Cok zor

Yat dinlen canim sen dinlenmeden geciremessin bebisi düsün hazir sicak biseyler icmisin belki terlersin
ALLAH rahatlik versin kendine ve bebise cokk iyi bak

Cok zor

ALLAH yardimcin olsun canim cok zor gecer simdi ama düsünme sen dinlenmene bak
bebis daha önemli yorulmasin oda:1::1:ALLAH rahatlik versin canim kendine dikkat et

Galiba derken anlayamadim aciklayicida yazmamissin zaten
Kesin mi yoksa suphemi anlayamdm

regli dönemim gecikti bazi belirtiler var mesala 4 gün adet sancim var her defasinda lavaboya gidiyorum olmamisim gögüs hassasiyeti yorgunluk bel agrisi ve tahlilde silik cizgi bayramdan sonra umarim kesin neticeyi ögrenirim :))

regli dönemim gecikti bazi belirtiler var mesala 4 gün adet sancim var her defasinda lavaboya gidiyorum olmamisim gögüs hassasiyeti yorgunluk bel agrisi ve tahlilde silik cizgi bayramdan sonra umarim kesin neticeyi ögrenirim :))

herkesde farkli belirtiler vardir simdi diyemem sana hamilesindir diye silik cizgi cikmasi ni cok arkadasdan gorupde negatif oldugunu bizzat kendim bile o hale dusmustum karamsar gibi oldum ama pozitif diyipde negatif cikmasini cok iyi bilirim o aci hic bir seye benzemez oyuzden kesin tahlil yapmadan inanma....hayirlisi rabbimden allah gonlune gore versin

slm kizlarrr:79:

herkesin bayramini kutluyorum,ve nice hayirli,saglikli ve mutlu bayramlar gecirmeniz dilegiyleeeee:21::21::21:

iyi bayramlarrrr:38::38:

Sagol canim 31.haftalik olduk bugün insallah 3 yada 4 hafta sonra dedi doktor dogum icin
darisi olmayanlarin basina benim belirtim istah acilmasiydi ve gögüslerim cok hassasti bide alt karnim sismisti esim farketmisti:61:

canım benim çok az kalmış hadi bi avazda inşallah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim meleklerine uzun ömürler bahşetsin, sonraki yazılarında okudum rahatsızmışsın galiba kendine dikkat et sana yardımcı olabilecek kimse yokmu,benimde kırmızılar gelmedi daha bu gün 2ci gün benimde göbeğimin altında hafif şişlik var ama çok zayıf olduğum için pek anlaşılmıyor hiç adet sancısı gibi bi sancımda olmadı kasıklarımdaki batmalar devam ediyor hayırlısı inşallah rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin:61:

canım benim çok az kalmış hadi bi avazda inşallah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim meleklerine uzun ömürler bahşetsin, sonraki yazılarında okudum rahatsızmışsın galiba kendine dikkat et sana yardımcı olabilecek kimse yokmu,benimde kırmızılar gelmedi daha bu gün 2ci gün benimde göbeğimin altında hafif şişlik var ama çok zayıf olduğum için pek anlaşılmıyor hiç adet sancısı gibi bi sancımda olmadı kasıklarımdaki batmalar devam ediyor hayırlısı inşallah rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin:61:

Amin canim insallah ALLAH hepimize o günleri göstersin insallah suanlik iyi sayiliriz bakalim dinleniyoruz
kimsey ok canim esimden baska eltiler var burda iki tane ama onlarada bisey söylemek istemiyorum burnu dik insanlar yani
insallah senin icin de hayirlisi olur demekki halen umut var ALLAH gönlüne göre versin insallah:nazar::emir_bebek:

slm kizlarrr:79:

herkesin bayramini kutluyorum,ve nice hayirli,saglikli ve mutlu bayramlar gecirmeniz dilegiyleeeee:21::21::21:

iyi bayramlarrrr:38::38:

Senindnde bayramn mubarek olSun insallh hep beraber Nice bayramlara

Bébis nasil iyimi kizin olacakmis rabbim saglikla kucagina almk nasip etsin
Kendine iyi bak bebisinede:9:

Senindnde bayramn mubarek olSun insallh hep beraber Nice bayramlara

Bébis nasil iyimi kizin olacakmis rabbim saglikla kucagina almk nasip etsin
Kendine iyi bak bebisinede:9:

hep beraber aminnn........

iyi cok sukur,evet kiz olucak..

amin canim hepimize....

sen nasilsin,nasil gidiyor senin hamileliginn?????

hep beraber aminnn........

iyi cok sukur,evet kiz olucak..

amin canim hepimize....

sen nasilsin,nasil gidiyor senin hamileliginn?????

Sukurler olSun cok rahatim ilk basindan beri hic anlamadim hamilelik belirti denen birsey yoktu bnde
Bnmde kizim olacak sukurler olSun oda cok iyi massallh bnde ayin sekizinde de a
Gidecz insallh yine buyuk flmdn gececez son buyuk ekografiymis sonra yapilmiyorms bebek surekli
Elleri yumuk oldugundn kendine ozgun hareketlerindn dolayi zor oluyrms son uc aya girmden son buyk
Ekografiye girecez seker testi taramasi yapilackms kan testleri faln rabbim saglikla kucagimiza almk nasip
Etsin olmayanlarada versin bizler mucdele etmeden kolaylikla elde etmedik sahsen Bnm omrum hep Boyle
Oldu kolaylikla hic birseyi kazanmadim halada unutmadim yaptigim savaslari hamile kalinca unuturum o gunleri
Dedim ama unutulmuyormus binlerce kezde sukurler olSun allhima azmin zaferi olmayanlarada nasip eder
Insallh

Back
X