• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

anacım nerdesin sen valla özlettin kendini healkisalkisalkis

sorma tatlım son bir haftadır işlerim o kadar yoğunki anlatamam bugünde öyle ama artık yeter dedim arada girmeye çalışıyorum.Bursaya yeni bi yol yapılacak anacım onla uğraşıyorum.kafayı yiycem valla delikafadulden

gunaydın fıstıkhihoyyyt
saol cnm sanada günaydınŞeniz
ne olsun canım yaa 8:30 dan beri burdayım geçmişi okudum bitirdim cene yapıyorum burda
evet canım bugünlerde fazla durmuyorsun özletiyorsun kendini
erken kalkma alışkanlığım olsa valla sana eşlik ederdim cnm :1hug:
öğleden sonra yokum diye bugün erkenden kalktım
yani en erkenimde bu sırnaşık şey
günaydın bayanlar......işlerimin yoğunluğundan uzun zamandır giremiyordum.sonunda geldim :lepi: özlemişim burayı valla geçmişi okumaya kalksam aranıza dönemiycem heralde önmeli bi gelişme varsa şu son bir haftada söyleyin banada. .a.s.
hoşgeldin cnm tekrardan aramızaŞeniz
günaydın arkadaşlar sabahın 7sinde kırmızı kartı yine yaedim.böyle giderse artık kafayı yicem senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

cnm üzülme yaa bizde her ay aynı şeyleri yaşıyoruz ama kendimizi koyvermiyoruz
bizde birgün hamiş kalacaz o günü sabırsızlıkla bekliyoruz
öyle böyle derken ben 2 seneyi devirdim cnm allahtan ümit kesilmez bide bakarsın en ummadığın zamanda vermiş:Saruboceq:
kısmet artık...

beryal+, bilgen35, dezy, ESCALES+, saadet32, GÜNAYDIN KISLAARRR Şeniz hihoyyyt
slm canım benim
günaydın arkadaşlar sabahın 7sinde kırmızı kartı yine yaedim.böyle giderse artık kafayı yicem senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kıyamam ben sana gel kız ağlama Şeniz

sorma tatlım son bir haftadır işlerim o kadar yoğunki anlatamam bugünde öyle ama artık yeter dedim arada girmeye çalışıyorum.Bursaya yeni bi yol yapılacak anacım onla uğraşıyorum.kafayı yiycem valla delikafadulden

allah kolaylık versin canım sana :emir_bebek:

günaydın kızlar bende erkenciyim bu sabah birazdan kahvaltı edicem işlerimi toparlayıp çıkıcam öpüyorum sizleri

kaç gündür nilüfer...dilnur ve rufeydeyle karşılaşamıyom yaa hasret kaldım yüzlerine

selam kızlar nasılsınız =)) bizde oğlumuza isim bakıyoruz bi türkçe bi japonca =)
canım son adet tarihini yazarmısın ??
biraz çok rahatım yarın iğnemi vurdurucam eskisi gibi stres yapmıyor gibiyim oluruna bıraktım hatta bu aydan sonra kafayı dinliycam tatile gitcam senden ne haber:1hug:
hayırlısı olsun tatlım .
ben:çok üzgünüm:
bu ay umut war gibi görünüyo dedi dr.um pazartesi test yapılacakmış. dua ediyorum sürekli allahım beni we ewlat sahibi olmak isteyen herkese ewlat nasip etsin inşallah. hayırlısıyla bebişlerimiz kalbimizden karnımıza insin alkisalkisalkis
amin canım ..inşallah.
Bende varım kızlar..selam herkese..benim de bebişim olmuyo hamiş olmak istiyom artık..
hoşgeldin aramıza.
günün ilk günaydını benden herkeslere koca bir günaydın bol hamisli günler
9 gibi dr gidicem ne olur dua :Saruboceq: edinde tahlillerim temiz çıksın
herkese hayırlı günler

günaydın canımmmmmmmm.hayırlı haberlerle gel inşallah.kaydirigubbakcemile

ama dr.un yaptığı takvime görede geçen hafta yumurtlama haftamdı bende oyüzden kaçırmamıştım nebilim bilemedim normal olarak 29 mayısta adet olmam gerekiyor.

cncm bence durmak yok yola devam herkes ıçın degışık oluyo ama hangı doktora gıtsem bana bu coızelgeyı verdı

kızlar benim balıklardan biride hamile yavruluğa aldım görseniz halini sabah yem verdim geçenlerde diğer akvaryumdaydı ağzından yavrular çıkınca diğer balıklar yumurtaları yiyordu bende ayırdım sabah balıklara yem atınca balık ağzından yavruları yanlışlıkla çıkarıyor görseniz yumurtaları aceleyle topluyordu ya varya dedim kurban olduğum allahım sen bu balığa annelik duygusunu veren yaradanım dedim ya yemlere dokunuor bakıyor yavrusu değilse ağzına bile yemi almıyoki yavruları yutmıyayım diye süper bir şey

günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkes iyidir. geçmişe bakamadım güzel haberler vardır umarım.
fazla kalamayıcam,ama aklım burada kalıcak. biraz işlerim var size iyi muhabbetler.

günaydın herkese ...bütün güzel haberler bizimle olsun canlarrrr...

günaydın kıslarrr

günaydın herkese nasılsınız kızlar
canlarım günaydın hepinize...
kıslarr çok önemli bişey sormam gerekiyor benim adet olmama 15gün var.ben adet olmadan ikigün öncesi falan genel olarak karnım ağrır göğüslerim şişerdi.Ama dün akşam az pembemsi kan geldi karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.göğüslerim çok hassas ve şişş.bilemedim bana ne oluyor işyerinden arkadaşımda hamile olabilirsin banada olmuştu dedi. Acaba hamilemiyim bilemedim 15gün var hastalanmama??? kıslaar kendimi umutlandırmak hiç istemiyorum :1no2:

canım henüz çok erken .şimdiden kendini kaptırma sonra daha da üzülürsün .bekle tatlım ..

günaydın kızlar bende erkenciyim bu sabah birazdan kahvaltı edicem işlerimi toparlayıp çıkıcam öpüyorum sizleri
hoşgeldin canım benim nasılsın
kaç gündür nilüfer...dilnur ve rufeydeyle karşılaşamıyom yaa hasret kaldım yüzlerine

canım dün dil_nur geldi bayağa durdu hiç bir şey yazmadı bayağada seslendik hatta özeldende yazdım ama farketmedi heralde ki çıktı

canlarım günaydın hepinize...

canım henüz çok erken .şimdiden kendini kaptırma sonra daha da üzülürsün .bekle tatlım ..

evet kaptırmıcam kendi kendime sürekli söylüyorum bunu.daha erken ben ilk kötü başka bişey diye korktum sonra işyerindeki arkadaşım kafamı karıştırdı.sabahda gelir gelmez size sordum.

hoşgeldin canım benim nasılsın

canım dün dil_nur geldi bayağa durdu hiç bir şey yazmadı bayağada seslendik hatta özeldende yazdım ama farketmedi heralde ki çıktı

he yaa farkettim bende
anaaam ayran içip ayrımı düşeceez yaz geldi herkes iş düğün gezme telaşında topikler sinek avlar artıkkafamçokkarıştı

Back
X